36

Анонимен

преди 5 години

султана така му харесва

35

Троле, сам се издъни

преди 5 години

Кой нормален човек, четящ новините, ще знае колко и какви самолети има Турция!?Ммммм?Слаба ти е подготовката нещо. Нема да има копейки :-)

34

а

преди 5 години

Бих характеризирал тази позиция като "разкрачена". От една страна, модерни противовъздушни остановки от Русия, от друга страна, свръх-модерен самолет от Щатите. Не знам как го мислят, но... не се стои дълго разкрачен, знам ли и аз.

33

Трол га нема

преди 5 години

Какво смислено да каже псува или крещи. Например така:ХА-ХА-ХААААА и подобни А дреме ми на мене кой отказва или не отказва Ф35Като се стигне до санкции Ф35 ще е само черешката на тортата.Да не говорим и че ЕС също гласи такива заради КипърА само преди няколко дена в Истанбул му се изплюха в лицето и предварително напечатаните плакати в чест на победата отидоха за задни нуждиНе му е лесно. Ходи като наакан напоследък :-)

32

Анонимен

преди 5 години

Е колко акции си купил та се дуеш - 10 ?

31

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

Само вселената и турската npocтoтия са безгранични,но за първото не е 100 %сигурно :))))))Р. Т. ЕРДОГАН ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

30

Solar Power

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА: Не знам кой е невидим и кой не и не ме интересува. Аз купих акции на Lockheed Martin преди 10 години на 67 долара. Сега са 369 долара. Сметките оставям на теб и после Путин мутин ердо мердо доналд дък ме боли фара :)А и забравих плащат и по средно 2% дивидент на година :)

29

Гост+

преди 5 години

Санкции от ЕС и САЩ ще сближат още повече Турция с Русия и Китай - това е толкоз просто и логично!

28

Ottman

преди 5 години

Как може да се канят гости, които не знаят имената на хората, които коментират?! Какъв експерт по Турция е този господин? Докато те плещят врели-некипели от екрана, да видят турците какво направиха за 10 години. Прокопаха тунели под Босфора, мостове, пътища. Гледат милиони хора, ибягали от война. Тук като отиде дни семейство някъде и опищяват орталъка. Цивилизацията и човечността на турците са на светлинни години пред българската банковско общество.

27

Московците и турците

преди 5 години

В момента са в един кюп по принуда. Иначе са си вековни врагове и съперници. И хич не им е всичко наред.Например. Конфликта Армения- Азербайджан. Ама нямат избор. Щото и двете са натирени в периферията на Европа . Приличат си и по голямата инфлация и спадащия от години жизнен стандарт. И по огромното его на диктаторите си. :-)

26

Покупката на ЕС400

преди 5 години

Е цената за сваления руски пилот в Сирия. Щото в началото същия Ердоган дето толкова му се възхищавате бълваше закани всеки ден към Руснаците. Ама като му врътнаха делаверата- без руски туристи в турция и без турски износ за Русия и клекна и взе да се моли. Както се молеше и когато американците го натресоха заради арестувания щатски пастор. Ердоган често ближе там дето плюе.Проблема му сега е че не може да угоди и на Русия и на САЩ. Ама сам си го направи

25

Анонимен

преди 5 години

Айде-е, българските сърбомани се задействаха. Майките им били Е от сърбе и се родило г-не! Сега, като се задействат и античките... Пълна чалга со праз.

24

Чичо Пей

преди 5 години

До Анонимен И Бойко е щастлив,като всяко дете на което са подарили бонбонче и започва неспирно слюнкоотделяне.

23

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Руското зенитно-ракетон въоръжение е номер едно е света.Това и турците го...разбраха и за това купуват С-400.

22

Анонимен

преди 5 години

До Нане Да, ама Ердоган не е цист турчин, а грузински потурнак. Затова тия тръбуляци му трябват толкова

21

Анонимен

преди 5 години

Ф-35 не е невидим, Ф-117 Стеaлт са невидими. Сърбите, като ги сваляха и пращаха писмо на САЩ - извинявайте не знаехме, че са невидими. Тогава Сърбите имаха само С-200 и С-300.

20

Чичо Пей

преди 5 години

НАТО колкото да са *** едва ли ще си позволят да санкционират Турция още по малко да я изхвърлят от съюза.Та Турциа по боеспособност е 1/3 от НАТО.Нищо не му липсва на султана да реши да прави нов алианс съвместно с Русия и Китай.След като се осрахме тотално с Русия нищо чудно да се окажем новият вилает на Турция.Е поне ще имаме някаква далавера-доматите и краставиците ще поевтинеят.Успеят ли ГЕРБ да се преборят за цените на зеленчука очаква ги45год.управление,или поне до ново Априлсковъзтание

19

Нане

преди 5 години

Аз съм чист Българин...И евалла му праим на Ердоган... Това е човек, който не праи чупки в кръста на краваристан...

18

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ако конфискува ядрените оръжия на янките от Инджирлик и може да наложи санкции на НАТО. Мирът и диалогът са най-добрите дипломати, янките показаха, че не разбират от дипломация.

17

Mi6osp

преди 5 години

До 16:Ф-35 става видим самолет поколение 4+ след двайсетина минути летене на форсаж, Ф22-след половин час със свръхзвукова .Фактически САЩ нямат пето поколение изтребител