68

Не разбирам

преди 4 години

Значи ако хомосексуален демонстрира ориентацията си публично казвате да си завира където каквото иска, стига да не парадира и да не ни се навира в очите. До тук добре. В случая момчето кротко и тихо си живее с човека, който обича, без да се натрапва никому и пак не е добре. Е, няма угода за някои балкански субекти и това е. В крайна сметка той е пълнолетен и родителите са извършили престъпление.

67

Коврата

преди 4 години

При животните имало хомосексуали3ъм... ахахах айде моля ви се прочетете малко! Първо разберете колко точно вида животни правят секс за удоволствие! Жокер - по-малко са от пръстите на едната ми ръка! Всички останали животни използват секса само за размножаване или налагане на йерархията в стадото/групата/прайда... Демек това, на което викате "хомосексуализъм при животните" е свързано само с показване на сила/подчинение и няма нищо общо със сексуално привличане или ориентация! Аман от невежи дженд

66

МНЕНИЕ

преди 4 години

Няма как да стане Мъж от това Дете . Той вече е опитал мъжка *ласка*.Няма и да има Наследници Деца .Пишете го в Гей Парада в София на първата редица .Другия начин е - да се разреши на Гей Двойки да осиновяват момченца , а на Педофили момиченца . Така е в ЕС - само в България се инатиме за приемане на Закон .

65

Ха-ха

преди 4 години

Каква драма! От това сериал може да излезе

64

човек

преди 4 години

До: номер 58Абе, какво да ти кажа... тури му шапка!!! Евалата на разсъжденията ти!!!Ама бай *** Балкански още мъдро е казал: "Ти мене акъл не ми давай, пари ми дай!"А хората по света пари дават за да получат акъл, но ти като не щеш твоя си работа.Прочие, Алън Тюринг е бил осъден на пробация и за да отърве затвора се е съгласил да бъде подложен на хормонална терапия. С катастрофален резултат.Ама ти акъл си имаш, за какво ти е да знаеш тези досадни подробности нали?

63

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДоктор Петров е прав! Я дай пример как ще превъзпиташ една жена, която не харесва мъже...!

62

Анонимен

преди 4 години

"Това което е решила и направила Природата,не се"превъзпитава" или поправя."Природата му е дала мъжко тяло, превъзпитава се отклонението от нормата.

61

д-р Петров

преди 4 години

Това което е решила и направила Природата,не се"превъзпитава" или поправя.

60

Анонимен

преди 4 години

До до психопата долуаз не съм мъж, а съм живяла в брак с мъж който няма влечение към жени, така че не ми обяснявай кой точно е за затвор, нито какви са последиците от фалшивото поведение.

59

Анонимен учителката

преди 4 години

До Анонимен Е определено ти трябва курс по български език!

58

Анонимен

преди 4 години

Навярно е харчил много от семейния бюджет и бил пристрастен към харчилъка,не бил на издръжка от дружеството как зависим,просто обичал по приятелски да се отнася що има в разположение как превод от родителското тяло в парична сума да я предостави по приятелски на нуждаещи се,но реални,не като в оня случай в който един американец направил паричен трансфер по банковата си карта към позната с която се запознал в пространството като наша и щом родителите му забранили да не се познават ги убил.

57

Анонимен

преди 4 години

Иначе на въпроса ти има кратък отговор - по време на хипи движението много мъже са обръщали резбата, после са се обявявали за бисексуални и накрая са си ставали отново хетеросексуални мъже със семейства. Наричали са го период на откриване на себе си чрез експериментиране. Историите са десетки хиляди. Потърси историята на хипи движението и свободната любов... Явно си твърде малък и неук, щом питаш за очевадни неща. Спри да задаваш посредствени въпроси. Моля те. Не ми плаща никой да те уча.

56

развей прах

преди 4 години

До Waffen SS Е как какво е станало...поредната сттаия написана от ***!

55

Анонимен

преди 4 години

Алан Тюринг никой не го е лекувал. Той е излагал научната общественост и за това е бил тормозен. Никой, който се е излекувал от *** дисфория не се гордее с това, че е бил болен. Съответно не можеш да го караш да говори за това. Защо ме караш да ти обяснявам очевадни неща? Като дете си. Психичните заболявания са трудно лечими по принцип и никой излекувал се не е склонен да говори по въпроса. Требе да си не особено интелигентен, да не кажа нещо по - силно, за да не го знаеш това.

54

човек

преди 4 години

До: номер 42Посочи ми поне един излекуван изключително интелигентен гей?Няма такъв!Или ще ми кажеш, че Алън Тюринг е бил глупав?

53

Анонимен

преди 4 години

До 51 Анонимернявно не си чел Библията

52

Waffen SS

преди 4 години

"Оттогава от българския студент нямало повече никакви вести" .И какво е ставало с него.Да не е станал нормален хетеросексуален?

51

Анонимен

преди 4 години

Дали детето ще е гей се опредля от това колко неумна е майката. В малкото случаи на вродени хормонални аномалии( 0.3% от всички *** дисфорици) нещата не зависят от никого. В останалите зависят от майката - колкото по - неука е, толкова по - вероятно е детето да стане *** дисфорик.

50

един

преди 4 години

Поредната *** пропаганда на този сайт...

49

до психопата долу

преди 4 години

Да бъде искрен със себе си и да не се срамува от себе си...Сега остава да започнеш да ми обясняваш, че хетеросексуален мъж е социална кнструкция, а хомосексуална жена е нещо натурално... ***, за затвора са такива като тебе! Разрушавате човешки животи само за да можете да крадете чужди резултати! Повечето от вас са за доживотен, а останалите са за смъртна присъда!