58

Анонимен

преди 5 години

"на гърба на партиите, .............. на гърба на държавата", така лиии? А, че сте на гърба на народа винаги, това не го виждате, а? Намалете субсидиите за партиите, така поне ще изчезнат партийките, които са на хранилката! Има 440 регистрирани партии, тъкмо ще се изчисти политическото пространство от партии-търтеи! Ами събирайте си пари от членския внос, защо трябва народа да Ви храни, бе хрантутници?

57

А министър Горанов?

преди 5 години

Получавали партиите 13 вместо 11 лева на глас. Но откъде са ги получавали? Кой е отговорен за това. Министър Горанов нещо има ли да каже по въпроса. Ако някой гражданин дължи един лев на държавата му начисляват лихви и си търсят и стотинките. А се оказва, че Бойковото министерство на финансите смата субсидиите така, че привежда повече пари от предвидените в закона и никой не носи отговорност за нищо. В по-цивилизовани държави може би министъра щеше да си даде оставката, но у нас - не.

56

Анонимен

преди 5 години

Признаха ,че са получавали незаконно повече пари от 2001 г. Сега трябва следващите 18 г да внасят в бюджета по 13 лева на година за всеки получен глас. Средствата да се събират от членски внос. Така ще има пари в бюджета за обещания за високи пенсий, нормално здравеопазване и т.н. Това е солидарната отговорност на всеки гласувал за съответната партия. Логично е защото всеки гласуващ за дадена партия е отговорен 84за изпълнението на обещанията.

55

За кого ще работят?

преди 5 години

Обществото субсидира политическите партии за да провеждат политика, която защитава обществения интерес. С намаляването на субсидията десет пъти партиите ще трябва да търсят спонсори, и тъй като никой не си дава парите току така, ще трябва да защитават корпоративни интереси.За Бойко парите не са проблем - Цецо му е събрал достатъчно суджук за следващите избори. Като остави опозицията без субсидии се надява да спечели служебна победа.

54

Бостан

преди 5 години

Гробарите се сетиха пак навреме, само три години след референдума. И с едни скромни 300 милиона в банката могат да си позволят субсидия от един лев.Въпросът е защо се сетиха за субсидиите чак след унищожителния доклад от ЕС - или пак се намира начин да се замаже поредното им лай.но!?

53

Анонимен

преди 5 години

Нация от *** и про стаци

52

Село, Село....

преди 5 години

Нищо не си видело!У България е най-евтино от ЕС.А, партийната субсидия над 1-лв. Е откровен Опит за Корупция.Нема такава партийна субсидия в цела Европа!Това говори и холандеца оня ден!Затова----Шенген..... На мук!

51

Анонимен

преди 5 години

До 49: не само че няма надежда, но и българите са със Стокхолмски синдром и си ги кефи някой да ги клати! Борисов какви ли не ги нарече, е искат си го и туй то :)))

50

До 49

преди 5 години

И аз така мисля! Малкото будни, находчиви и умни българи отдавна заминаха а много от тях трайно и завинаги заживяха зад граница!Тука е останало в болшинство си простотията, дебелоочието и идиотщината, всеки ден го виждаме по улиците!

49

Анонимен

преди 5 години

От 600 години спим дълбок непробуден сън

48

Анонимен

преди 5 години

до 48 , няма надежда, 5 века робство са ни се отразили пагубно на психиката

47

Чекай ся

преди 5 години

Алооу Дебилостан, вдигат ви ток, вода, горивата не са мръднали при спада на петрола, в магазините в Европа е много по-евтино, събуди се дебилне народе, остави субсидиите!

46

Счети

преди 5 години

Субсидията от 1 лев е популизъм не заради размера, а защото политическите партии в България отдавна са на издръжката на олигарси, външни интереси и т.н. Чудно ми е българския народ кога ще разбере тази истина и ще вземе събдата си в собствените си ръце ? Докато страната се управлява от чужди интереси, никога няма да сме добре !

45

Анонимен

преди 5 години

Да съкратим депутатите! От 240 - на два пипона!

44

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ НА РАБОТА БЕЗ ЗАПЛАТИ И СУБСИДИИ И ДА ЖИВЕЯТ ОТ РУШВЕТИ И КОРУПЦИЯ

43

Запознат

преди 5 години

Беше ясно че няма да се промени а сичко е един цирк да отмине време от лошия доклад на ЕК и дигането на тока и парното! Накрая ще каже дикатора ,че пробвал ,но зарди стабилност на коалицията и държавата си остава същатата субсидията :)

42

Анонимен

преди 5 години

Ние сме единствената държава в ЕС, коята няма намалено ДДС за храни, лекарство и книги-

41

Активист на БКП

преди 5 години

Ама тоя нещо на Бойчето ли се зъби или ? А инфаркт ,де...

40

Smurf

преди 5 години

Цена от три милиарда лева за F-16 не само че има ами в крайна сметка ще излезе и още по голяма защото американските самолети са много хубави само дето няма да могат да кацат на нашите летища и ще трябва или да стоят в Гърция или Турция или да се построят поне три нови писти , което също ще удари отгоре още няколко стотин милиона. Но така е като за самолети слушате физкултурници и агенти на ДС а не пилоти

39

до 38

преди 5 години

И като говори истини, кога казва истината, когато е от едната партия или когато е от другата ?