105

Толкова е лесно

преди 5 години

Който не го отърва да напуска работа.Ако не харесвате 25 ст. на час бегом в чужбина да берете ягоди.

104

Анонимен

преди 5 години

25 стотинки на час за работа през нощта са социалистическа измислица. Полицаи, военни, лекари и въобще всички, които работят нощем заслужават най-малко четворно увеличение на доплащането.

103

и пенсия и заплата

преди 5 години

И пенсия, и заплата, и младежко пенсиониране на 53г в мевере-то. Къде го има това. Пенсията заменя липсващия трудов доход, а не е допълнение към заплатата. Или пенсия, или заплата! Законодателю, забрани получаването на пенсия и заплата при ранно пенсиониращите се. Пенсия и заплата -може-ако си на 65г, но ине и като си младеж на 53г. В добавка-пенсионната възраст в милицията трябва да е 65г-като в Белгия(там се пенсионират на 67г, но с редуцирана пенсия -може и на 65г)

102

Shark

преди 5 години

Минимална пенсия 219лв от 01.юли за хората, които имат 40г трудов стаж и чинно са си внасяли осигуровките. ТОВА НЕ Е ЛИ ПЕРВЕРЗИЯ МИ КАЖЕТЕ, А!!!!! КЪДЕ СА ТЕХНИТЕ ПАРИ, А!!!! КЪДЕ ОТИВАТ И НАШИТЕ ПАРИ, КОИТО ЧИННО ВНАСЯМЕ И ЩЕ ИМА ЛИ ИЗОБЩО ПЕНСИИ ЗА НАС ЕДИН ДЕН. ТОВА НЕ Е ЛИ ПЕРВЕРЗИЯ, ПАК ПИТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

101

двоен аршин наЗакона

преди 5 години

Кога ще бъдат арестувани милиционерите, които хулиганстваха на 3 и 4 ноемри 2015г-законно ли беше да блокират и хулиганстват на мостове-наприер Аспаруховия, в центъра на София, Орлов мост, на улица Раковски-да напомняме ли какви бяха хулиганските скандирания, блокираха и магистрала Тракия, КПП-та? Спомнете си като протестираха фермери и миньори през 2008г същата милиция как ги пребиваше.

100

милриция vs Граждани

преди 5 години

Точно обикновените хора, честно изкарващи си си заплатата-по -ниска от милиционерската са потърпевши от милиционерските беззакония-пример-битите в метрото-честни хора на заплата, но добре понабити(а после ги съдиха-в България съдят потърпевшите, и оправдаха), пребития пред НДК-защото е с дълга коса-той пък беше работил в БНТ, и пак го набиха, дори и на съд го пратиха, оправдаха го, а биячите и до днес са на държавна хранилка, самоскъсалия си пагоните-това пък трябва ли да се коментира.

99

Анонимен

преди 5 години

Полицаите пак тръгнаха с искания за пари. Видохме ги как работят и при Нови Искър и в Костинброд и с банкоматите, Случият пък с звуковата граната и ранените деца беше пълен резил ,да не говорим за кварталните бандюги и наркодилъри. Да не говорим , че лапането с изнаредният труд който се плаща добре и се счита за стаж при пенсия е бездънна яма.

98

недоволните да напус

преди 5 години

В частния сектор -например в туризма се работи обикновено без договори, на МРЗ, поне по 12 часа, без добавка за часовете над законоустановените 8 часа, в събота и неделя-без добавка за труд без почивни дни, през нощта-без добавка за нощен труд, в края на сезона не ти плащат натрупаната неползвана отпуска, ако се разболееш-няма болнични. Та на който му е трудно да е милиционер-да заповяда в сферите на туризма-сигурно там е по-лесно, щом се плаща двойно по-малко отколокото на милиционер.

97

Хахахахаа

преди 5 години

Като чета коментарите и слушам хората се убеждавам че българските полицаи са мно-о-ого ''обичани'' от народа!

96

Анонимен

преди 5 години

Добре е да има курсове за параполицаи.Нали в спешната помощ като няма медици сега обучават парамедици.Заначи далеч по лесно е да се обучат параполицаи.Курсовете за полицаи били по 8 месеца-за параполицаи сигурно не повече от един.И ето ви кадри за морето през лятото.Ако пък им плащат на заловен дилър-без значение жив или мъртъв още по добре.

95

Анонимен

преди 5 години

Гледайте в ютюб как руснаци , украинци се разправят с техните корумпирани полицаи Ние тук като видим полицай и се свиваме зад волана да не би случайно да ни спре , а там ги търсят преследват патрулките и ги карат да си пишат сами глоби за извършено нарушение Заспал народ сме и затова полицаите правят каквото си искат у нас

94

Анонимен

преди 5 години

Решението е оставки както Цветанов който се отказа след като си осигури хубав апартамент.

93

Анонимен

преди 5 години

После нямало кадри! Разсипаха я тая държава!

92

Добруджанец до Поаро

преди 5 години

Случая от Силистра:Погледнете къде е завършил началник Ру-Тракийски университет.Стаж-градче като Дулово,90%турско говорещи и 10хиляди я има я няма цялата община.Той даже и Симеоново няма!Но има връзка с това че бащата е бивш виден милиционер в района.Поне баща му да го беше научил.

91

пипи дългото чорапче

преди 5 години

До 39:не сте само вие.Пращат ви в полицията защото ако се иска документ се заплаща 3.60.Направено е за да си платите.Ще ви разкажа аз пък случай:Образувано дознание от прокуратурата,пращат го при дознател от полицията .3години не може да излезе с писмено становище при срок 3 месеца и най важното разследването не е проведено.Ама са си е взимал дознател я по2700 на месец

90

Анонимен

преди 5 години

"Перверзия от МВР" - че какво друго да очакваш от МВР? Опа, пардон, това било, защото дЖурналята били неграмотни.....

89

Анонимен

преди 5 години

Еми много удобен момент да се обърне внимание и на докторите и мед.персонал в спешните центрове, защото и те седят за толкова - от 0.30- до 0.50/час...извънредно. И вярно, че положението и там е тревожно, но разликата между тюфлеците и тях е огромна. В спешните центрове поне спасяват човешки животи, а често понасят и агресията на тъмнокожите. А тея кибици дремат в патрулките, а след нощна почиват два дни.Така, че.. да не преувеличаваме, моля.

88

Анонимен

преди 5 години

Перверзия е да те оберат и МВР да ти каже защо си им дал !Преди години работех за смешните 200 лв. заплата, но и нея не ми даваха в продължение на 9 месеца крадях нафта да се препитавам и накрая напуснах!А те малко са им Перверзия било а седят и търпят значи има защо!

87

Хихи

преди 5 години

Всенародна любов към МВР струи от коментарите :))) Вероятно сме единствената държава в света, в която "полицай" звучи презрително :)))

86

Замислен

преди 5 години

Има една теория, че ако някак, като с магическа пръчица МВР изчезне изведнъж, за не повече от седмица престъпността ще падне почти до нула. Просто гражданите /а и селяните/ ще самоорганизират, ще има огромни камари от трупове на крадци и престъпници, които в момента живеят единствено защото МВР ги защитава от логичния линч.