8

Нане

преди 4 години

0т тия 3 147 000 заети, махнете 1 милионната армия нищоправещи и нищовнасящи в бюджета аджамии...И, ще разберете защо за нищо няма паре... Не може 2 милиона да издържат 7...Затова яко данъци и глоби връз раята...

7

привет от Германия

преди 4 години

Много по-добре сте от русия и от северна Корея !

6

<><>

преди 4 години

Хахахаахахах абе на тоя народ като му се натяква няколко пъти нещо те почват да вярват ...дори и да е лъжа ! Това съм разбрал аз !

5

ХХХ

преди 4 години

Майка взема такава заплата като началник отдел с почти 40 годишен стаж и абсолютно всеки ден извънреден труд по поне 2 часа + всяка Събота на работа пак извънредно . Ко каза Ко ? За София може и да е такава средната заплата но София не е България !

4

Хубу

преди 4 години

Ама колко са нетните модална и медианна заплата? Срещал съм анализи, че са около 600 лв.

3

Анонимен

преди 4 години

Стъкмистиката пак удари дъното.Според нея аз получавам 3 500 лева заплата а *** от Факултето 500 лева,но средната,според нея е 2 000 лева.Бравос,само че не е истина.То и кой ли им не вярва?

2

Нане

преди 4 години

Чорбаджиите и хрантутниците на банкянският ядът свинско, крепостните зелье...Средно всички ядът свинско със зелье... Та така и средната заплата...

1

Анонимен

преди 4 години

Ей тия пичове от статистиката са голема работа ! Само с три изречения оправиха икономиката и вдигнаха жизнения стандарт ! Кой казва , че не се случват чудеса ??