66

Анонимен

преди 4 години

Сега с тия нови технологии в електрониката и киното може и на Марс да кацнат и даже на Юпитер

65

Анонимен

преди 4 години

Наскоро четох, че учени са изследвали "лунните камъни" и се е установило , че имат земен произход и тези учените са започнали да изучават как камъните са стигнали на Луната вместо да видят, че това е чиста фалшификация и тия камъни никога не са напускали земята

64

Анонимен

преди 4 години

Никага не са кацали американците на Луната и няма скоро за кацнат

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Не знам кой си, но е ясно че си абсолютно неграмотен тоест с промит руско/комунистически мозък или вражески за България руски ***.Аз съм съвременник на "Аполо " като цяло и "Аполо" 11 в частност. Преки предавания от космоса имаше още преди това, а международни предавания имаше даже и на спортни състезания. Във Варна приемахме румънска тв и аз гледах прякото предаване по нея, защото нашите руски *** не го предаваха. Срам и позор беше.

62

Анонимен

преди 4 години

Прекалено много лъжи от американските власти и затова хората се съмняват в нещо, което 50 години не може да бъде повторени и то при много по-добри технологии. След като прикриха убийството на президента си Кенеди насред Америка и засекретиха информацията, как да им вярваш за нещо, което има шанс да не е истина.

61

Анонимен

преди 4 години

Единствените които си мислят, че кацанията на Луната са фалшиви са хора на които реалноста им е скучна. Първо има страшно много доказателства за това, филмови и физически. Матерял от луната имат дори Русия даден им от САЩ. Ако си мислите, че могат да вземат камани от Аризона и да минат за лунни значи нямате идея от нещата. Отделно ако бяха фалшиви Руснаците да ги бяха изпяли още тогава.

60

none

преди 4 години

"е ударен от птичка" Не знам кой пише тези статии но употребата му на българския език е под всякаква критика ...

59

Анонимен

преди 4 години

До 69. Е, и?

58

Реалист

преди 4 години

До 63. 6 пъти???? И руснаците нямаше да разберат и да ги изпеят??? То не става само с конспирации, трябва и малко мозък.

57

Анонимен

преди 4 години

В годините когато дори елката още не е била изобретена, тия успяват да кацнат на луната от първия опит, че и да излъчат международно живо предаване... айде бе!

56

Венера

преди 4 години

Първото успешно меко кацане на друга планета в човешката история, е кацането на Венера, осъществено от "Венера 7", изстрелян от СССР на 15 декември 1970 г. 20 години по-късно, на 10 август 1990 г. американците изпращат апаратът на НАСА "Magellan", който влиза в орбита около Венера, но не може да кацне на планетата, а само обикаля като гладно куче и от космоса провежда радарно картографиране на повърхността.

55

Анонимен

преди 4 години

Малий в зората на цветното кино и телевизия,тия успяха да кацнат на Луната,не ми се мисли с днешното развитие на дигиталните технологии не са казали не са стигнали и до Alpha Centauri.

54

АнонимеН

преди 4 години

ЯВНО ТЕХНОЛОГИИТЕ СА БИЛИ МНОГО ПО-ДОБРИ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ЩОМ СА ПРАЩАЛИ ХОРА НА ЛУНАТА ПО 3 ПЪТИ НА ГОДИНА :D ТОВА НЕ Е ШЕГА!АРМСТРОНГ Е САМО ПЪРВИЯ ЗАСНЕТ А СЛЕД НЕГО ИМА ЦЯЛА ВЪРВУЛИЦА ОТ ХОРА СТЪПИЛИ НА ЛУНАТА!!!

53

Анонимен

преди 4 години

На Луната са кацали само астронавти на Третия Райх. Американците са кацали в студио на холивуд и са летели с ракета без двигатели.

52

Анонимен

преди 4 години

Наближава денят в който една от най грандиозните лъжи на 20 век ще лъсне на бял свят!

51

Анонимен

преди 4 години

Уикилийс: вие сте мистификатори и лъжци, това напишете в Google. Джулиан Асанж вече пусна филмче със заснемането на кацането на луната. Вижда се абсолютно всичко как заснемат, виждат се оператори, чува се обичайното камера и след това екшън. Това е суров материал от заснемането, Асанж спомена че ще пусне и втора част. Циркът с кацането на луната е пълен, всичко от сащ е фалшиво, фалшива демокрация, и фалшиви пари имат. Само военните конфликти които създават са истински.

50

Анонимен

преди 4 години

Кацнали са Но самолетоносача ми .Батето Бог да прости този бохем

49

Циолковски

преди 4 години

До НовтекПредпочитам да гледам филми, отколкото "прякото предаване" путуливизията на филмчето за кацането на лунатиците. Очевидно е, че повечето снимки с висока резолюция и добре аранжирана експозиция са направени в студио.

48

Хахахаха

преди 4 години

FAKE 14 MOON 21 LANDING 34 = 69А -1 M - 13 1 + 3 =4

47

Анонимен

преди 4 години

50, ние не оспорваме, че чернобилл бил гръмнал, а питаме кога диверсионната група ще си признае, че го взриви?