69

Следгерп-потоп

преди 5 години

При тези условия най-подходящи са високопроходими автомобили тип амфибия или поне с шнорхел на двигателя и гръмоотвод на покрива, за зареждане на хибридната система директно от падащите гръмотевици. А това министерство навремето го наричаха Министерство на Бедствията и Авариите.

68

ВЪПРОС

преди 5 години

Нено , Нено , защо Не си смениш Мерцедеса от НСО 6000 кубика , Турбодизел ,650 коня ЕВРО 4 , с Електрокар ???

67

мерки

преди 5 години

Помощта ще се изразява в това - държавата ще подарява безплатен ароматиратор борче Areon на всеки закупил си електрокар.

66

В нашия град

преди 5 години

път без дупка няма, той тръгнал за Star wars да ми говори.

65

Не-но корумпе

преди 5 години

Този защо още не си е подал оставката?

64

Анонимен

преди 5 години

Хе, отиди в Кюстендил, Дупница и някои от другите градове, където старите дизели отиват за да умрат и после пак ще си говорим дали няма да стане по-чист въздуха. Като след 2-3 години цените на електричките паднат и хората разберат, че е по-изгодно на км, чисто и евтинко за поддръжка - всичко ще си дойде на мястото - не случайно западните страни стимулират покупката - защото гледат напред и искат това време да дойде по-скоро...

63

Сата НАТО

преди 5 години

Е, да, красиво би било...Да седиш отгоре и да разпределяш бюджетни пари към близки, познати и всякакви свои хора. Почти същото като със Солунската митница.

62

Анонимен

преди 5 години

С ел.коли въздуха в България няма да стане по-чист. Въпросът е пак за някаква далавера с тези пари.

61

АнтиРаша

преди 5 години

Браво, още един пирон в ковчега на Руската енергийна мафия - колкото повече коли на ток, толкова по-малко пари в джобовете на Путин & co. и толкова повече чист въздух за децата ни!

60

Joko

преди 5 години

Нино, и гти се ояде.... Маса хора едва сързват 2-та края, ти си тръгнал да финансираш заможните

59

Анонимен

преди 5 години

Аллооооуууууууууууууу...............господин Димов, ами С КАКВО ЩЕ ЗАРЕЖДАТЕ тези електрички бе???? С въглища от краварските марици??? ВИЕ СЕГА ПРЕЗ ТРИ МЕСЕЦА ВДИГАТЕ ЦЕНАТА НА ТОКА, А ПОСЛЕ???? СОЙ ще може да си купи и да си поддържа тия таратайки? А батериите какво ще ги правите?

58

Анонимен

преди 5 години

1000-1500 лева за нова електричка и никой няма да купува таратайките на Фолксваген.Съмнява ме че ще стане, защото Германия ще фалира.

57

Анонимен

преди 5 години

"Защо не в едни смели мечти да не се подпомогнат домакинствата за закупуване на електромобили, така, както се случва в момента с битовото отопление?"Защото за нищо не ставате.

56

Анонимен

преди 5 години

Направих си труда да погледна колко излиза зареждането на една батерия при бързо зареждане на станция. Там тарифата е 72 ст. на минута. Една батерия се зарежда за около час до 80 % от капацитета и след това може да мине 250 км. Така за да мина сто километра ще ми струва 15 лв. С дизела, който ми гори 6 л на 100 км. ми излиза по-евтино.

55

Анонимен

преди 5 години

Nali ima vlak, metro, troley, velosiped, lift

54

Модерен комунизъм

преди 5 години

Да въведем купони за електромобили и режим на тока, държаватa мисли как да ви помогне и санира само за вашите доходи не може да помисли никой и да си купите нищо сами. Демокрация здравей.

53

Анонимен

преди 5 години

"Нено Димов мечтае: Защо да не подпомагаме закупуването на електромобили?"Щото много крадете и не остават пари.

52

Анонимен

преди 5 години

Защото не ги произвеждаме бе Нено! Да почне некой да ги прави, ама тук и да ги купуваме!

51

Старата схема

преди 5 години

Другари и другарки, дайте да дадем....

50

Анонимен

преди 5 години

Тоя гербав гну сар нали уж беше подал оставка.Или като минат 2-3 месеца и материала позабрави, започват да се връщат.