29

Анонимен

преди 4 години

И къде се скри Калинка Захариева от Пазарджик ?Няма ли да се изходи по въпроса ?

28

Анонимен

преди 4 години

"Толкова ви обичам, толкова са ми приятели, как може да ме разбере по начин, по който викаме си посланици, правиме си, а нищо не съм рекъл"Титан на мисълта!

27

Анонимен

преди 4 години

Рекъл, не рекъл от него започна. Защото реши да дава съвети на Борел, без да си дава сметка, че той не е Габриел.

26

Анонимен

преди 4 години

Трагедия! Всички русофили се оказаха и сърбофили и скочиха да пишат срещу българския интерес, а той е признаване на Косово от Сърбия и отпушване на интеграцията на Западните Балкани в ЕС и НАТО. Интересът на Русия обаче е обратен и петата й колона сляпо го следва. Нека Сърбия си остане дупката на Европа, но защо тикате и нас натам. Който дружи с миззерници-миззерник става,.. с лек сръбско-руски акцент!

25

Анонимен

преди 4 години

*** със своята тъпота, ще ни вкара без да разбере и в някоя война! Оставка и съд заради природната му тъпота!!!! Самозабравил се примитив!

24

бай х

преди 4 години

они го плуват ...а нашио мисли че дъжда го вали ..даже обяснява че ги обича ...

23

Край

преди 4 години

80% от българите не биха признали никакво Косово. Обаче България не е суверенна държава - каквото каже Меркел това ще признаем даже и немско малцинство в Кюстендил.

22

Анонимен

преди 4 години

Мали нащта тиква ни резили пред целия свят. Егати реториката, егати мисълта, егати преводачите дето трябва да се справят с това чудо, егати премиера.

21

Доста

преди 4 години

хора симпатизират на сърбите. Съседи, братя, православни и т.н. Те обаче по отношение на нас не мислят така. Подли са и ако има как ще ни прережат гърлата!

20

Съвет

преди 4 години

Бойко, ако си стоиш със затворена уста и само се усмихваш, няма да личи че си толкова ***.

19

Али Кемал

преди 4 години

Сърбия е враг на България номер 1,Боко и правителството трябва винаги да го имат в предвид.Сърбите са мръсни долни хора промиха мозаците на македонците за България,какви приятели сме с тях нападат ни в гръб, подигравачи и горделиви без покритие това са сърбите

18

Киро Х

преди 4 години

Сърбия няма и не може да има симпатиите на България и Българите, докато не спре геноцида и не се изтегли от окупираните 1919г. наши Западни Покрайнини! А на Баце Ви Бойко не му прави чест да ходи да гаси чужди къщи, когато нашата гори! Така наречените Западни Балкани си имат политици, помощта му там е непоискана и натрапена! Втасала Мара, та тръгнала света да оправя, докато тук пенсионерите ровят в кофите за храна и умират без лекарства! Аман от Бойко и неговия смешен алтруизъм! Аман!

17

За

преди 4 години

съжаление няма значение каква е позицията на отделни страни от ЕС. Щом американците искат Косово, няма разминаване. Както и непризната от друг освен от Турция СКР. Както и въпроса за Крим.Както и териториалните и акваториални претенции на Китай. Няма особена разлика от Средновековието. Мощните във военно отношение държави могат да налагат волята си, а така нареченото международно право важи за слаби и зависими държави.

16

Анонимен

преди 4 години

Do 17 "Na...a" se Dachich. Tova toy pravi chesto, darji se kato huligana ne kato vanshen Ministar. Pee chalga, draska po dolara I mnogo drugi...

15

Анонимен

преди 4 години

OK, shte pomagame na sarbite za ES, no samo na dumi, kakto te pomagat na balgarite v Sarbiya. Mnogo stanaha obidite im sreshtu balgarite. Vuchich ne propuskaj sluchaya da obijda Balgariya, sashto.

14

Анонимен

преди 4 години

Не 5 ако ще само една страна от ЕС да не е признала Косово Борисов няма правото да твърди че целия ЕС го признава а всъщност така и не разбрах кой му е дал правото да говори от името на целия ЕС.После не трябвало да се защитава националния интерес а европейския ми добре ама. той е съвкупност от отделните имтеееси на държавите членки донякъде и не целия ЕС е признал независимостта на Косово, тоест кретенията на Борисов не е интереса на целия ЕС, тъй че да спре да си легитимира тъпотиите.

13

Анонимен

преди 4 години

Важното е банканския електорат да се кефи на Суджука.

12

Наблюдател

преди 4 години

От 23-те страни-членки на ЕС 5 не подкрепят независимостта на Косово. И това са Гърция, Румъния, Испания, Кипър и Словакия. Вижда се, че няма съседна на България държава-членка на ЕС, която да подкрепя независимостта на Косово. Очевидно е, че е неправилно да се твърди, че ЕС е признало Косово. Нашият пак се е престарал опитвайки се да се хареса на "началниците".

11

Станислав Рангелов

преди 4 години

До Анонимена всеки истински българин никога не бива да забравя какво са ни причинили "милите" сърби!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Винету - Танцуващия с Калинки се изцепи за пореден път. Откъде да знае, че ЕС няма решение за Косово и Косово НЕ Е признато от ЕС, заради 5 страни, които са против. И това нещо сте си го направили Премиер. Ами затова ще сте бедни. Затова като отидете някъде по света и кажете, че сте българи ще ви гледат със снисхождение и отвисоко. Сами сте си виновни. Това са фактите.