62

Защо

преди 5 години

Това ли заслужава българина? Отровни заместители във храната ....бавно но сигурно а после няма лек ,не те лекуват и докога ще търпиш българино ? За какво са ти такива управници след като позволяват и какви са тези "производители"нямат ли съвест ? Какво добро направиха за теб ? Време е да се действа .......!!!!!!???

61

село

преди 5 години

Къде са държавните звена който трябва да контролират дали ни се предлагат ментета?Ако има такива от къде техните служители си купуват млечни продукти.Сигурно от фермерските пазари.Но там цените са други а с ниските държавни заплати как купуват???Явно е,че се прикриват измамите защото покучават подаръци....

60

Банко

преди 5 години

Аз затова си купувам само ЛБ Булгарикум ,истинско българско мляко и млечни продукти от държавното предприятие. Опитайте го

59

Ти да видиш..

преди 5 години

До аз 55 За това Евразия. Там беше супер. Ха,ха,..!

58

Отговор

преди 5 години

До 123 38 А като се просереш ,какво правим ?

57

бай х

преди 5 години

Химията превзема ДНСК ,Агенция по храните , Комисия за защита на потребителите .....а те безкрупулно си прибират рушветите и редовно си взимат чиновническите заплатки за дремане и чесанье по цял ден ......

56

Хъммм

преди 5 години

не е толкова много , по 2 кг имитация на калпак за една година . Напълно в нормите.

55

Я па я..!

преди 5 години

Димитър Зоров хич не прилага нови "рецепти ". Айде де де !

54

аз

преди 5 години

Така е в ЕС. Нищо добро не ни чака. Отровни храни, отровни лекарства, хомосексуализъм, ***, мигранти.

53

Анонимен

преди 5 години

Ами те го превземат, ние спираме да го купуваме. И всичките производители се състезават, в тясната писта, където клиента няма избор.

52

@50

преди 5 години

Ако на етикета пише МЛЯКО, а в продуктът няма МЛЯКО, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И е работа на БАБХ да правят постоянни проби дали етикетите отговарят на истината. Не ми се мисли дали и ХЕИ изобщо правят инспекции по мандрите и какво точно пием.

51

Факт!

преди 5 години

Не бе малко субсидии получават затова ментета продават например телешки салам със съдържание на тележко 5%, и после защо не ни вземат в шенген а сега де ?

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Защото това не са злоупотреби, а нискокачествени продукти. Докато някой ги купува ще ги има.

49

Тото

преди 5 години

Не по-малко престъпление от това ,че се произвеждат такива продукти е и факта ,че агенцията по храните не обявява публично производителите на подобни ментета.Не само подобни производители са за затвора, но и държавните служители недаващи гласност на тази престъпна дейност.

48

Анонимен

преди 5 години

И като е очевидно, че има злоупотреби, защо ни го казвате на нас, а не на прокуратурата? Ние лично ли трябва да проверяваме всяка мандра дали слага мляко, или си има БАБХ, която да го върши това. О, забравих, че БАБХ се занимава само с убийството на кучета, коне и кози. Другите дейности са оставени на клиентите - носиш си проба в лаборатория, казват ти какво има, и ти решаваш дали ти харесва, ако не, сменяш производителя и побтаряш. Няма такава мал0умна държава. Няма!

47

Анонимен

преди 5 години

Точно днес публикувахте една друга статия за повишено кръвно налягане на деца на 7-8 г. Отделно затлъстяването, стомашните проблеми, сърдечно-съдовите заболявания и ниската продължителност на живота в България. Време е вече наистина да има контрол, вместо подобни статии.Живял съм в Германия дълго време, там за подобни ментета просто затварят фирмата и съдят собствениците. Така че файда от статии няма.

46

Анонимен

преди 5 години

химията ни превзе в момента в който сдс и бсп дойдоха на власт!

45

Поредния балък...

преди 5 години

Ще ядем силикон както пише по горе в един коментар.Селата пустеят...няма производство...Пенсионерите цял ден по кафетата...и само питат по магазините това българско ли е?Ами от къде?Пиете кафета по цял ден и по парковете седят ...Заместиха младите те в чужбина пращат им парички.А на времето нашите баби ..дядовци и родители сяваха всяко педя земя и гледаха животинки.Руснаците всеки си има дача и ходи сява произвеждат си за ядене ..А що зимнина правят ...От всичко си произвеждат ..ние и това не..

44

Анонимен

преди 5 години

Кога съответните органи и правосъдието ще ПРЕВЗЕМАТ тези тарикати ,дето ни тровят в името на далаверата? Само да пишете- файда "йок", извадете на светло печалбите на мандрите от тези фалшификати , продавани като "биохрани"

43

Анонимен

преди 5 години

Производителите са наясно какви палячовци управляват държавата и затова правят каквото си искат.