7

Спящия полицай

преди 4 години

А защо не вдигнат пешеходните пътеки на нивото на тротоара .Както е в другите цивилизовани страни . Един голям "спящ полицай" . И по добре за майките с колички и инвалидите и сигурна гаранция че ВСИЧКИ джигити ще намаляват скороста преди да преминат от там. И още "спящи полицаи" през 100 метра в районите с висок риск . НЯМА да има инциденти . Колите ще карат бавно а пешеходците , колкото и да са заспали ще бъдат забелязвани отдалеко от "състезателите" по пътя .

6

Анонимен

преди 4 години

Тази "чуждестранна регистрация" да не би да е белгийска, а шофьора говорещ на развален български да се самопричислява към една съседна нация на югоизток?

5

Анонимен

преди 4 години

Шоферът да не е някакъв руснак или украинец?

4

Унуфри

преди 4 години

Абе Варналии. Хубаво ви построиха булевард. Хубаво ви махнаха зебрите. Хубаво ви сложиха сини зони и глобяват колите в ничии зони. И мълчите. Блъскат ви. И мълчите. Убиват ви. И мълчите. По белия свят има зебри широки през 20 метра и никой не протестира. Що не идете да помълчите пред някоя висока сграда на Т образно кръстовище? Или сте заети да ви убиват децата по парковете хора без книжки, препили и т.н.? И да бягат от местопрестъплението после! Отивам да вървя по улицата, че тротоари няма.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е ежедневие в Тикволандия.Бог да прости детенцето.

2

Анонимен

преди 4 години

Ужас, шофьорът не го е видял явно. По други сайтове пише, че е малко дете. Защо не е държано за ръка от родител?!

1

Веско

преди 4 години

Когато се омешат градина и паркинг беше само въпрос на време.