152

Анонимен

преди 4 години

Най-смешно ми е едно- българинът не си знае мястото. В САЩ и ЕС ниската класа си знае- няма пари за дом, няма пари за кола, няма пари за почивки. Гърчене, мъка, мизерия. Българинът- необразован, няма никакви умения, неквалифициран реве как в ЕС същите утaйки биха живели чудесно. Отива в ЕС- мизерства и само цените на храната са му в главата- защото той за друго пари няма. Никой не ви е виновен, че не сте смели, борбени и квалифицирани. Моля, провалени инженерчета с по 1000лв. заплати да мълчат.

151

Burzum

преди 4 години

Благодарим ,Ви г-н Борисов!Ако не бяхте ВИЕ.....ех,случи майка България на таковата.....

150

дедо ви

преди 4 години

Доволни са разбира се,сега нашенеца взима по 20-30 лв на ден. МОже да си купи салам Народен и кутия цигари с бира. Ово е стандарт-какво му е лошото?

149

Анонимен

преди 4 години

Ако не си харесвах работата, моментално бих потърсил нови начинания. Ако не харесвах заплатата си, моментално бих потърсил квалификация. Преди 10 години започнах за 1000лв. месечно млад и зелен студент. Виждаха ми се огромна сума пари. В момента само вноската на автомобила ми е повече. Минах през много квалификации, през няколко компании, развих се. Нормално за всеки млад човек. Не важи за бармани, сервитьори, миячи, кофражисти и всякакъв подобен нулевоплатен труд. Икономика. Има всякакви хора.

148

haha

преди 4 години

Да, точно така в МВР, където парадоксално но факт, дневния доход е по- висок от месечния.

147

Анонимен

преди 4 години

Кво да правиш доволен недоволен,режима страшен даже от Ким

146

812

преди 4 години

Е то и аз цял ден да си бъркам в носа и да вземам по 1-2к заплата и аз ши съм доволен :D :D

145

драскачите

преди 4 години

Журналята доволни и те от глупостите си,жълтинките,еднодневките..

144

Анонимен

преди 4 години

Заплатата и доходите никога не стигат.И милион да взимаш - пак може още.

143

Е

преди 4 години

Анкетата е проведена в мвр и министерство на правосъдието.

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен149Е, не всички са достойно изправени като тебе.

141

one word

преди 4 години

РОБИ

140

Чудо и приказ

преди 4 години

Добре е хората да се чувстват щастливи. Стига да отговаря на истината. Излизаш от София - оплакват се хората - няма работа, младите в чужбина и по градовете. Носталгия - тъжна работа. Но и за София картинката не е толкова розова. И в София много хора мизерстват, при това хора с образование - учители, медицински работници; в академичните среди положението не е цветущо. Всички тези хора някак си се изплъзват на статистиката.

139

Анонимен

преди 4 години

Естествено че са доволни нали вече шефа има право да следи разговорите имейлите и т.н. на работника пък да не говирим че и да не може винаги има и начин да разбере и сетете се какъв ще е резултата ако кажат че не са доволни.От утре ще са доволни от помощите и недоволни от безработицата.Да не говорим че тук мирише на герберастко тролене.Тоя материал нещо много май предизборно идва.Вече ББ почва да трупа пи ар.Пак от осирането на Цвъчко и здраво намирисва.

138

Анонимен

преди 4 години

А, 99,9% от проучването е стъкмистика.

137

Анонимен

преди 4 години

А 99% са наведени дори и насън...няма такава нация без достойнство

136

Анонимен

преди 4 години

Майстори сме по писане на глупости както и в плиткоумни дейности.

135

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, 80% са *** ...

134

Анонимен

преди 4 години

Към заглавието може да се добави че останалите 30% напускат страната в търсене на по-добър живот и доход.

133

Капиталист

преди 4 години

До АналлиберастДругарю марксист,Нямате особено добро разбиране за капитализма, иначе щяхте да сте наясно че дълговата икономика и кейнсианството, срещу което говорите нямат нищо общо с капитализма - дори са силно левичарска идея, както и западната либерастия. Почетете малко Ротбард, Мизес, Хайек и като цяло повече австрийска икономическа школа, за да се информирате.Но приветствам разпространението на информацията за американския дълг, сайтът е изключително добър.