49

Анонимен

преди 4 години

Тоя Путин се не засрами бе,сега пък заметресение им спретна. Направо си плаче за нови санкции. Хахаха

48

Анонимен

преди 4 години

До 45Освен хората които има роднини живеещи там. Света не се върти около жалкото ти съществуване. Сещаш се.

47

Ludoto Lenche

преди 4 години

...abe dali v Amerika gi informirat ...tolkova chesto ..kakvo se sluchva v nashata Balgaruia ?!?? Abe siadam da zakusvam..otvariam novinite I ...parvata e za Amerika ?!?? Niama da zabravia detsata ot hor Mladost v Sofia ...sabrali sme se na Koleden banket I po edno vreme ni v kiln ni v rakav te izlizat I zapiavat " Ameizing Greis " ?!??Napravo pobesniah!!! Ideshe mi da zavra dirigentskata palka na dirigentkata im tam deto slantseto ne vlizat !!! Otvrat !!! Tuka darjavata ni izchezva te...Amerika

46

Анонимен

преди 4 години

До От шистовия газ еНе просто Калифорния се намира на силно сиезмична зона. Колкото шистовия газ, да напълно нормално е фракинга да предизвика трусове при положение, че освобождаваш налягането. Но това е съвсем различно

45

От шистовия газ е

преди 4 години

Има много предсказания, включително и на учени, че методът на добив на шистов газ ще доведе до земетресения и изригване на вулкани, дори и на Йелустоун!

44

Анонимен

преди 4 години

стига сте занимавали хората с тази измислена Хамерика на никои не му пука за нея

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯвно си решил да се правиш на интересн ама нека ти обясня как стоят нещата. Ако Йелоустоун избухне първо моментално ще затрие 5 щата, ще покрие амтосферата на цялата планета с прах за десетилетия и ще свали температурата на планетата с поне 20 градуса ако не и повече. За икономиката няма да говоря. Така, че ако си мислите, че последствията от това изригване ще са само за САЩ ами по-добре прочетете това онова.

42

отговор до 41

преди 4 години

До EVIEMARCHASTСтига с тези глупости. Това си е чист хазарт и винаги накрая ти взимат всички пари, а глупаците набутват все нови и нови суми.

41

Анонимен

преди 4 години

До 40Ти колко пъти си виждал изригване на вулкан ама честно ? Планетата ще загине ако Йелостoун не се отвори. Тенджера под налягане виждал ли си през живота си. Вулканите са клапани за изпускане на парата от земното ядро.

40

АнонимеН

преди 4 години

ГОДИШНО СТАВАТ ПО 20 ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ОТ 7МА ДО 7.9 СТЕПЕН) НИЩО ОСОБЕНО КАТО ЦЯЛО !! ВОДЯТ СЕ САМО СРЕДНО РАЗРУШИТЕЛНИЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА ОТ 8-*** СТЕПЕН НАГОРЕ НАНАСЯТ СЕРИОЗНИ ЩЕТИ!

39

Анонимен

преди 4 години

до Лас Вегас,кажи им го. Само САЩ!!!

38

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен,те се информират, но от кресливите кремълски вестници, които създават само фалшиви новини. В руския печат през седмица стигат до заключение, че най-скоро до месец Йелоустоун ще изригне и САЩ ще бъдат заличени. И ги призовават да купуват рубли. Рассийска монетарна политика също така, заздравяват курса на рублата чрез Йелоустоун.

37

Лас Вегас

преди 4 години

Злоба, злоба, завистливи и ограничени хора сте всички. Радвам се че не живея в БГ вече и не ви гледам жалките физиономии и слушам коментарите ви. Иначе, да земетресението се усети, но не беше нещо много страшно. Колкото и да ви се иска, Американците ще се оправят с всичко. Неслучайно са страната с една от най-добрите икономики в света. Радвам се и съм горд че живея в страна като САЩ. А вие ще си останете същите индивиди и след 100 години... GOD BLESS AMERICA!!!

36

Анонимен

преди 4 години

До 37Защото ТОЗИ вулкан заема една трета от площа на САЩ. Това не е обикновен вулкан... все едно говоря с 5 годишен ужас...

35

Анонимен

преди 4 години

До 37Да съм казал, че ще унищожи живота на планетата? Абе вие хора защо не вземете малко да се информирате преди да говорите глупости и да спорите по теми от които очевидно си нямате понятие?

34

Бау

преди 4 години

До 37Защото е един от супервулканите ... Има разлика колко може да изхвърли като обем ... Пълно изригване е фатално за планетата.

33

Анонимен

преди 4 години

Тия обикалящи подводници са толкова секретни, че никой не е разбрал кога са потънали.

32

Анонимен

преди 4 години

До 31Хахаха добре, че си верваш. Тоз вулкан е избухвал и преди, както виждаш все още има живот на планетата, дори е пренаселена. Според теб колко от тия дето пишат статии са виждали избухване на вулкан през живота си. Абе ти нямаш ли соствен ум ами верваш на всичко, което може да се прочете. Около 6-7 вулкана избухнаха последните години и какво стана, защо с Йелостоун да е нещо по-различно от там да не изригва антиматерия или черна дупка ?

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Хубаво е, че има хора , които отлично знаят за руските секретни подводници около САЩ, които никой не може да засече!

30

Анонимен

преди 4 години

Цялата Калифорния е земетръсна зона,почете в гугл,затова не строят високи сгради,само офиси в центъра на LA.Отдавна очакват големи трусове,след СФ.И Камчатка се тресе,и Турция,и Балканите,Азия..Без интернет и телевизия нямаше и да разберем.Сега Бг е наред...