160

до след 75 години

преди 5 години

Съдейки по тебе .... всичко е изгубено.Не си научен на критично мислене , не си научен да си доказваш тезите , да си показваш аргументите.Понаучил си се да провокираш . но е доста неумело.

159

след 75 години

преди 5 години

До до психушкатаНали децата тогава бяхме бъдещите строители на социализма! Къде е той сега?

158

проф.Макаренко

преди 5 години

До БКПЕстествено през соца партизанските деца и на партийците бяха привилегировани!За тях имаше елитни езикови паралелки и влизаха във ВУЗ транзит по точка Ж...А децата на безпартийните ги натикваха в училища заедно с безпризорни сираци.

157

до психушката

преди 5 години

Ще кажа , че детска престъпност има навсякъде по света , но тя няма да се оправи с отнемане на деца от здрави и нормални семейства.Ювеналната юстиция или младежкото правосъдие започва именно като опит да бъде овладяна детската престъпност , но впоследствие се изражда в това , което е днес.Това се случва заради погрешното схващане , че за да прави младежа така значи някъде в ранните му години нещо се е случило.И хоп родителя е винаги виновен.Е , да си гледат работата.

156

БКП

преди 5 години

До до през саца

155

Да Фнимават

преди 5 години

*** скоро няма да е шеф и мама да им платиМдааа

154

психушката

преди 5 години

До до през сацаКакво ще кажеш за Бойково - затвора за малолетни престъпници какво правеха?На гара Бойчиновци по 20 души се хвърляха върху тебе на камара!

153

до 169

преди 5 години

Отново ти казвам , че живееш в някакъв твой си свят.Аз нямам спомен да съм пребиван , приятелите ми да са пребивани или съучениците ми.Имаше ред и дисциплина и по къщите и в училище и аз в това не виждам нищо лошо.И да , ако дете се държеше лошо в училище то не беше подкрепяно от майката и бащата за , а беше смъмряно или наказвано.В крайна сметка нито учителите , нито родителите са килимчета та малките да си трият краката в тях.Не знам за какви рушвети говориш ако у вас е имало бюро и стол.

152

Не на руския модел

преди 5 години

Основните протести са против въвеждането руският модел на ювеналната юстиция в БГ. Там практическо всяко дете от по-бедно семейство може да бъде отнето от семейството и продадено тайно на запад за сексуална експлоатация или за донор на органи. Накратко - търговия с деца. Причините за изземванията звучат невероятно - от липса на портокали в хладилника, до развалена перална машина или ремонт в къщи. В ютюб е пълно с информация за такива случаи. Проверете сами. Искате ли у нас стане като в Русия.

151

Анонимен

преди 5 години

До до през сацаИменно такива като тебе подтикваха чуждите семейства към побой а те си траеха за тях, като техните деца станаха най-отявлени *** и хулигани.Интересно защо мнозинството от проявените бяха учителски децаЗащо съдбата на учителя е такава? - чуждите деца да възпитава а своите да не може???Посещаваха домовете нещо да закачат или най-малкото да доведат чужди безпризорни деца заедно да четат и пишат, но те обираха покъщнината и влияеха.Никой лекар няма да ми заличи спомена

150

до 163

преди 5 години

В държавата от която идват тези нови правила и закони взимат деца и за още по-невзрачни причини.Това е така защото те вече са извървяли един по-дълъг път в които са отнели достатъчно много деца.За да съществуват подобни служби , които чакат възнагражденията си от всяко едно отнето дете , както и за да има какво да папат приемните семейства ще се налага да се отнемат определен брой деца.Заложено е в самата система.И да ще ще се стигне да подобни засега абсурдни причини на отнемане.Има таргет.

149

до 163

преди 5 години

Вие умните *** вземете да обясните на хората защо е добре да бъде приета подобна стратегия и закони с детскоцентитстки подход.Нека ви чуем аргументите.Имате ли такива ? Или можете само да повтаряте до втръсване обиди , заплахи и какво ли не още.Хайде докажете какво знаете по въпроса.

148

Анонимен

преди 5 години

...а в кой нормативен акт са описани задължителния брой портокали- луднахте ли бе хора или да- ХАЛЮЦИНАЦИИ, АНОРМАЛНИ МИСЛИ И ПОДОЗРЕНИЯ СА ПРИЗНАЦИ ЗА ШИЗОРЕНИЯ. ШИЗОФРЕНИЦИ СЕ СЪБИРАТ СЪС СЕБЕПОДОБНИ.

147

училище-мъчилище

преди 5 години

До до ха ха хаВечер очаквах с радост баща ми да се върне от работа да ми донесе нещо сладичко.Но уви! - като се прибираше кършеше цели снопи с жилави пръчки да ме бие.На улицата пред дворовете седяха групи бабички да му докладват какво съм правилВ края на лятната ваканция на първия учебен ден ми се плачеше какво пак ме чакаИзгледаха ме и изучиха, но това не си го спомням колкото за побоищата...Крясъци и викове от сутрин до вечер, че само боя ще ме оправи!

146

Анонимен

преди 5 години

Спрете да си играете със страховете на хората, нямате основание за това. Кой плаща на шепа полуграмотни *** да дра/искат едно и също?

145

до през саца

преди 5 години

Аз нямам подобни спомени за пребиване на деца , нито да се чуваха навсякъде плачове , а още по-малко да съм виждал пред мен на някой да му спукат главата с пръчка.*** да се прегледаш на лекар , че това което описваш или са болни фантазии или живееш в паралелен свят.Проверки имаше за да се види дали има кът за учене самото дете , но не следваше отнемане от родителите за подобно нещо.Обаче ако тази дивотия бъде приета ще последват отнемания на деца защото в хладилника има два вместо три портокала.

144

през саца

преди 5 години

До ха ха хаако не си биеха децата за техните постъпки заплашваха с изселване на цялото семействоЗабележките на БКП бяха:- от тебе човек няма да стане!-така ли сте го възпитали?- гамен, хулиган-изръсъл на улицата!- ти ще станеш еди какъв си................Вечер по домовете се чуваха само крясъци на родителите и детски плачовеВ клас учителите ни спукваха черепите с дървените им показалки- тяхното оръжиеХодеха по домовете ни на внезапни проверки и ни спираха по улицата за спазване на режим

143

Анонимен

преди 5 години

НЕ на НПО-тата в Бг!!!!Долу ръцете от Децата на Бг!!!И без това раждаемоста в държавата е една от най-ниските в света, остава да ги превърнем в в "сираци" при живи родители и "безполови същества"!!!!!!Полуграмотния Пожарникар е готов на всичко, за да угоди на кураторите си.псНе ми пука за БСП-та, СДС-та ДПС-та, ГЕЕРБ-еристи, АТАКИСТИ ... днеска ги има - утре ги няма!!!!Децата ни са бъдещето на Бг!!!!!!!

142

до ха ха ха

преди 5 години

Обори аргументите му вместо да си играеш на съдник.Можеш ли ?

141

ха ха ха

преди 5 години

Христо Лафчиев, отново този - най-известният ядрен физик сред различните протестиращи (без разлика) и най-известният протестиращ (професионал) сред физиците!!