9

анонимен

преди 4 години

Пълна лъжа сърбите и преди и сега имат право да напуснат Сърбия и да работят в чужбина бил в Сърбия и имам доста познати работеха в Германия но се връщаха у дома и построяваха домове и казваха там се чустваме чужди и ни имат за 2ро качество хора.За по голямата част от тях Сърбия е над всичко родолюбци са и манталитета на живот и когато са съберат компании по съвсем друг начин се държат от колкото на запад.

8

Чиновник

преди 4 години

Спокойно, не бягат в ЕС, а в Русия и Венецуела.

7

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ме интересуват сърбите.

6

ivailo

преди 4 години

Нещо на поръчково ми мяза това "проучване"...В него само липсва , че 75 % от сърбите уж бленуват, Сърбия да влезне в ЕС.

5

Анонимен

преди 4 години

За последните 5 от България се изселиха около 350 000 и още 150 000 измряха преждевременно. Явно сърбите са три пъти по-добре.

4

Ха-ха

преди 4 години

Да не би у нас да е друго????Населението намалява с 50 000 годишно,въпреки бумът на ро*мската раждаемост.Значи белите намаляват поне с 80 000....

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Управляващите не са ви виновни. Вие сте виновни, че ги търпите.

2

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска да седи в балканските клоаки които се имат за голямата работа и всичките са "велики". България е в това число с всичка сила.

1

Анонимен

преди 4 години

А от България-2 000 000.Е,кой живее по-добре в родината си-сърбите ли,които водиха война и се разпаднаха,или ние,които без война скоро ще изчезнем?Благодарение на "компетентното" ни управление.