14

Българин!

преди 4 години

Абе и аз не харесвам змии, ама КАТО НЕ ТЕ НАПАДА ЖИВОТНОТО, ЩО ПЪК ТИ ТРЯБВА ДА ГО НАПАДАШ?!? Виж ако случайно те нападне ТОГАВА ВЕЧЕ СИТУАЦИЯТА Е ДРУГА! Като чета повечето коментари за пореден път се убеждавам, че ЧОВЕКЪТ Е НАЙ-ДОЛНОТО, ПОДЛО, ЖЕСТОКО И СВИРЕПО СЪЗДАНИЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА и че основният проблем на планетата Земя и на всички създания живеещи по нея НЕ СА НИТО ЗМИИТЕ, НИТО ВЪЛЦИТЕ, НИТО ДОРИ ТИГРИТЕ ИЛИ ЛЪВОВЕТЕ, А ИМЕННО ХОРАТА!

13

привет от Германия

преди 4 години

До саПредстави си ,че тази змия е в градината ти или някъде наблизо , където детето ти си играе , как ще постъпиш ?! Ще прегазиш тъпите закони и ще убиеш змията или ще я прогониш ?! Ако я убиеш значи си мислещо същество спазващо природните закони , но ако я прогониш значи си долен *** като ти самият си написал , защото дори и да я прогониш тя пак ще се върне щом венъж е свикнала да идва там !

12

са

преди 4 години

До Простотията ни убиваСпор няма,че е стряскащо,но след това идва разума и се разбира,че животното не иска да ти направи нищо лошо!То просто не иска да се закача с най-агресивният и долен *** на тази планета-човека!

11

са

преди 4 години

До гостИма агресивни змии,но те са 2-3 вида и са много далеч оттук.А агресивни хора има доста и за съжаление са на всеки ъгъл.Змията ще те изчака да звъннеш и на майка си,ако искаш,така че стига рев!

10

Минаващ

преди 4 години

Хората са най-големите врагове на животните!Щом един грамаден слон избягва хората значи сме много лоши.

9

привет от Германия

преди 4 години

Трябва да пазят животни които наистина са полезни и незаменими , например като пчели и др. ! Когато ползата на едно животно за природата може да бъде заменена от човека , тогава няма смисъл това животно да се опазва ! Напр. казват ,че вълците като изяждали плячката си така поддържали равновесие в природата ! А представяте ли си колко бедни хора има ,които могат да ловуват и изяждат това което вълците ядат ! Значи вълкът е по-важен от бедния сиромах който като плати данъци не му остават за храна

8

Простотията ни убива

преди 4 години

Някой от тия *** които са гласували тъпия закон, срещал ли е змия в полето или гората - да кажем едър смок дълъг около два метра? Знаете ли каква ще е първата реакция - уплаха до инфаркт! И ако след малко не е умрял от страх - ще иска да убие змея! Такива са законите на природата. А за законите - даже няма и да помисли, че по този повод има някакви закони!

7

гост

преди 4 години

Змията ваш ще ви чака докато звънна на 112

6

са

преди 4 години

До Г до привет от ГермаБай *** реве,че държавата не става,ама в същото време го кефи анархията и че може да си прави почти всичко безнаказано!А,че това рефлектира върху самия него-той е над това!!

5

са

преди 4 години

Ами знаете ли,че смока е убит?!Ама не съм чул някой да е глобен,а съм от Сливен.А и като гледам коментарите,смока е по-умен от доста от написалите ги!!

4

привет от Германия

преди 4 години

Щом светът не е свършил когато изчезнаха динозаврите , значи светът няма да свърши и ако изчезнат смоците ! За какво са нужни смоците ?! Хранят се с мишки , тоест намаляват популацията на вредните гризачи ! Ние хората и само можем да им намалим популацията чрез разни отрови за плъхове ! От кожата на тези смоци могат да се направят много хубави колани , обувки и др. , така че някои бедни хора могат да се препитават от лов на смоци ! Но за жалост разни природолюбители не мислят за хората !

3

Г до привет от Герма

преди 4 години

Айде убий без разрешение застрашено диво животно в Германия и скивай какво ше стане. :)

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Във волтове се измерва електрическо напрежение, токът се измерва в ампери.

1

Анонимен

преди 4 години

близнал смок 200 волта ток