60

Асиктир

преди 4 години

Вероизповеданията трябва да бъдат ограничени в изявите си. Аман от правата на вярващи, гейове, роми и какви ли още не. Който иска поп или ходжа в божия храм да се убеждават колкото си искат без да досаждат на останалите.

59

Анонимен

преди 4 години

Ей, мюсюлмани, като сте подострени като моливчета, да не мислите, че сте хванали аллаха за рогата. Къш от Европа.

58

Анонимен

преди 4 години

Валери къде е с шумометъра?

57

Анонимен

преди 4 години

То надали въобще някой влиза в тези сгради наречени джамии. Толкова са грозни. Що за архитекти където са ги измисляли. Църквите къде, къде са по красиви, изящни и грандиозни. Да не говорим пък за катедралите. Изваяни сякаш от господ, а не от човека.

56

Хюго Бос

преди 4 години

От вдички гнусни джамии се носи отвратителен вой. Откъде накъде се позволява този вой? Никъде в Европа няма минарета и където хората да са подложени на този тормоз от религията на оркоподобните. Я, марш в анадолостан...

55

Анонимен

преди 4 години

Същото е в центъра на София. Докога с тази чуждо верска търпимост. Не може да се пречи и да се налага на хора които не харесват това. Все пак сме с християнска религия и мислене.

54

Mustafa

преди 4 години

Теб те смущава Езанът, но на мен камбаната не ми пречи. Вслушай се в езана, в поканата, и може и да ти хареса. Рано сутрин, настръхвам и ставам да славя Всевишният.

53

Имам Баялдъ

преди 4 години

С блага дума ще приканим малки християнчета в джамиите и ще им клъцнем пишльоците. Мдааа

52

дедо Ташунко

преди 4 години

Тук не може спокойно да се разговаря. Страшна гмеж от и.ди:о:т:и.

51

ПИСНА ми

преди 4 години

Една молитва, независимо на кой език е, може да подразни само човек с болен мозък . От около 15 години ми се случва да живея до църкви. Прекрасен е звъна на камбаната в 8ч. сутрин и в 5 следобяд , а и ми напомня колко е часа. Намирам утеха и красота и в молитвата на имама и тази на попа. Това е молитва за хубави неща, за бога, хора, независимо на кой език е. За това замисляли ли сте се? Отворете сърцата си! Ще отнесете в гроба си огромна злоба

50

българин

преди 4 години

Представяте ли си и ако в църквите се пускаха високоговорители? Нямам нищо против мюсюлманите и вярата им.Но чуя ли да вият имами от минаретата полудявам! И да в Кърджали преобладава мюсюлманското население.така е.По Живково време бях там.Имах чувството Че някой ме е пуснал с парашут в Турция! Мисля че е време държавата да се намеси! Това да престане! Нека всеки да изповядва каквато религия си иска Стига да не се натрапва на другите!

49

Анонимен

преди 4 години

щото е истина,затова в Китай бърже бърже,ги обработват и проглеждат

48

Киро Х

преди 4 години

До СократисЗащото "правителството на Християнска България" е нехристиянско, уви. Полегнало е на стипулатите на Юдеоционизма и гледа собствения си кеф, загърбило род, родина и християнство.

47

45

преди 4 години

Вие ако учите вашата исторя с лъжи това си е ваш проблем.

46

Анонимен

преди 4 години

В Кърджали живеят повече турци от колкото българи ако не сте учили география недейте да се оплаквате.

45

Анонимен

преди 4 години

България никога не е била турска земя, вземи понаучи малко история.

44

Анонимен

преди 4 години

Преди България беше Турска земя затова си дръще устите затворени.

43

Сократис

преди 4 години

По чий канон (или там, както му казват мюсюлманите), в джамиите се използват съвременни електронни озвучителни средства?!Това в Корана ли го пише, или техният Пророк в древни времена е използвал усилватели и тонколони?! Що за наглост и изопачаване на собствената си автентична религия! Църквите, първо са на мястото си в Християнска държава, второ-камбаните не са съвременно електронно средство а датират от далечна древност.Правителството на Християнска България, защо се прави, че не вижда?!

42

Анонимен

преди 4 години

Какво само се оплаквате,бе?Вземете нещата в свои ръце,не чакайте някой да се сети да ви помогне.Никой не е длъжен да търпи такова издевателство.Има и закон срещу шума.

41

Мустафа Кемал

преди 4 години

Най-добре да махнем тонколоните, мюезина да си призовава с колко глас има, хем ще е по-автентично ще е богоугодно. А и по-добре ще е да е на турски, а не на арабски, както е било в Турция през 1940-те години. А защо не и на български, да се разбира от всички.Айде със здраве, братя и сестри българи...