13

Анонимен

преди 4 години

До българинОсвен фейк нюз,измислиха и езика на омразата. Когато напишеш какво мислиш за бежанците,политиците,ЕС,СЛУГИТЕ НА ВЛАСТТА НАРИЧАЩИ СЕ ЖУРНАЛИСТИ И ВЕДНАГА БИ МОГЛО ДА БЪДЕ ИЗТРИТО ЗАЩОТО ЕС ПРИЕ ЗАКОН СРЕЩУ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА.НО НАРОДИТЕ НЯМАТ ЗАЩИТА СРЕЩУ ДЕЙСТВИЯТА НА ОМРАЗА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.

12

Анонимен

преди 4 години

Вие публикувате само фейк нюз пратени ви о западната централа за фейк нюз. Не го мислете бг,той на никой и нищо не вярва,само когато личо се убеди.Излъжеш ли го веднъж,край.

11

българин

преди 4 години

Всяка негативна новина,отнасяща се до властниците,се счита за фалшива новина.Как обаче измислиха явлението"фалшива новина",и простолюдието налапа въдицата.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако не Д Н Е С да ги потват то 99% КОПИРАНИ НОВИНИ

9

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина и лъжа са две различни неща, но са част от една и съща цел - заблуда и манипулация, изкривяване на фактите, въздействие върху публиката, а да мисли "правилно".В сайт, в който се редактират мнения, или не се публикуват, тази тема звучи нелепо странно - кое е фалшива новина и кое е лъжа.

8

Петров

преди 4 години

БокУ като дрънка общи приказки и медиите го венцехвалят после - това не са ли фалшиви новини? как сме били на нивото на Дания и Германия как откривал по два завода на ден, как сме били лидери на Балканите и други измислици?

7

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата фалшива новина е, че Вече 10 години ни казват, че живеем в демокрация, а то си е чист Тиквенски тоталитаризъм + анархизъм.

6

Анонимен

преди 4 години

Правителството всеки ден ни засипва с фалшиви новини.Тутакси ги разпознавам.

5

me

преди 4 години

А това фалшива новина ли е?

4

анонимна

преди 4 години

Общо взето което се разпространява като вирус из Фейсбук 99% е фалшиво. Особено ако звучи стряскащо, скандално и прочие, с цел да предизвика състрадание, гняв, страх и т.н., и да бъде "шервано" отново и отново.

3

:-)

преди 4 години

Разбира се, че разпознавам фалшивите новини! Щом идват от "медии" като "Днec.бг", " Диp.бг", "Deutsche Welle", значи са 100% fake news!

2

Анонимен

преди 4 години

Новичок, заплахата от Иран, така наречената сирийска опозиция , ислямска държава ... новините по тези теми са винаги фалшиви

1

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че ги различавамКогато видя някаква новина веднага проверявам в днесБГ и ако тук я има значи е фалшива или поне до голяма степен невярна