8

А

преди 4 години

Дай на богатия още имане . На бедния работник още глад.И ще бъде справедливо. И демократично.На вярващия дай още силна вяра .

7

TT

преди 4 години

Г-н Олстън ще свърши много по.добра работа ако обясни на страни като Индия,Пакистан и Индонезия,че да удвояват населението си на всеки 35-40 години просто е ненормално....Земята не е разтегателна и скоро ще се пренасели необратимо.

6

индикос

преди 4 години

краварите да спрът ХААРП и няма да има глобално затопляне

5

Комисия по приоритет

преди 4 години

Гладът води до анорексия. При бедните води до по леко овладяване на жегите. Зимата води до обилно окосмяване и икономия на дърва и рок. Богатите имат по големи потребности от климатици поради подкожна мас о изнежен организъм. Поради големите им потребности трябва да се освободят от данъци.

4

седящия бик

преди 4 години

Социална държава и вън неолиберталния капитализъм.Това е изхода за България.Изедниците капиталисти да се махат от властта.Борисов да спре да се прави на клоун и да си подаде оставката.

3

Анонимен

преди 4 години

Надявах се някой ден да се наситят на пари и власт и да спрат.Да се наситят. Или да се затъкнат.Ще дойде краят на света но няма да се наситят. Само шепа пръст върши работа.

2

????????????????????

преди 4 години

"Интересното е, че само 10% от въгледордните емисии обаче идват от бедната част на света."Интересното е, че това е е*ти лъжата опашата. Кой и как го е изчислил това, като 90% от стоките, продавани и консумирани на запад, идват точно от "бедната част на света"? Кой се лакоми да строи заводи за джунджурии и парцали и да строи ТЕЦ-ове да ги захранва с ток, за да създава безсмислени работни места и да хаби ресусри, само и само гласове да има? То поне запада да им плащаше с пари, а те само назаем!

1

Анонимен

преди 4 години

НА СОЦИАЛИСТИТЕ САМО ТРЪМП ИМ Е ВИНОВЕН ХАХАХАХ ЗАЩОТО БИЕ СОЦИАЛИЗМА НАВСЯКЪДЕ!