14

До 11

преди 4 години

Изказването ти е много зле. Пенсионерите не само във Видин , а в цяла България са " неосигуряващи се ". Хора на минимална заплата има и в София и то много повече.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма кой да плаща и да издържа толкова болници. Също и с депутати и кметове.

12

Анонимен

преди 4 години

Като няма население ще трябва да се закрива. Накрая ще останат само плъховете на ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 4 години

До 9Здравните осигуровки в София и Видин НЕ СА еднакви. Във Видин болшинството хора са неосигуряващи се пенсионери и работещи на черно осигуряващи се на МРЗ.

10

РМ

преди 4 години

Това е европейска държава в 21 век, в която умират хора поради липса на здравеопазване, мафията и корупцията са навсякъде, заплатите по-ниски от африканските, а народа по-заспал от овце.

9

Анонимен

преди 4 години

Извинявайте , здравните осигуровки за София и Видин не са ли в един и същи размер ? Не е ли редно тогава в двата града да има еднакво ниво на здравеопазване ? Или парите отиват за многото частни , получастни и държавни болници в София , а за единствената във Видин не остава нищо.

8

123

преди 4 години

Мед. сестрите да се сърдят на лекарите, защото те прилапват парите под формата на премии. Освен това, лекарите изнудват пациентите и всеки ден си докарват по една прилична сума. Баща ми влезе с злъчна криза и трябваше веднага да се оперира. Направиха изследвания и операцията започна ден след ден да се отлага. Лекарят започнал да говори на баща ми, че ще се наложи да отиде в София. той се притесни. И като поразпитахме, разбрахме, че трябва да дадем 200 лева. Вечерта ги дадохме и на друтгия ден бе

7

Валонеца

преди 4 години

Прав им път!

6

Пенка от Шишенци

преди 4 години

Дълги години управляващите се държат така , сякаш Северозападния / наричан още Северозападнал / район не е част от България. Застаряващо население , обезлюдени села ,висока безработица - това е реалността тук. За тях Видин се свързва само с приходите от такси от Дунав - мост 2 така , че дали ще има население в града или не - все едно , приходите от такси си капят ...

5

БПФ

преди 4 години

Крайно време е да се потърси сметка на управляващите за разсипията в здравеопазването. Проблемът е финансов, защото НЕ Е НОРМАЛНО 2/3 от населението на една държава да НЕ плаща здравни осигуровки !!! Има ДЕВЕТ категории лица, освободени по закон от здравно осигуряване - деца, пенсионери (дори тия с високи пенсии), ушеви, военни, чиновници, садии, прокурори, митничари, "лица, чувстващи се бедни" - тоест xъxpеци !!! Извън тях два и нещо милиона будали плащат като попове и мъкнат на гръб другите.

4

Анонимен

преди 4 години

Другарю Бай Иван, евроценности има навсякъде, такова чудо като в коччината на банкевският *** - нккъде. Значи не е от евроценностите.Отделно, северозападът сте си кофти край и кофти хора. Заслужавате си мизерията.

3

Бай Иван

преди 4 години

И в Русия е същото, че и по-зле, въпреки че имат Пупу.

2

Бай Иван

преди 4 години

Нямате здравеопазване, икономика, финанси, но имате евроценности и право на гей парад, радвайте се ;) !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Ми да станат лични доктори голяма далавера си е ей моята не може да се оплаче става със записване при нея предварително една че и две седмици и то по Интернет не дай боже да си някой възрастен и да нямаш роднини да ти запазят час или пък да е нещо спешно чакаш