266

Факт

преди 5 години

Когато куче убие човек,това се потулва доколкото е възможно,а когато човек убие куче се тръби по всички медии и човекът бива страстно заклеймен!Сбъркана държава!Впрочем не само с кучетата е така,ама нейсе...

265

Анонимен

преди 5 години

Прости едноклетъчни *** избиват комплекси, като правят кучетата си убийци. Десет години гледах кане и беше едно нормално, мило и възпитано куче, сдържано към чужди и толкова. Никога не е проявявала агресия. Водихме я на мъжко в Симеоново, имаше две, така възпитани от тъпия си примитивен стопанин, че и нас и нея щяха да убият. Срещу подобна безотговорност само затвор!!! И нечовешки глоби!По селата е ужас!

264

Ф.С.В.

преди 5 години

Баксервилските кучета на село Недялско-- прочетете - и ще разберете че проблемът не е от вчера!

263

1234

преди 5 години

Стана ми ужасно мъчно за човека.

262

Анонимен

преди 5 години

Само в България кучетата ти изяждат човек и присъдста е 1 година затвор

261

Анонимен

преди 5 години

Това явно е незаконен развъдник!Защо да плащаш данъци и да спазваш правила?

260

боби

преди 5 години

Изтрещели комплексари разхождат агресивни кучета по парковете в София.Но на кого му пука от безхаберните общинари! Как не им дойде на акъла да правят ограждения в парковете за кучета, или да бъде забранено за тях! Кланят се на някакви *** псевдозащитници!!

259

Анонимен

преди 5 години

Ако питате Бойко всичко е окей.Холандия е виновна.

258

Анонимен

преди 5 години

Този с кучетата. Местото му е в затвор или психодиспансер..

257

Анонимен

преди 5 години

Собственика да плати кръвнината на роднините на убития.

256

анонимен

преди 5 години

Трябваше някой да загине,за да се задействат институциите....познавам собственика лично,и кучетата също,нека сега попитат живущите във Връбница 2,бл.604,колко жалби са подадени в общината,колко подписа бяха събирани срещу въпросният собственик и кучетата му.....и нищо.....е сега стана.....

255

Престанете

преди 5 години

да ДОНДУРКАТЕ ТЕЗИ УБИЙЦИ-кучета, също и стопаните им.ЗАЩО ти настаннявате в ПРИЮТ?КАКВО плаща стопанина?СЪДЕТЕ стопанина за ЖЕСТОКО убийство, евтаназирайте кучетата!ИЛИ МИЛОЗЛИВО ще ги "ПРЕДЛОЖИТЕ' за осиновяване????????????????!!!!!!@!@!!!!!!!!!39

254

Анонимен

преди 5 години

България постепенно се превръща в "държава" от ЧЕТВЪРТИЯ свят! Това вече е нова категория създадена специално за нас.Абсурдите които се случват на тази територия ги няма НИКЪДЕ! Просто няма друг път на развитие след като вече няколко пъти под ред си избираме за управници доказани престъпници и мафиоти много от тях със висящи пръсъди и доказано криминално минало. Премиера ни с основно образование пожарникар прочел една книга а дясната му ръка завършил помощно училище физкултурник.

253

Анонимен

преди 5 години

Е, няма такава държава!

252

Анонимен

преди 5 години

Какво е правил там въпросния Димитър много се разхождат напоследък Кучетата са намерени в двора да не би да е влязъл да си вземе нещо чуждо.

251

Анонимен

преди 5 години

Затвор за собсвеника на кучетата, и не по малко от 20 години. Като гледаш такива кучета и те нападнат без причина, и не в двора ( ограден), да се счита за предумишлено убийство. Иначе породата е добра, и се поддава на обучение и контрол. Изглежда са гледани с друга цел.

250

Извод

преди 5 години

Щом сте се уредили в някоя хубава държава, не се връщайте в България. Тази държава вече е изгубена пропаднала дупка, която поне в следващите 100 години няма да се оправи, а след 100 години, българите ще са по-малко от каквито там решат да внесат за разплод.

249

Анонимен

преди 5 години

А, може би собственика да ги е насъскал за обучение и може би е наясно, че няма как да се докаже пряка вина, което обаче по презумция е предумишлено убийство!

248

Анонимен

преди 5 години

После що я мразя тая държава от 11 годишен...

247

Поручик Ржевски

преди 5 години

След като живеем в природен резерват, а не държава, нека поне да можем да си купим оръжие.