69

Анонимен

преди 5 години

И сега на очите си ли да вярвам или на Ковачев? За негова радост холандците знаят и виждат само част от мръсните гербави машинации. Г. Марков, Ковачев и други знайни и незнайни не трябва да забравят, че тук може да им се разминава, но Европейският съд е другаде.

68

Анонимен

преди 5 години

Андрейчо,а търговията с българското гражданство,с паспортите бе-приемаш ли я?

67

1

преди 5 години

андрейчо,това не приемам,само на тиквата можеш да го кажеш,и народа не приема асансьорите ви,и терасите,но ви търпи.

66

бре,бре

преди 5 години

"Андрей Ковачев: Не приемам критиките на Холандия за Шенген" Това звачи, че не сте си свършили работата и трябва да се откажете от тлъстите си заплати!

65

Анонимен

преди 5 години

Неприятно е да чакаш понякога с часове в жегата за паспортна проверка на границата с Гърция, но явно че това ще продължи още доста време под вещото ръководство на ГЕРБ+ОП. В конкретния случай не обвинявам холандците защото това за тях е въпрос на сигурност, въпреки че този непознат за мен Ковачев се опитва да измести фокуса към явлението корупция.

64

тъй тъй

преди 5 години

Има доклад за България от еврокомисията,и той е убийствен!Интересно защо не се съобщава за него!?Явно демократичната цензура действа!

63

Анонимен

преди 5 години

Затова ли беше ,спектакъла, със субсидия за 1 лев ? Явно яко са ос. рали процепа ,другарите от ГРЕБ.? Мноого яко !

62

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си построи вила с пари на ЕС това без съмнение е корупция и тя ще ощети и Холандия с няколко хиляди евро, но ако продадеш български паспорт на един джихадист това вече е корупция която може да струва живота на десетки граждани на ЕС и е корупция от съвсем друга величина. Така че докато на власт е това правителство и е министър един човек от ОП България няма да види Шенген.

61

Анонимен

преди 5 години

Тоя другар от БКП-ГЕРБ ,може да не приема ,ама Германия ,,приела ,,над 65 000 ,,емигранти ,,регистрирани в България . Т.е. префърчели през българската граница . А в Холандия ,колко ли са ?

60

От Германия

преди 5 години

Видели сте вие корупция и кражби. Тука в Хамбург филхармонията трябва ше да струва 80 милиона Евро а на края цената излезе над 800 милиона евро. И я строиха 10 години вместо предвидените 3 . А като влезеш вътре едни бели стени с груба мазилка и налепени по тях кръгли стъкалца. Къде са отишли парите никой не знае. Строи я същата австрийска компания Щтрабаг дето строи магистралите в България. Корупцията в БГ е кокошкарска работа в сравнение с корупцията на запад. А все ние сме виновните.

59

Другарю Смукачеф

преди 5 години

Холандия е една от държавите СЪЗДАЛИ ЕС и винаги имат последната дума, а си един анонимен дудуk ! Ако решат веднага могат да ти провалят жалката кариера и да теб върнат на село да им говориш тия небивалици за лошата Холандия в местния клуб на Баби-ГЕРБ

58

Анонимен

преди 5 години

Този другар Андрей Ковачев изглежда забрави че един доста килограмов член на правителството продаваше български паспорти на *** и Пульо та сега се прави на ощипана мома и твърди че навсякъде имало корупция. От корупция до корупция има голяма разлика.

57

Мишо Бирата

преди 5 години

Ало, Банов, кво стана с Ало, Танов ?А Кокинов скоро чувал ли си го ?

56

1234

преди 5 години

не е приятно да ти пуснат запис на банов и ваньо нали, и да си още на власт

55

Анонимен

преди 5 години

Тоя като не разбира за какво става дума, какво прави на тоя пост. Корупция може да има навсякъде, ама като нашата няма никъде. Тука нещата така са изпуснати, че няма оправия.

54

Лаура Кьовеши

преди 5 години

Спокойно , Смукачев , пътят ви до Шенген , минава първо през Страсбург и Хага. Бай Ставри е справедлив и ще разпредели на новите ви постове, след като приключим разследванията !

53

избирател

преди 5 години

Другарю Ковачев,Ние знаем че на всякъде се краде,но също така знам,че там се краде да кажем 10%,а у нас вие крадете 90% бе другарю Ковачев!!!

52

Западните Балкани

преди 5 години

Разлики много. Според стандартите н страните от Шенген, Борисов отдавна трябваше да е в затвора, заедно с Горанов, Дебелото на Борисов, Цветанов, Цецка, и някои от другите министри. ТУк няма и помен от борба срещу корупцията. Така че холандците много добре са ни оценили. Съдът само гледа да гепи едни пари, но не и да има справедливост.

51

Анонимен

преди 5 години

Щом лъжливото овчарче е зам. председател на ЕНП, значи положението в ЕС е много зле.

50

Ал Тиквоне

преди 5 години

Ше им накривиш капата , шушляк пробит.В Холандия не можете да наложите цензура в медиите - там всички сме гледали и слушали за вашите апартаментни подвизи и къщи за тъщи