25

Анонимен

преди 4 години

"Е, след като двете най големи формации не са съгласни, кой е този зъл дух, който реди нещата по този начин?!!!!!!!!!!"------------Как кой? Колко пъти да обяснявам, че това е началника-хегемон.ЕС не е събект, а обект на глобалната политика.Хегемонът си назначава чиновници, обслужващи неговите интереси.А той обслужва и защитава интересите на транснационалните корпорации.

24

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Моля, съдията да даде медал на футболист - ляво крило. Напада с гръб и е много опасен. Задните му части все пред оная ми работа. Ужас! Не се търпи вече.Вече си бил взел и гробен парцел - от ляво на Майкъл Дж. Друго си е да си близко до педофи00л.

23

Анонимен

преди 4 години

След тия избори е време безгласната евробуква ББ и мнлгогласна в България да се замени с нещо по-ефективно.Както и цялата ЕНП впрочем.Защо ли защото ЕНП е термин за слуги на САЩ Русия и Израел.В Европа виждам да се повтаря, явлението което съсипа България, появяват се куп евро патриоти които се кланят на чужди сили и даже не споменават Европа но уж са патриоти.Време е Европа да се обедини и да стане суперсила иначе ще свършим като купчинка малки колонии на другите суперсили и окупатори.

22

Анонимен

преди 4 години

Е добре де, този селски Джамбазин като е депутат не къде да е, а в ЕП и по презунция потенциален бъдеш шеф на ЕК !!! Ю Как се вижда като такъв, като е като кон с капаци !?Да не говориме, че никой няма и да го предложи !

21

Анонимен

преди 4 години

От 20 но оставете това.Как точно тоя плъх Джамбазки заради който сега ще даваме 3 милиарда за америкснски самолети и отделно за ремонт на стари мигове плюс куп пари за тренировки въоръжение муниции и др. и след която сделка случайно скочиха цените на всичко защо ли сега е седнал да ми говори за нечистоплътни сделки.Да не е защото има опит в такива сделки покрай шефа си това беше реторичен въпрос.И защо все ЕНП трябва да има водещите постове.Да не са миропомазани практически.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

България изяде една горчива супа в Новият европарламент- Борисов се оказа господин НИКОЙ в Брюксел-БГ няма позиции- но там всички български еврокомисари защитават чужди интереси и абсолютно са забравили за бедният окаян бг народ- Така че по добре да няма позиции на БГ предатели -тип кокошкарки омъжени за евреи или персони крадящи кремове по летищата или шефки на Свеовни Банки ограбващи цели държави!Факторът Борисов не съществува в Брюксел! Той е фактор само в собствената си нарцистична глава!

19

частник

преди 4 години

С какво може да привлече вниматието депутат от България на друг от Запада. И той да бъде с визия за бъдещето на ЕС ОТГОВОРА Е КРАТЪК - С НИЩО. Дори някой незнаят къде е това чудо България. Само Папата спомена св. св. Кирил и Методи, монсеньор Ронкали и киселото млеко.

18

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Ревърс или лефт сайд пак се обади неподготвен. Иначе изпуска самолетите за Брюксел, щом трябва да се гласува.Друго си е неговия бос - шкембо да изяде две прасета за обяд и да пръдне... Пак, кой ще върши работата? тОЙ НАЛИ Е М=ИНИСТЪР С КА___СКА

17

До бай Ганьо

преди 4 години

Е, що за лицемерие... нали в името на раснообразието прибират куцо, кьораво и сакато от третия свят на континента НИ. А сега в управлението не искат разнообразие , понеже не сме били имали източно европейци на желаното ниво??? Чувате ли се какви ги пишете, би запитал професор Вучков

16

Анонимен

преди 4 години

От 18 беше обаче реакцията му в която нямаше и грам срам а после да е и интервю даде в което лично обясни че всичко това е вярно че той и жена му имали отворена връзка тоест спят с който падне че обичали нестандартния секс и всичко било позволено ако и двамата били съгласни.Явно ще спасим децата от ге.йовете че да ги дадем на путриотичния перверзник Расате.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе друго си е Решетников да си каже думата, кой да бъде номиниран за шеф на Европа !

14

Анонимен

преди 4 години

Добре във връзка с горното имам много въпроси.На мен лично ми е все тая какво става в еп защото точно пък моите политически идеи нито една от тия партии не ги изразява включително новоизлюпените фашисти като Джамбазки и Расате.Впрочем последния е тоя дето налепи едни плакати из София с надписи да спасим децата на България от ге.йовете или нещо от тоя род.След това същия тоя стожер на морала го хванаха в един хотел на калъп да прави шведска тройка с жена си и е една простотутка.По-впечатляваща

13

ай сиктир

преди 4 години

За шефове в европарламента се спущат парашутисти удобни на големите началници без дори да са участвали в изборите. Какъв е смисъла да се гласува такова чудо и през соца нямаше да нареждат по колко депутати от дадена партия от съответната държава им трябват и това е.

12

Румен

преди 4 години

Най добре е да не се изказват тия от източния блок и то от най бедната държава България. Просто имате висше но НЯМАТЕ ИМЕ. И НЯМА КАКВО ДА ПОКАЖЕТЕ

11

Анонимен

преди 4 години

,,Групата на Европейската народна партия (ЕНП) заяви, че не подкрепя начина, по който решенията бяха постигнати и проявеното от европейските държавни и правителствени ръководители неуважение към останалите институции на ЕС."Станишев преди 2 часа по БНР заяви същото! Е, след като двете най големи формации не са съгласни, кой е този зъл дух, който реди нещата по този начин?!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

До 2В Европа няма Исток, няма Запад, а има европейци и азиатци !Хем не искате Европа на две скорости, а хем я делите на източна и западна !!!Ами няма да сложат Йончева за шеф на ЕК !...това е все едно да сложат шефа на КГБ.

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя още ли се крие в ЕП за да не го прибере шефа му да изкара казармата някъде.

8

Анонимен

преди 4 години

Айде не ми се слушат моралистки декларативни изказвания, точно от вмро.Все едно тук постовете се избират по най демократичния начин, при пълна прозрачност.Събраха се сума ти партии в европарламента...нормално е да има договорености, преговори, пазарлъци.Ама..точно ние да даваме оценка на Европа...които само и смучем парите и ги даваме на олигарсите...егати и наглостта Джамбазка.

7

Мияч на чинии

преди 4 години

Този какво дири в ЕП ?Що не седи на Калотина да пази България от Истанбулската конвенция ?На всяка втора дума казва: Мене ме интересуват интересите на Андрешко - да няма Истамбулска конвенция, Мобилността и да не закачат казаните за ракия !Та да питам, а пари трябват ли му или брюкселската заплата му стига ?

6

Картофчо

преди 4 години

Ха-ха, тия мислят ли че някой им вярва или приказват само за протокола! :)))Всички са против, но ще гласуват както е договорката :))))))))))