29

Анонимен

преди 4 години

Българите по Гърция-англичаните по Черноморие.

28

Анонимен

преди 4 години

От автора на предходното съобщение: цензурираната дума е "***". Да живее свободата на словото в Бг!

27

Анонимен

преди 4 години

Тая работа ми намирисва. Даже *** като мен проучва всичко възможно при пътуване в чужбина. А те са цяла група и на всичкото отгоре пътуват до враждебната според тях Източна Европа. Живеем в 21 век, информационните технологии позволяват проучване на всички детайли. Или новината е фалшива, или тези са измамници.

26

Кратун

преди 4 години

Оплакванията с цел възстановяване на парите от почивката са национален спорт на англичаните. Поне половината съдят туристическия си оператор като се върнат - било им некомфортно, болял ги гъ3а, откраднали им чехлите за баня, видели *** в съседния хотел, времето било облачно и прочие... По гнусни туристи от англичаните са може би само арабите.

25

Анонимен

преди 4 години

До 22: ама ти още ли се надяваш? Това блато никога няма да се оправи, никога ...

24

Анонимен

преди 4 години

До : бай ганьоОт къде знаеш че са соц слаби, слагаш черта на 44 млн освен това те си плащат за услуга която неполучават и ги мамят. Пожелавам ти другия път като си купиш обувки да ти дадът само едната ... ***

23

Анонимен

преди 4 години

Възстановили са им цялата сума от 700 паунда,тук в този сайт не се казва всичко защото тенденциозно правят реклама на турския туризъм.А и коментарите към 10те англета в Daily Mail са подигравателни-като /Получаваш това за което плащаш/ и подобни.

22

Анонимен

преди 4 години

Като гледам по коментарите, мани. няма да има измъкване поне 5 000 години още от простотията.

21

Анонимен

преди 4 години

Тея какво са учили ве?Явно нещо артистично ,щото всички знаят каква услуга има по нащето красиво черноморие.

20

Анонимен

преди 4 години

От бългapи какво друго да очакваш, освен плоски лъжи и измами?

19

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са грабили и плячкосвали целия свят векове наред. Сега е ред на третия свят да получи своето възмездие ХХАХАХАХАХААХАХАХАХ

18

Аналлибераст

преди 4 години

Тия чукундури@ от мъгливия албион трябва да се подложат на разпит. Не им вярвам много. Идват , лъжат и после всичко им излиза без пари.Имал съм такива случаи с долните англичани.

17

4444

преди 4 години

Бантустан е от..вратителна ко,,чина и пълен кен...еф

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Двойни наказания за...мошениците,защото ни излагат пред света.

15

де да знае човек

преди 4 години

Не се казват нещата. Колко човека е групата и прочие. Англичаните много често обичат да лъжат, че били ограбени, окрадени и прочие да могат да прилапат пари или да им излезе безплатно в БГ. Таргета от хората,които идват са най ниската прослойка на УК,която идва да пие безплатно и са готови на всичко.

14

Анонимен

преди 4 години

Самите собственици на нормалните хотели трябва да ги издирват подобни измамници и да им хвърлят по един бой за профилактика,ако не могат да ги осъдят по бързата процедура,защото сриват имиджа на нормалните хотели и комплекси.

13

Хехехе

преди 4 години

Хубава реклама на българския туризъм ще стане.Как ще отдаваш къща под наем без да е инспектирана и годна за живеене. В Гърция има инспектори и всеки си плаща данъци от наемите и държавата има 95% събирамост.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз си помислих, че са отказали на джендърите да им дават да пият до пoсиране и да повръщат на воля. Или пък не са им позволили да ритат камериерки и да практикуват "балконинг".А, инак е така в капиталистическият свят. Едни лъжат, а други плащат. Да не се сърдят! Ние подражаваме на тях, развитите. демократични страни!

11

Анонимен

преди 4 години

До УжасЗатова взимайте от сигурни фирми,като Некерманн райзен например,там разпитват туристите как е,имат и представители в България,които се грижат за хората си и оплакванията,желанията им и т.н.

10

Тодор Живков

преди 4 години

ами това е капитализмаизмамиболни хорамошениципрестъпници на свободасвиквайтеданъци за народа