26

kukla

преди 4 години

Абе много интересна тая Сев. Корея бе, всяка седмица ни уведомявате какво става там. А как е в Южна Корея никой не казва. От там идват доста стоки, имат лъскави сгради. Значи сигурно живеят много добре, никакви проблеми си нямат. Абе малко го вярвам това, животът в развитите страни е стрес и близо до издивяване. Резултатът е видим, пълно изперкване, изпеде...не, отказ от правене на деца. А да ми плямпат глупости как в Сев.Корея печелели хиляди долари, глупости. Мога да го обясня, но няма място

25

Анонимен

преди 4 години

Подходящо заглавие за издание от така наречената "Жълта преса"пс"Fake news!!!" - D. Trump-)))))))))))

24

до а

преди 4 години

Ти бил ли си във Виетнам някога, че пишеш тъпотии. Съмнява ме, си *** на екс-топ-другар дето яко е крал и сега седиш в панела, имаш още три панела за под наем, не работиш и по цял ден само чаткаш и си промиваш мозъчето с несъществуващи неща. Излез малко.

23

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина, хляб няма, вие амфетамини.

22

Анонимен

преди 4 години

Навремето протестирахме срещу пропагандата, днес стана ежедневие. Не че е много стока, ама такива статии са меко казано плоски.Сега остава да напишете и статия за еко-ориентацията в британското кралско семейство и кой от тях обича да се изхожда сред природата и да обогатява почвата.Няма да е лошо да поограничите простотията.

21

Анонимен

преди 4 години

добре, че нашите въртоглави не се усетиха да напушат нацията. Кой ще му бъде за сваляне на властта, дори съставена от въртоглави, ако е опиянен. Всички щяха да се радват на глада и безпаричието. Но все пак това е трето поколение комунист изучил се в Швейцария.

20

Анонимен

преди 4 години

От вожда Ким чен Кратун по-голям мафиот и пласьор на амфетамини няма.

19

Въпроси

преди 4 години

6. Как звучи обобщението : Предприемач от Северна Корея, занимаващ се с амфетамини и особено близки контакти с полицията търси офис в Южна Корея за развойна дейност и маркетингови проучвания?7. Дали някой, който е живял при комунизма ще се хване на тази плиткоумна лъжа?8. Според вас дали бай Канг е фикция/ събирателен образ на една паралелна и извратена вселена или си вярвате, че някой ви вярва?9. Братя/сестри Уашовски дали ще изпаднат в депресия, че не те са замислили този сценарий?

18

Въпроси

преди 4 години

1. Като е толкова доходно, защо бай Канг се е прехвърлил в Южна Корея?2. Защо бай Канг дава това интервю 2 пъти в годината, три поредни години?3. Защо интервюто е с непроменени въпроси и съответно отговори(дословно)?4. Как си сецкаш амфетките всеки ден със шефа на полицията и никой освен ти, и той не знае? В Северна Корея?5. Как бягаш в Южна Корея като живееш в пограничен град? През границата ?Или понеже талантът ти за бизнес е толкова голям, че Северна ти е тясна?

17

Анонимен

преди 4 години

.....и живеят в пещери и хрупат тревица ...Как така сте го забравили ???

16

Анонимен

преди 4 години

Хе ,хе ! С Корея и амфетамини ,наркотици ? МНОГО СТЕ Я ЗАКЪСАЛИ ,ДЕМОКРАТИЧНАТА И СВОБОДНА ПРЕСА ,МНОГОО!......ИЗКУКУРИГВАТЕ !

15

Анонимен

преди 4 години

Предприемачите в НРБ откъде тръгнаха. Валутна търговийка на черно на Магурата, дънки, презаписи на видео и аудио касети, внос на крадени БМВ-та и Мерцедеси, хотели, дискотеки, компаньонки.

14

Анонимен

преди 4 години

А демокрацията, амфетамините инаркоманията ,задължително вървят ръка за ръка ? Демократични ценности !

13

Анонимен

преди 4 години

Мила ми Борянаке,забрави да споменеш и традиционното угощение с малки деца, абе вие явно за шепа грошове сте готови на всичко така че не е лошо да обявим Корейците и за "канибали"дерзай смело!!

12

Анонимен

преди 4 години

"Такъв е и примерът с учените в химическия комбинат в Хамхунг. Там, според източниците, химиците приготвят метамфетамини."Надали приготвят кристален метамфетамин, по-скоро е медицински, двата продукта се различават.

11

Анонимен

преди 4 години

А при нас мафията си има държава .

10

Анонимен

преди 4 години

А в Бг как е с Тиквата?!?!Що не си погледнете скапаният коптор ами се оглеждате в другите???

9

Анонимен

преди 4 години

Бай Доньо затова ли иска спешна среща с Ким- да осигури на вашингтонската администрация малко севернокорейска стока.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако и там настане евроатлантическа демокрация нищо чудно. у нас нали така стана...

7

Коцкар

преди 4 години

Тия северно-корейци кво са правят на западняци хи хи