26

Анонимен

преди 4 години

Иран си е пътник :) ще последва останалите клоаки около нея които се правеха на много големи и вдигаха врява какви са велики.

25

ГАДОРЯН

преди 4 години

Хаха. За цялата си историв тия все са яли бой. От Атина и Спарта. А после Сашко Макето направо ги разкатава. Ами Арабския халифат. Ако бай Дончо реши, не мога ги мисля. Свят ще им се извие.

24

Анонимен

преди 4 години

Иранският генерал не плаши.Той ви отваря очите, за да не кажете после "ние пиндостанците не можехме да предположим, че ще ни го върнат тъпкано".National Interest плаши ли някого, като ни предупреждава за повишаване на риска от ядрена война?

23

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите безродните ни русофили много си обичкат Иран :)

22

Анонимен

преди 4 години

Едни чалмoсани по-малко не е загуба

21

Анонимен

преди 4 години

До 25В цената влиза и въоръжението за самолетите не само самолетите. Бахрейн купиха по-евтино защото вече имат Ф16 и ракети за тях. Ние не. За това плащаме толкова пари. Барем бяхте прочели нещо.

20

Анонимен

преди 4 години

Оф нямам търпение да им напълнят дупaрите с пясък на тия иранци...

19

Анонимен

преди 4 години

Уфф мноо са загуне тея .. Кат има рпотест, кюта-пат изтрепете там 200-300 парчета останалите ше избягат и айдеееее ша има мир и спокойствие

18

Свещен Гущер

преди 4 години

То няма разлика от 1968 и 2019г в мизерията в българия.....само че хората още по-лоши станаха и драскат простотии тук....вижте в тубата 1968 EuropaTrans to Iran via South Turkey for ASIAN TRANSPORT London....дори Югославия изглежда подредена за разлика от Бг ама нашенци тръгнали да разискват международни проблеми при положение че през 1968г едва ли са чували за държава като Иран и дори не знаят как изглежда.....

17

Анонимен

преди 4 години

Намериха слабото място на слабите президенти Обама и Тръмп страхът да воюват. Путин първи заигра на тази струна през 2008 а след него се появи цял оркестър музиканти и свирачи като Ким Чен Ун, Асад, аятоласите от Иран а напоследък и свиркаджията Мадуро.Ако този страх продължи на Америка ще и се наложи да води голяма и кръвопролитна война. Войната е като парния котел ако не изпускаш по малко парата ще дойде момента когато той ще избухне.

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

В съвременния свят политиците налагат мнението,че войната е прекалено сериозно нещо за да се остави на военните.Проблема е,че политиците гледат на войната като на полицейска акция.И по правило се провалят в използването й.150 жертви?При няколко милионна армия и политическа класа на Иран?Целта на войната е пълно съкрушение и унищожение на противника.Щом не си готов да го направиш или поне да убедиш врага,че си решен вече си загубил войната.

15

Свещен Гущер

преди 4 години

По времето на соца бяхме много зле и международно изолирани,даже съседните на БГ Югославия и другите държави по-нататък бяха що годе по-добре от нашето недоразумение.......то си личи и не само по пътищата.....вижте в тубата 1974 London to Bagdad - Volvo F88 EuropaTrans for Asian Transport след това сложете на 5:35 клипа и вижте каква зеленина и чисота е в турция....още от границата е така докато при нас е кални пътища и локви и все едно са минали хуни.....

14

Анонимен

преди 4 години

Изобщо никого не " плаши" човека! Казва самата истина!При евентуален военен конфликт .Не се знае кой ще бъде замесен и засегнат! Тръмп няма нужната подкрепа за това!

13

Анонимен

преди 4 години

Режещите глави смешкоо са от Идил. Гражданската армия на Сирия е съвсем друга. Образовай се малко. А пък Ако искаш да ни кажеш, че режима не реже глави, за да си държи властта... Върви си лягай :) И децата вече знаят наръчника на Диктатора.

12

Свещен Гущер

преди 4 години

Да ви разкажа кога бехме с СОМАТ-я у иранско 1976-та....добре живееха,почти западняци беха.....След революцийката едва ли не от Франция с малко помощ щото брадатия оттам дойде.....после настана смрад ,мизерия и дива русофилщина....хората се къпеха в локвите и перяха дрехите си пак там.....снимахме ги с портативните си камери както и колегите ни германци и скандинавци.....в тубата ги има,изгледайте ги EuropaTrans to Orient 1970-1980 Road Transport и там ще видите и бг мизерията като са минавали

11

Анонимен

преди 4 години

ако сащ нападне иран, света ще има големи очаквания! и ако сащ отново се провалят, както винаги, света ще започне да се разграничава и ще изпаднат в изолация!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5бе то и дрона беше стелт, както и самолета, дето сърбите го свалиха навремето! после сърбите им се извиняваха, че не били разбрали, че самолета бил "невидим"!

9

Анонимен

преди 4 години

Не има диктатура, за която не е гласувано и от другата страна Народ. На който обикновено военно престъпниците викат терористи :)

8

Анонимен

преди 4 години

"Има 2 сирии режим и Народ"Не, има правителство и от другата страна американски наемници

7

Някой

преди 4 години

Войната е за юли. Последни приготовления и нсъскване на кучетата. После ще прерасне в нещо по-голямо. Ще участват и други. Всеки срещу всеки.