31

Активист на БКП

преди 5 години

Другарят Борисов обаче е жеуезен ! *** ! Стоманобетон !!! Да живее !!!

30

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Българите ходят в Гърция на почивка от зор. На нашето Черноморче вече не се трае. Мутрите, сиреч бившите авери на твоя Бойко го превърнаха в Бетономорие. В Гърция пак сме бедняци. Носим си домати и чушки от вкъщи, нищо че сме отишли за 2 дни на почивка. България никога не е била по-зле от днес въпреки онези 50 милиарда от ЕС за България Дори по турско българските семейства са имали по 7-8 деца. Днес изчезваме благодарение на ГЕНОЦИДА наложен от Бойко *** и циганизатора.

29

Анонимен

преди 5 години

По принцип е така. Ние трябва да полагаме усилия, за да вървим напред, не само да чакаме другите да са зле. Само дето времето минава и нищо не става. Курортите са потънали в проблеми, инфраструктурата куца, мръсотия, лошо обслужване, нисък комтрол.Проблеми много... А ни занимават с един шумм, който определено НЕ най големия проблем. Богат турист, ще дойде когато има хубава и уредена инфраструктура, ред и чистота. А не да мери шума.

28

ЦРУ от Халхидики

преди 5 години

До Анонимен...31.....Бойко *** ...ВДИГА ПАК от утре пенсийте...и всеки уйкент ни ГОНИ в Гърция на море и хубава храна !!! Бойко *** направи БГ най-богата ...и бг не са живели по добре от 681 година .ФАКТ НЕУСПОРИМ !

27

Факт

преди 5 години

До АнонименНе бих казал,че Турция слиза надолу,въпреки че наистина е добре за нас да е така.По-скоро само е скарана с ЕС и САЩ,което е още по-добре.Дано продължи вечно,ама надали...Не можем да разчитаме на чуждите проблеми за собственото си спасение.

26

Ха-ха

преди 5 години

Доста раничко е да погребвате Ердоги.До следващите президентски(2023г) е бетониран,а после не се знае.Една птичка лястовичка не прави,както бе казала една наша фолкпевачка....

25

Анонимен

преди 5 години

Следващия е Бойко ***!

24

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Който си мисли, че може да играе и с руснаците, и с американците, и да лъже, и едните, и другите, свършва зле.... Всички приятели на Бойко от Меркел да Ердоган са пътници... Вебер няма да е председател на ЕС. Тръмп не брои Тиквата за жив.... Путин го презира и прати Медведев в България ..Само ционистите крепят ***.Въпросът е докога.....

23

Разцеп Гъзсъдран

преди 5 години

Престъпник, агресор, ислямист.Велик политик с поведението на *** селски тарикат.Ще го ядат пумиарите Ердоганя.

22

Анонимен

преди 5 години

хаха на някой му се иска но е твърде рано....80 милиона Турция, това че Истанбул има мслък превес нищо не значи, по скоро Ердо ще се измъкне с думите, демокрация Турция няма машинации.

21

Анонимен

преди 5 години

Не ние не умираме от яд. Даже за нас е добре слизането на долу на Турция. Защото това помага на България. А пък дали, ще продължава са се кара с Европа и САЩ си е негово решение и той ще си носи последствията. Мен лично не ми дреме.

20

Анонимен

преди 5 години

Как има хора все виждат света на опаки. Бил глобалист, бил независим. Кви глупости дрънкане. Турция потъна с туризма, сумата и фирми изтеглиха заводите си, валутата и припляска, държавата инвестира пари в оръжие вместо в икономика, стандарта пада...И изведнъж излиза някъв объркан българин тук и казва как бил глобалист и водел Турция към успех. *** се прегледай.

19

seira

преди 5 години

До Анонимен 11:ВИЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ, КАТО ПИШЕТЕ, ЧЕ "НАРОДЪТ Е С БОРИСОВ"?!А, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ Е "НОРМАЛНО УПРАВЛЕНИЕТО ДА Е ЕДНОЛИЧНО"?!ТОВА, КОЕТО СЪЩЕСТВУВА В БЪЛГАРИЯ Е В "КРЕЩЯЩО" НАРУШЕНИЕ, КАКТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ТАКА И НА КОНСТИТУЦИЯТА!ПАРЛАМЕНТЪТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ СА НЕЛИГИТИМНИ!ТЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ВОЛЯТА НА 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ!ОСВЕН "СОБСТВЕНИТЕ СИ ***", ГЕРБ И БОРИСОВ НЕ ПРАДСТАВЛЯВАТ НИКОЙ ДРУГ!НАРОДЕ!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

До 12 "РепубликаТурция става все по независима и самодостатъчна"Ердоган е един от най-големите глобалисти. Най-големите са Путин и Си, които в прав текс казаха, че бъдещето е на глобализма. Изолационисти са САЩ в момента.Малко неловка ситуация, за рубладжиите начело с Волен, които до скоро гориха, че глобализма е най-голямто зло, а изолационизма е най-хубавото нещо.Но, на господарите не им пука,коагто слугите им стават за смях.

17

:)

преди 5 години

ONAIR тв,колко ви плати манекена Асен Агов за да го реанимирате на екран?Излагация.....

16

Анонимен

преди 5 години

Не е така. Турците са разделени на ислямисти и кемалисти. Ердоган е монополист в първата група, докато във втората има няколко партии, които разпиляват гласовете. В Истамбул, кемлистите се обедениха и затова спечлиха. Но на парлантарни избори, всеки се явява самототаелно и партитя на Ердоган виниги ще е първа политическа сила. В Европа и в България, победа с 30% се се счита за огромен успех. Ердоган винаги може да разичта на около 40%. Останлите ще имат по 20 или 10%.

15

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е световен лидер видя се и в Г 20 а вие лайте на умряло

14

ВЪПРОС

преди 5 години

Агов от коя дупка изпълзя ?

13

Помак

преди 5 години

ердоган е от ромски произход... Даде власт на ц-нина и му гледайте сеира...

12

асан аков

преди 5 години

Соросоидити умират од яд и лаят като пумяри:))