55

Анонимен

преди 4 години

Какви улици сънуваш жено , ела в Германия да видиш улици , маркировки

54

Алекс

преди 4 години

Не бе, скъпа, засега само спри да съсипваш. Нищо не мий, нищо не прави, никакви проекти повече, ако може. Каквото натвори в този град и нашествие от скакалци нямаше да направи. Така че не мий, не пипай, стой си кротко, пий си кафето и като ти мине мандатът - обратно на село.

53

Smurf

преди 4 години

Бихме мили улиците всеки ден....ало ти не си ги мила от години. В Овча кепел по моята улица за 20 годнини нито ваднъж не беше измита. Вземи да ги миеш веднъж месечно пък после дрънкай

52

Аз

преди 4 години

Ами като има по2-3 коли на семейство...Чудно,как ги ползват всички едновременно...И се ремонтират пред блока...Голям просперитет,ей!!!

51

стар софиянец

преди 4 години

Улиците се миеха редовно,когато не бяха задръстени от коли и бяхме по малко от милион.Сега и Господ да дойде,няма как да се измият с тези задръстени от коли пулици /включително и на тротоарите/ Къде ще отиде мръсотията- под колите.И колкото повече се мият ,толкова повече ще се натрупва отдолу и ще има все повече кал и пясък.Как точно да се измете и изхвърли примерно на нашият бул.Арсеналски.За центъра да не говорим,не вода ,а игла няма къде да хвърлиш от коли.Погледни от прозореца и тогава пиши.

50

За да избегне

преди 4 години

миенето на улици СО стратегически не асфалтира улиците в гетоизираните квартали Манастирски ливади, Малинова долина и т.н. Така икономисва много средства от бюджета - веднъж от проектиране и асфалтиране и после от миене.

49

Аз

преди 4 години

Докато всеки се държи като дошъл за малко от село, а не като собственик на тоя град и тайничко се оглежда,докато мърля- 2ма кметове да ни сложат,все тая!!!

48

Модерното

преди 4 години

Данче отделете повече средства за отчуждителни процедури, канализация и ремонт на квартални улици??В Модерно предградие няма улици и канализация, как ще миете улиците????Или пак говориш за центъра, Плевнелиев парк, Младост и Оборище??Ей само увеличавате бюджетите за избрани квартали??????Срам нямаш? Бъди човек, а не слуга и *** на интересите на 3-4 олигархо-политици. Имай чест и съвест!!!!

47

Тези дето

преди 4 години

рисуват сини и зелени зони да вземат да си ге мият всеки ден. Не са малко парите дето ги взимат за няколко черти намазани върху асфалта - ще им остане и за миене.

46

Виктор Момбаса

преди 4 години

При нас в Африка мият улиците по 60 пъти дневно и ги парфюмират. Българите изоставате.

45

Ивайло

преди 4 години

До Анонимен, мисля че изказването ти ясно показа кой е селянин.Признай си, паркираш в калта и го смяташ за напълно нормално, нали? Като такъв човек ми звучи.

44

Анонимен

преди 4 години

Крадете по-малко и даже за ново летище ще има, не само за улици.

43

Tiger

преди 4 години

Явно малко крадете с онзи разбойник от Банкя, майка ви ненаядена да е б а.

42

Анонимен

преди 4 години

До ИвайлоТия коли са твоите бе селянино ивайло. Ти си ги паркирал там. Не Данчето.И селската ти таратайка пречи не само на миенето.

41

Анонимен

преди 4 години

Нима Данчето е недоволна от бързината на съда? Да не намеква нещо за неуспешна съдебна реформа?

40

Миесигъзъ

преди 4 години

Кои улици миеш Данчииии, централните и в близост до тях?Миеш ли "Искърско шосе" примерно?!

39

Анонимен

преди 4 години

Спрете да крадете и пари ще има за всичко.

38

Анонимен

преди 4 години

Спрете да краде те с Тюфлека от Банкя и ще има пари. КЛЕПТОМАНИ ГЕРБЕРСКИ.

37

Каунь

преди 4 години

Юрданке, ти като дойде в София, градът се миеше и сутрин и вечер. Спри да крадеш с двете ръце. Ако крадеш само с едната, парите ще ти стигнат. Хайде махай се. Никой не те иска.

36

Mati

преди 4 години

До Джедай Мастър Дърт Вейдар Мастер. То и до хората :) Джедайче