62

V

преди 5 години

А тоя не знае ли къде е Банкя ? Магнолии не е ли виждал ? Ква хубава работа можеше да свърши . Щяхме да се спестим и парите за съдебните дела срещу тиквата ;)

61

Анонимен

преди 5 години

За опит за масово убийство на деца - назначаваме психолог и пращаме при мама и тати.За отнемане на гласове от ГЕРБ - 20 години затвор.Добре дошли в Тиквария!

60

Скитник

преди 5 години

Криете името на "детето"? Това е деяние с много висока обществена опасност! По същия начин скрихте и аварията в Чернобил ! Никаква промяна , престъпниците и престъпленията се крият! Защо? Трябва всички телевизии да покажат"детето", заслужено да благодарят на родителите за сигнала, и от тук нататък да бъде съден като възрастен !

59

запознат

преди 5 години

Така става като вече не дават да си набиеш детето да не мисли за глупости!

58

Шоп

преди 5 години

Пигито ако бе взривил с бомба семейството на адвоката той дали щеше да разсъждава сега така?! Пигито е потенциален терорист и само след някоя и друга година ще се пробва наново. Аз така го виждам. Същото е и за кюнеца от маалата в Пазарджик - ще излезе и пак ще действа.

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен61да бе.нямало такива работи в Япония.Шоко Асахара дето пусна зарин в метрото.То беше отдавна де. 24 години. И не е мюсюлманин.Ама нещо по-пресно от преди 12 дни: "Трима убити и 16 ранени при нападение с нож на автобусна спирка в Япония"

56

Лек

преди 5 години

Леки взривни устройства ,леки жени ,леки пиянства,леки наркотици,леки кражби,леки измами,леки присъди....

55

Социопат

преди 5 години

Оставил християнството научил се да прави бомби и пак станал християнин.И ако родителите му не бяха се обадили тоя щеше да стане спец по взирвовете и то без досие -мечта за криминалните ОПГ- та и радикали...

54

Анонимен

преди 5 години

жалостив и добър, грижел се за братчето си. има едни майки дето с бебето си в ръце се самовзривяват. те кви са? хубавото е че родителите са съобщили та са предприети мерки, другото е ала бала да не го вкарат в затвора - на адвоката това му е работата! трябва да има последствия за юнака кандидат камикадзе, има органи, не трябва да го оставят ненаказан!

53

Анонимен

преди 5 години

Хаха, тия вече съвсем за маймуни ни взеха...Много добър, много жалостив пък 15 кила бомба с пирони направил. Тъй да си я има, нямало да я ползва.

52

Анонимен

преди 5 години

В Ловчанския балкан,да *** камъни за пътищата на Пловдив.Защо в Япония нема такива изпълнения

51

Анонимен

преди 5 години

Жалостив и добър калпазанин

50

ikar

преди 5 години

До АнонимеНИ с пари. Те не се интересуват виновен или не, а какъв хонорар ще вземат!

49

Анонимен

преди 5 години

По-голяма глупост не съм чел скоро.Да беше запалил апартамента на родителите си да погори 2 часа, а после да се откаже....

48

Анонимен

преди 5 години

Как така ще го пускат джихаджистчето да си седи вкьщи ей така да се грижи за братчето си, след като е мислил да отнеме невинни животи! Най малко е трябвало да му хакнат 40 годинки затвор!

47

Анонимен

преди 5 години

Затова трябва д забраним интер етя на децата :)

46

Ацо

преди 5 години

Толкова жалостиво и добро дете че чак иска да трепе наред

45

Анонимен

преди 5 години

За съжаление това ни чака от тук нататък. Младите момчета се потурчиха. Обръснаха си крачетата, но за това пък 3/4 от тях имат талибански бради.Тоя, пък си е повече от опасен, каквото ида се говори. Добре, че баща му го е хванал и го е заел в милицията, че ушевите сега щяха дасе почесват тук-таме на фона на разхвърляни крака, ръце и т.н.Бил интелигентен. Не е интелигентен, що за 2 часа се е писал мюсюлманин.Трябва да е в лудницата сега на силни лекарства, докато не сатане зеленчук.

44

Анонимен

преди 5 години

До 44:Религията е опиум за народа, нормално е властимащите през средновековието да са я използвали брутално.Религията се използва и днес за контрол над масите.Всеки, който вижда нещо повече от традиция в религията, има проблем.

43

Fil

преди 5 години

Много важен въпрос - човекът от ИД на английски или на български е общувал с пикльото?