21

Анонимен

преди 5 години

Хора които никога не са били нито в Дубай, нито в Русия коментират живота там. Че и го сравняват. Да си почешем още малко езиците и да се прибираме в къщи, в действителността. На бедните духом винаги им трябва враг за да съществуват. Важното е да се мрази, да си избиваме комплексите, да плюем.

20

Край

преди 5 години

Избягала е защото. Не ми е удобно от админа. Как да го кажа? Като го обрязвали принца сюнетчията бил с тежък паркинсон и ...То пари пари ама щастие като няма...

19

Гост

преди 5 години

До бай ганюЗащото никой не бяга от един затвор, за да отиде в друг!

18

бай ганю

преди 5 години

защо ли всички бягат в западна страна а не в русия или венецуелауспех на дръзналите за в бъдеще тези арабски мъже с подтисническия си манталитет и желание за господство над жените доказват само едно и то е че са просто страхливци че ако жените им са свободни ще ги напуснат и това е трудно да си го позволи егото импоради същия страх ги забулват зачулват и тормозят защото ги е страх че унизително ще изберат друг мъж и избягат с него

17

Анонимен

преди 5 години

Голям бой ще яде,като се върне или ако я хванат! И парите отмъкнала на всичкото отгоре!

16

човек

преди 5 години

Тук непрекъснато ни се вменява, че трябва да ни е грижа "за изчезващия християнски свят", все едно сме длъжни да вярваме в Исус.Ми не, хората не са длъжни да вярват в никакви богове, не само християнски.А още руският цар Петър Първи се е подигравал на източноправославната църква, като е учредил за целта така наречения Пиянски Синод.

15

1111

преди 5 години

Жената сигурно иска да покара кола, или да направи едно плажче по бански а не в униформа на пчелар.Все работи които са от шейтана...Но кандидатки за джихадистки булки колкото щеш.Напират към Сирия като аслани,и след 2 месеца хленчат че искат при мама като нас...ани.

14

Анонимен

преди 5 години

До българинЗабравяш една подробност, деца се създават и се гледат от двама. А ти докато на 35 чакаш мама да те обгрижва и смяташ, че 600 лева са огромна заплата, а цялото домакинстване и гледането на децата са само женска работа, а твоята роля на баща се изчерпва с това да направиш дете на някоя жена, е ще има да се чудиш защо рядко днешните жени имат повече от 1 дете.

13

Гошо

преди 5 години

До АнонименБягат щото са принцеси и имат пари ,ако нямаха щяха да си седят при мъжете си

12

BB

преди 5 години

Затова трябва бойкот и никакви екскурзии в Дубай.Инъче излиза че поддържаш режима който е там.

11

българин

преди 5 години

Да,съгласен съм с написаното.В изродския ислямски свят жената няма права на човек.ФАКТ!Но какво да кажем за нашия изчезващ християнски сняг?Другия полюс-безконтролно женско поведение,ужасяващ к-рвалък,жени превърнали се в детемразки,не искат семейство и да раждат деца,тотален срив на женския морал.И ние изчезваме.Е?Нещо от написаното да не е вярно?

10

хамсалак

преди 5 години

Сигурно след третият пролабс любовта към шейха се деконтаминира ... Лукс , ислям, сюнети , ала-бала ама без разводш - лошо

9

Анонимен

преди 5 години

Някога дядо се смееше, че Мохамед е живял 600 години след Христос, т.е. това, което е било в Европа преди 600 години е същото, което е сега в ислямския свят. Извод, тези още си живеят като през Средновековието. Единствената разлика е, че имат досег с модерните технологии, обаче иначе точно като през 15 век, че и по-зле.

8

Мустафа Кемал

преди 5 години

Е как защо, никоя нормална жена не би станала робиня доживот, на тия из....и дори и милиарди да и дават всеки ден.

7

Reptile

преди 5 години

Aaa, не, тези са ПРАВИЛНИТЕ шейхове... Само Путин е льош...

6

1

преди 5 години

За да получи развод трябва да посети посолството , а от там ще я пратят на гости на Хашоги.

5

Анонимен

преди 5 години

Модерна държава с първобитни хора, чуждестрани инженери построиха всичко в тези пустини.

4

Анонимен

преди 5 години

Дубай имат пари и петрол трябва да се демократизират само с пари не става.

3

дедо Ташунко

преди 5 години

Чудесна публикация на г-жа Василева. Шейховете живеят още в средновековието, а горките им жени и дъщери са тяхни робини. Няма по-страшно нещо от това да жевееш със стъпкано човешко достойнство.

2

..

преди 5 години

Добре де, какво да направи жената като по тамошните закони развод май не съществува. :)Но пък, какво да я мислим... скоро ще влезне в някое посолство, ще се спъне в някой килим и повече няма да излезне :)