626

Анонимен

преди 4 години

100% гаранция че нещата са изопачени от руснаци,рускини и путиовци!Като не ви искат някъде не се завирайте там!И без това държавата ви е толкова грешна към България и народа и че няма на къде повече!И само като се замисля че сме ви дали писменост,религия и основите за държавност ми се гади!На такива им казват не благодарници!

625

Анонимен

преди 4 години

Простакела, минава напряко през заведения за да си спести пътя, размахва пръст, прави генерални изводи - собственикът представлявал България, амчи хубаво са я заплюли.

624

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна инсценировка сътворена в Москва. В стил "Вижте колко лоши са българите. Те мразят руснаци". Явно джуджето се чуди как да спре руснаците да излизат от Русия и измисля такива смешни постановки. Според клипа "българинът" който уж бил собственикът представлявал държавата. :)))) Ресторантьор е "официален" представител на България. :)))Съвсем са изпаднали путиняцuте.

623

Анонимен

преди 4 години

Този сигкрно е бесарабскки българин,излязъл от изостанало украинско село,получил бг паспорт и сега мисли,че вече света е негов..Ресторанта не е негов 100%,на някой търговец на забранени неща,укр.Политика в бизнеса е една-парите..Този не е от бизнеса.Представете,че в Турция така да гонят хората,в Германия заради 2 световна да не ходи никой,японците да нямат бизнес с Америка?Този е много назад в нещата.

622

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Заради такива убитаци като този Андрешко, тази година - 20 000 туристи по-малко. А и българисет отлепят с 200 към Гърция и Турция.

621

ОСТАП

преди 4 години

Бедни, злобни български гъзоблисци!Продължавайте в същия дух и ще видите благосъстоянието си през крив макарон.Да мразиш е едно, но да се отнасяш като *** с клиентите си от които зависи бизнеса ти е признак на голяма простотия.Ама много голяма простотия.Не виждате ли че неможем да пръднем без руснаците, а сме тръгнали да хапим ръката която ни храни.Велик *** БЪЛГАРСКИ народе престани да лижеш *** на Еропа и САЩ, а се замислете за собствените си интереси и кой може да ви помогне.Мислете!

620

LosHo

преди 4 години

Украинци или руснаци няма разлика. Истината е че идват най-големите прошляци на СССР при нас. Нормалните и малко по-елита отиват в Кипър, Гърция, Хурватска, Испания и тнТези тука са бедни, прости, нахални, но с голямо самочувствие! Явно на човека до гуша му е дошло, ама да не си го изкарва на тях, а на хората птговорни за туризма ни

619

Анонимен

преди 4 години

Заради случая поне няколко хиляди руснаци по малко в курортите ни това лято..Добре вървите за тотално затриване на туризма..

618

Анонимен

преди 4 години

За другия пат ша знай да ни с прави много много че ше яде големия с думатитти

617

sss

преди 4 години

Чиста инсценировка, целяща да злепостави България и руснаците да не идват тук. Затова и говорят на английски , да не се рабере какви са по националност.

616

Плюнка Бряг

преди 4 години

Сутеньорите там са бизнесмени а крадльовците - управители.

615

До 659

преди 4 години

След кат са срешнеме нема да си същия веч

614

До 658

преди 4 години

Нещо се отваряш ! Очаквай " специални" гости

613

Българин отново

преди 4 години

Дали тази руска к...а ще се държи така в Полша, Унгария, Чехия? Как мислите?

612

Boss

преди 4 години

Пълен блокаж от страна на руските туристи към наши курорти. Да мрът подобни адови изчадия!Към Руснаците от Черноморието: съберете се 15 човека и му потрошете и мутрата, и заведението на този фашист!

611

Анонимен

преди 4 години

Кремълската пропаганда подготвя рукото население и местните русофили за смяна на "модела" с инсценировки за "заплаха" към руските граждани, като повод за предстоящо ново "освобождение".Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни!

610

Анонимен

преди 4 години

Този човек как е изтърпял да не заплюе тази откачалка !?

609

До 649

преди 4 години

Прав си, това според мен са руски агентки-провокаторки.Пратени са заедно с тези деца-агентчета да дискредитират процъфтяващият роден туризъм.Даже на видеото си личи как едното дете-агентче се смее ехидно и потрива доволно ръчички.Имаш усет към тия неща, колега.

608

Сата Н.

преди 4 години

Къде е плюването и ритането?Какво доказват с тая постановка, което не можеше да се докаже с полиция? Абсолютно нищо. Опит за саморазправа по руски - скандал, за да му изгонят клиентите. За това, че им е направил забележка да не минават между масите, съсипват деня на всички в ресторанта. Това е манталитета на хора от гетото.

607

Анонимен

преди 4 години

Тази Матрьошка защо не отиде в Украйна да са държи като луда крава пред някой украинец ?