72

Анонимен

преди 4 години

Парадоксалното е, че в най-тежките времена на тоталитаризъм, цензура и мракобесие се е правели най-доброто кино.Сега даже нямам думи да изразя що за явление е това в киното. Смешното е, че даже нямат мозък да измислят нови оригинални сценарии, а използват старите изтории, за да пронарват политкоректната пропаганда.Явно разчитата, че населението вече е дистатъчно затъпяло и е станало всеядно..жадно ще погълне всеки буламач.

71

Анонимен

преди 4 години

няма са гледам тоя шит

70

1488

преди 4 години

Бойкот и Санкции!

69

Боже Помогни

преди 4 години

За Бога Братя Не Гледайте!! И Не Купувайте! Така, мутрите ще се научат. Всъщност, ако правим същото за стоки и услуги - ако не изработено от бели, то отдавна проблемите ще са решени!!!

68

Анонимен

преди 4 години

Черна но от Мексико и е емигрирала в сащ където на границата тръмп я разделя от семейството и

67

Анонимен

преди 4 години

Доста странен начин да задържат интереса на аудиторията към даден сюжет.

66

Иванов

преди 4 години

Такъв филм даже и от Замундата няма да си го изтегля, камо ли да давам пари за кино.

65

Мдам...

преди 4 години

Сега остана и да е лезбийка, мюсюлманка, веган, с един крак, с аутизъм и болна от СПИН, за да удари десятката на политкоректността.

64

Waffen SS

преди 4 години

Лично на мен ми идва в повече тази "политкоректност",това е по-точно неолиберална и демократична коректност.Във всякакви филми,клипове към песни,лазят като черни *** на хляб тези неолиберални любимци.Чудя се как във филма "Професионалист" успя да се промъкне популярното название към тях.Няма какво да се чудим,като при нас с онзи "трудолюбивия и чистоплътен" етнос положението е същото.Даже се чудя,как някои световно известни оперети ще бъдат преименувани като Der Zigeunerbaron от щраус син

63

До 74

преди 4 години

Ахаха, какво Белене, какъв Народен съд, бе дедоооо!?! Кой ти даде тоя компютър, като още не си свалил феса и цървулите, хехе! И какви бели страни те гонят, когато бг-то е една от най-долнопробните дупки на света, превърната в такава от такива "белички", ама чак кафевички до мозъка на костите си!

62

Анонимен

преди 4 години

В следващите филми за френската революция, Мара Антоанета ще е ескимос

61

Агент 0о

преди 4 години

Новата политкоректна Снежанка също.

60

Анонимен

преди 4 години

Коментарът ми е до 72

59

До 77

преди 4 години

Уpoде НПО активист, пpeдaтели като теб са виновни за затрвиването на белите държави, затова за вас ще има Народен съд и "Белeне"!

58

До циник

преди 4 години

Много им пука! Нали и без това си го теглиш нелегално, бе ориенталска кратуно!

57

До 66

преди 4 години

Еми, кво целят!?! Да насъскат форумните *** още от сутринта, че часът на омразата им да трае цял ден! И така всеки ден, докато това племе ганьовистанско се затрие в злобата си! А иначе за Холивуд това е просто маркетинг, с който печелят от близо сто години. Този филм сигурно ще генерира чиста печалба, повече от индустрията в кочинЯта, ама *** е голем пазител на ориенталските си "ценности" и затова е просякът на Европа!

56

Анонимен

преди 4 години

Жълти са ги оправлявали Ленин Ванката Грозни внука на Батей (( що пък да не им турят и Нeгaр в кремлин колхозниците кога са ги броили за хора

55

Циник

преди 4 години

Е г а т и и гнусотията!За други не знам - сложат ли....... Аз Джеймс Бонд повече няма да гледам.

54

Анонимен

преди 4 години

Дядото на Пушкин е нeгaр тъй че хич не се очудвам ако нeгaр наследи и путин като президент в ру кoчинaтa и по шантави работи стават ...

53

Анонимен

преди 4 години

Бонт без Бонт не е Бонт финансовия провал ще ги излекува на бърже от полит коректен марксизъм