17

Сп???нс

преди 4 години

Даваха го миналата седмица и казаха, че е глобил доста хора . Подобен случай стана и при нас, на една отбивка за Карефур-а, един се качи на мантинелата, и хората минавали и снимали, а на 20 метра КАТ-аджията ги отбивал и бяха глобили 20-ти ШОФьОРИ , които снимали докато са в движение.

16

tamada

преди 4 години

До АнонименГовори по служебната радиостанция бе, умник! Не по мобилен телефон. Никога ли не си виждал патрул?Дори да беше телефон пак е напълно нормален начин за комуникация.

15

Край

преди 4 години

У нас ако имаме толкова интелигентен полицай ще го уволнят на секундата

14

Bad Company

преди 4 години

Нормален германски полицай. Интелигентен и с морал. И................никой даже и не си помисля да му предложи "нещо" при нарушение щото прангите щракват на секундата.

13

Анонимен

преди 4 години

Аааз като видя катастрофи и бързо-бързо се изнасям, че ми е гадну , па се някой ше и=мине да им помогне ...

12

Анонимен

преди 4 години

В Германия е така.В България снимам и се праща директно в "Облака" (където и да тая мизерия) , че знам ли ги дебелаците с какво ше ми изкочат ...

11

Анонимен

преди 4 години

Браво на полицая! Понякога органите на сигурността се налага да бъдат и морален коректив на извратеното ни обществено съзнание.На такива хора като този полицай се крепи нормалния човешки социум.Бог да помага!

10

Анонимен

преди 4 години

Защо не бях аз..... щях веднага да отида да видя трупа и да го снимам, тия хора са тъппи, а и полицая говори по мобилния си по време на опасна работа на магистралата и веднага трябва да бъде глобен със сумата от 150 Евра и 51 евроцента!

9

Анонимен

преди 4 години

Снимащите са западняци със сигурност. Само западняка е толкоа невеж, *** и нагъл сеирджия. *** и отпадъци на бялата раса.

8

Анонимен

преди 4 години

тук си е норммално. При всяко ПТП на околоммръснната дъгга в сф и 3те ленти с коли се движат с 15км/ч за да сннимат ПТПто. Да кажеш, че другаде е затруднено преминаването и за тва се влачим, ама при 3 ленти + 2 в локалното? а имаше случай, когато ПТПто беше в отсрещното локално и пак :) сейрИли спираш и помаггаш, или преминаваш без офлянкване, за да освободиш пътя за който идва да помага!!

7

Dieter

преди 4 години

Правилно. И зяпачите пак бяха от източна Европа. Най-големите сеирджии, ама като взе да ги кара да ходят да видят трупа - мрънкат и бягат. Е това е цялата източно-европейска *** и затова хората не ни искат.

6

Анонимен

преди 4 години

Полицаят е реагирал като нормален човек, а снимащите като извратеняци на визуалната култура и търсенето в нея на шоу. Трагедията на катастрафиралия, неговите болки и страдания не са важни, важно е да публикуваме снимката в социалните мрежи. Статиите против социалните мрежи в световната преса стават все повече. Това са мрежи, в които едни хора на практика поробват други хора заради своята печалба. Ползващите мрежи са днешните електронно експлоатирани пролетарии.

5

x

преди 4 години

Просто подминаваш и си казваш "Можеше да съм аз", а не да снимаш.

4

Анонимен

преди 4 години

Дай Боже и нашите полицаи да са такива.

3

избирател

преди 4 години

До 1виВероятно не си бил по немско,и да се чудиш,как така произшествието е в насрещното а тапата е в твоята лента!!

2

Анонимен

преди 4 години

Може да изглежда странно, но това е голям проблем по претоварените немски магистрали. Подобни зяпачи стават причина за километрични задръствания. В Германия имат дори цели 2 думи да обозначат подобни кибици: Schaulustiger и Gaffer.

1

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е бил бетер Хитлер.