26

Анонимен

преди 4 години

50 остарели миг 29 на Иран, ще се окажат срещу стотици модерни самолети в тъмната нощ. Според тебе, как ще свърши работата? Израел, Ирак и СА има ПВО Пейтриът... Нито един ирански дранголник няма да ги мине без стелт.

25

Анонимен

преди 4 години

А те пак съюзниците хич няма да отвърнат :) Израел с най силната армия в региона..ще седи и ще гледа чаршафаа хаха или СА която купи сумати и модерно оръжие. Вярвай си.

24

Анонимен

преди 4 години

"Ако САЩ нападнат, Иран ще бомбардира с ракети американските съюзници в региона. Поне такива намеци са направили иранците."Ми те турците затова правят официални посещения там в момента. Умилкват им се, да си вържат гащите.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако САЩ нападнат, Иран ще бомбардира с ракети американските съюзници в региона. Поне такива намеци са направили иранците.

22

VANGELIS BLADE RUNER

преди 4 години

Между другото САЩ ВЕЧЕ СИ ОТМЪСТИХА ДИРЕКТНО НА ИРАНСКИТЕ ХАЛАТИ .И НА МЯСТО И НА ВРЕМЕ -- на 20 юли 1988 г. в Залива , на същото място както днес -- в Хормуз , един капитан на Фрегата изстреля уж по погрешка една Томахоук срещу Иранския Цивилен Пътнически Самолет и утрепа 290 персийски чаршафа .Това беше ОТМЪЩЕНИЕТО ЗА БЕЙРУТ АВГУСТ 1983 Г. !

21

Анонимен

преди 4 години

САЩ даже не е нужно да качва човек на земята в Иран. 13 000 самолета могат да направят Иран на пепел. Мислете трезво и стига живяхте в детските си филми, как брадвата че направи чудото и ще победи 5те ядрени сили в света.

20

Анонимен

преди 4 години

Статистиката е ясна: американските войници са близо 1,3 милиона близо три пъти повече от войската на Иран; през изминалата година военният бюджет на САЩ нарасна до над 600 милиарда долара, срещу 16 милиарда в Иран; американската армия разполага с близо 6000 танка срещу около 1700 на иранската армия; във въздушно и морско отношение САЩ също са лидер американските военновъздушни сили разполагат с над 13 000 самолети, а бойните кораби са над 300 много повече от иранските.

19

Анонимен

преди 4 години

"Нъц НАТО да уйдиса на янките да се бие в Иран."Целта на съществуване на НАТО не е да прави инвазия в някакви страни. Ако Иран нападне членка на НАТО без да е бил провокиран и без никой преди това да го е нападал, тогава механизмите на НАТО ще се задействат и всички членки ще бъдат длъжни да помагат кой с каквото може, под шапката на общо командване. Евентуално една от целите на НАТО е опазване на международния мир и сигурност и могат постфактум да изпратят сили след военна интервенция...

18

Анонимен

преди 4 години

Иран ще бъде разпарчетосан като Либия

17

Анонимен

преди 4 години

Турция беше енергийно зависима от Иран,вече не е така.Турция е енергийно зависима от Русия,Иран леко увисна на шахматната дъска

16

Анонимен

преди 4 години

САЩ даде цяла Турция на Русия,сега спокойноще се саморазправи със Иран

15

Анонимен

преди 4 години

Чyнким, сaнким, белким... Чок гюзел, машалла, баклава... Много се смях като я четох тая статия. Комедиантите налазиха и това поприще.

14

до 14

преди 4 години

смей се по-тихо и се консултирай с японците. не е много приятно.

13

Смях

преди 4 години

До VANGELIS BLADE RUNERПрав си, американците са страшно отмъстителни, биха отмъстили, ако нямаше две подробности - не смеят и не могат.Знаеш ли кой вчера и днес е в Ирак и какво прави там? - външният министър на Турция и е там за да засилят сътрудничеството в регионалната и международна политика. Знаеш ли какво означава това? - Нъц НАТО да уйдиса на янките да се бие в Иран.Ами Русия дали и докога ще гледа без да се меси?То и аз искъм да мъстя, ама като не мога... си трая

12

Анонимен

преди 4 години

Тръмпе, стана за смех. Само се надуваш.

11

Смях

преди 4 години

Освен дето не са готови за война и само се зъбят, ще трябва и да поскърцат с тях безсилно оплаквайки 130 милионното дронче дето персите го "приводниха". Ако бяха послушали лудия Дончо и нанесли нощес удари, тази сутрин можеше да осъмнат и без някой от самолетоносачите. Въобще, скоро не се е случвало за САЩ, войната още да не е почнала, а загубите да са налице... ама ще трябва да свикват, защото това е бъдещето.

10

VANGELIS BLADE RUNER

преди 4 години

Много велики спецове говорите бреее.А не знаете или въобще не сте чували за ГОЛЕМИЯ ААТЕНТАТ ОТ АВГУСТ 1983 Г В БЕЙЙРУТ .ЛИВАН/..КАК ДА НЕ ГО ЗНАЕТЕ..?? ТОГАВА ШИИТИТЕ ОТ ИРАНО-ЛИВАНСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА ХИЗБУЛАХ--- ВЗРИВИХА ДВА КАМИОНА-ЦИСТЕРНИ , директно вътре във Американската Казарма в Бейрут и убиха от раз 243 американски морски пехотинци !! До 2001 г. това беше най-големия атентат на планетата .ИРАН Е ПРЯКО ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА !САЩ ЩЕ ОТМЪСТИ НА ИРАНСКИТЕ ЧАРШАФИ ЗА ТОВА !!

9

Смях

преди 4 години

Днес като чух новината, че Бай Дончо е заповядал да нанесат удар по Иран, а 10 мин. преди да го нанесат, милозливо е променил решението си, щях да умра от смях, даже се наложи да спра край пътя.За войната с Ирак, САЩ, Британия и съюзници се готвиха половин година и струпаха там 700 000-на армия. Сега САЩ не са готови за война, ще им отнеме поне половин година да се приготвят и ако Тръмп наистина е заповядал да ударят, то е незнайко, на който генералите са обяснили, че не може.

8

179

преди 4 години

По време на Ирано-Иракската война зад Саддам Хюсеин седят почти всички световни сили Китай, Франция ,Сащ ,Израел ,Саудитска Арабия и дори тогава ,когато състоянието на Иран не е толкова стабилно каквото е сега те успяват да отблъснат иракчаните и да предприемат контра действия през 1982 навлизайки във Иракска територия. Спора пак е за Петрол. Сащ както сега и тогава са имали претенции към Петролните пътища и със помоща на Ирак се опитват да постигнат успех но удрят на камък.

7

Анонимен

преди 4 години

На двете крадливи империи на злото и *** на израелския фюрер Нетаняху пак не им стигат парите и с фалшификации искат да провокират война и да продават оръжие и да крадат ресурси.Като толкова са се загрижили ислямистите да нямат атомно оръжие защо не нападнат ислямски Пакистан който вече има такова.Като са толкова хуманни защо не нападнат Турция и Саудитска Арабия който убиват хора само защото казали нещо дето на тирана не му допадало.Нелепу ставате засега.