18

Анонимен

преди 4 години

До 17Докато е бил жив е можел да зарази доста хора при инцидент.

17

До 7

преди 4 години

Това че накакъв си пилот от формула 1 бил болен от СПИН, какво общо има с темата?

16

Анонимен

преди 4 години

Болестта е смъртоносна,гадна заразна и няма лечение.Значителна част от болните са с психични отклонения. Защо ли докторите не им се занимава с такива ?

15

Лекар

преди 4 години

Аз съм зъболекар и принципно ако имам пациент болен от СПИН бих гледал да го откажа...не директно,ще си намеря причина,облечена в хубави думи,за да го пратя в някоя голяма клиника.Все пак да не забравяме,че всеки човек има дълг първо към самия себе си и тогава към другите

14

Димо Падалски 2

преди 4 години

... Друг е въпроса ... СПИН откъде се появи и какво стана ... Дали не е "СЪЗДАДЕН" в някоя тайна лаборатория ВИРУС ?!?! ... И за да придобие по - голяма "ИЗВЕСТНОСТ" заразиха известни Г_Й личности с нея ... Фреди , Рудолф Нуреев , Джиа Каванджи ... Много са ... Направиха дори цял легендарен филм , носител на сума ти "ОСКАРИ" - "ФИЛАДЕЛФИЯ" ... СПИН-а се е "развихрил" най - бързо в Г_Й "бардаците" по доста Американски и Западноевропейски градове ......

13

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия "лекари", които се страхуват от болни и болести?Вероятно са завършили наши ВУЗ-ове, за които от години се знае, че качествени кадри не произвеждат. Ако лекар не желае да приеме за лечение човек по такава причина, то той следва да се санкционира и лиши от права -очевидно няма нужда да е лекар, след като не може да осъществява професията си. От болно гърло и стомах и аз мога да лекувам без диплома даже.

12

Георги

преди 4 години

Някои организации смятат че щом не се открива вирусът в кръвта, вирусоносителя е здрав. Това абсолютно не е така! Професорката ми по инфекциозни специално натърти на това.

11

Димо Падалски

преди 4 години

Напълно нормално е хората да ги е страх ! Който каже , че НЕ го е страх ... просто ще излъже ! ... И мен ме е страх ! ... Спомняте ли си , когато навремето в мач от НБА Меджик Джонсън нещо си разкърви носа без да иска ... И всичките му съотборници и играчите от противниковия отбор се разбягаха панически ?!?! Даже двама - трима отидоха в публиката директно ! А той малко по - рано беше обявил , че е ХИВ - позитивен ... Нормално е ! Но пък вижте , че още си е жив ... Но има ПАРИ за "подръжка" !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Никой не е застрахован .....Лошо е , че лекарите избягват такива пациенти. Какви лекари са тогава ?

9

к0фе баб0не

преди 4 години

СНИП + Ебола = родината ми Африка, нека се слеем и реализираме АфРопа. Вебер комисарят по АфРопа, верен слуга на Мама ИзПеркел, АфРолюбката!

8

обикновен човек

преди 4 години

и аз се страхувам от СПИН-озните, но за разлика от други, ще оставя Господ да ме съди, а не лицемерни хора почитатели на двойните стандарти!!

7

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли, че един от пилотите във Формула 1 е бил ХИВ позитивен, а по-късно и болен от СПИН.

6

Анонимен

преди 4 години

Напълно разбирам лекарите, това си е тяхно право и те са хора, и те имат страхове. Тази висоизвесени хейтъри, които много обичат ХИВ-позитивните, да ходят те да ги лекуват - хайде стига вече лицемерие, стига вече с това лицерно молосърди, повече дела, по-малко думи.

5

Народна Мъдрост

преди 4 години

Страх Лозе Пази! Да Живее АфРопа!!

4

Анонимен

преди 4 години

Ми това е така, защото в България вече не останаха лекари. Има само "лекари".

3

Анонимен

преди 4 години

Sram sa bg lekari v zala eu lekuvat mn dobre bolnite nikoi ne se strahuva v bg dr se strahuvat a ot spina na bg pristitutki i mutri ne se li dtrahuvat ot dr bolesti ne de li strahivst kolko sa prosti bg lekari s vischisti gorkite bolni v bg ama ako e ot gerb schte go lrkuvata nali prostazi tapi besobrasie v bg sram

2

Този Харъсджиев нали

преди 4 години

и той е доктор, защо той не ги лекува, а само плюе по колегите си?

1

Много смели

преди 4 години

Трудови злополуки има във всяка професия. Миг невнимание... Кой би осъдил лекарите, ако знае, до какво води една грешка? Болните често са станали такива от същото.