22

АНОНИМЕН

преди 5 години

Гледащият от ляво какво ли си вика, скоро няма да ни бъде за Шенген ...

21

да бе

преди 5 години

И как да бори корупцията бре, как да се бори сам със себе си, алоууу ...А баце с невероятните си истории и небивалици сигурно вече минава и барон Мюнхаузен.

20

Анонимен

преди 5 години

Министърът ясно каза - против сме. Причината - огромната корупция.

19

Анонимен

преди 5 години

А дали пък в Холандия въобще няма корупция? На тия крайно време е да им се каже, че от обещания никой не е напълнял и да престанат да ни се подиграват.

18

До Автора

преди 5 години

Държава "Холандия" НЯМА! Нидерландия !!!

17

елка василева

преди 5 години

Подкрепа от Холандия за Шенген , Те все ни подкрепят , и ще ни подкрепят даже и шенгена да го няма повече , все ще ни подкрепят

16

Анонимен

преди 5 години

Как по-ясно да го кажат хората, с мутри в Шенген не става!

15

Forever

преди 5 години

Ако в една книга му се запишат всички изказвания,може да се издаде нова книга с приказки,Бойко в страната на чудесата,мечтите и фантазиите му се простират от Саудитска Арабия,та чак до Холандия.Благоуст фантазьор.Ако се поогледа малко,може да види,че в тая държава народ за лъгане не остана.

14

Анонимен

преди 5 години

Че тя корупцията е все по-голяма...

13

1234

преди 5 години

Стеф Му го каза в очите - никога!!!! И по-добре! Е, над .упените медии ще спестят казаното СЛЕД!

12

Анонимен

преди 5 години

Холандците не са вчерашни, много добре знаят за сагата с апартаментите и че тоя на снимката е лидерът на корупцията.

11

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ха-ха , тия продължават ,да ни се подиграват. Какъв прогрес и кога ще го има .След още 10-20-50 години. Все е тая със или без Шенген , тази територия е обречена .Само Аллах и Еродгана , могат да ни помогнат - УЧЕТЕ ТУРСКИ - по лесен е от английския

10

Анонимен

преди 5 години

"Холандия ще ни подкрепи за Шенген, когато постигнем прогрес в борбата с корупцията и имаме по-стриктна система за борба с трафика на хора."Значи никога.

9

от Интерпол казаха

преди 5 години

Шенген през крив макарон докато наркотрафикант е начело на държавата.

8

Анонимен

преди 5 години

Боце половин година по време на европредседателството се почесва и нищо не свърши за интересите на България даже ги погази защитавайки тези на бюрм и западните Балкани.

7

Анонимен

преди 5 години

Нали според Бойко оставаше един довар да се измаже на ГКПП Капитан Андреево и влизахме в Шенген какви са тия условия от Холандия?

6

Българина

преди 5 години

Интересно че и моята реакция е като на колегите във форума, ..... Жалко че не мога да сложа емотикон с голяма ехидна и отчаяна усмивка! Имам ясен спомен как герб твърдяха предизборно че последния мониторингов доклад бил положителен и че Панов плюел по България! Всъщност шайката се из си ра вече 10 г върху България, сиреч докато са на власт ни доходи ни енергийни проекти ни шенген... Нека мине проверката и на пътищата! Да пукнат дано

5

Анонимен

преди 5 години

Подкрепа ще има евентуално и то ако им изпълним условията. Чудя се дали еднополовите бракове,парадите и т.н. влизат в тези условия?

4

фори

преди 5 години

Холандците са забравили да добавят премахването на бездомните кучета от улиците като условие.

3

Анонимен

преди 5 години

хахах "подкрепа, но след...." Е това след вече 10 години нашия *** така и не го разбра. Утре в поръчковите му медии ще кажат само, че Холандия ни подкрепя за Шенген, без това накрая "след...." А и като виждат как у нас се борят с корупцията - с подаване на оставка само, то не виждам скоро шанс за никакъв Шенген