8

Анонимен

преди 4 години

Дайте го на милостта на кучетата му те са верни животни.

7

До За наказание

преди 4 години

По-добре обратното.

6

За наказание

преди 4 години

Умъртвете му кучетата пред него и го накарайте да ги изяде

5

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул да са осъдили белчинската копанарка. Въпреки че в София кучетата скитащи из града редовно убиват някой, я професор, я дете, я някой случаен пешеходец. А си е абсолютно същото, престъпна безотговорност.

4

Мда

преди 4 години

Цялата работа е заради едни пари за усвояване!Бизнесът с бездомните кучета е многомилионен!Затова няма интерес те да бъдат елиминирани завинаги.А проблемът е лесно решим!Законът се опростява до максимална степен:ВСЯКО куче,намерено на улицата без повод(и намордник за едрите),дори и с придружител ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се прибира в кучкарник.Стои там до 2 седмици и ако за това време не бъде платена глобата или ако е бездомно не бъде осиновено СЕ ЕВТАНАЗИРА!Толкоз!За служебните кучета-отделен регламент и р

3

Anon

преди 4 години

Кейн корсо се отглеждат само с една цел. И ако не се отглеждат отговорно и с постоянно наблюдение- това е предумишлено убийство. Този трябва да го съдят за такова.

2

Гледна точка

преди 4 години

Да му дрънат 20години, да видим някой друг ще си оставя ли кучетата без надзоря.

1

Анонимен

преди 4 години

Не се знае точно кое куче какво е правило и кое точно е причинило фаталното захапване. Като при Чората същия случай. Ще осъдим някое невинно кученце, което е гледало отстрани другарчетата си. Пак ще стане грешка и ще ни осъдят в Старсбург.