214

Прос Селендур

преди 5 години

Бойко умее да забавлява хората...а Цветанов да ги настройва срещу себе си...

213

Анонимен

преди 5 години

Не доверието,КОРУПЦИЯТА ще ви изяде главата. Корумпирана държава,корумпирани институции , просто министър-председател=нисък стандарт на живот и на крайните места по свобода на медиите и яастие на хората.правете си правилните изводи като ходите да гласувате

212

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 201 Видов ден нямаше за Жан Виденов дето съсипа държавата , ти искаш видов ден за Борисов дето я направи съвременна европейска държава. Нещо много си се объркал.

211

Хахахааааа.

преди 5 години

*** ходела вече без червените сикюлоти.Боко и ги бил съдрал на изборите!!!!!!Сега Щела да бори ГЕРБ с голо дупе!

210

ВЪПРОС ДО БИБИ

преди 5 години

ЗА СТО ЛЕВА!Бледа ТИКВА си ти,която сМуТено ме гледа с очи,как да ПОГЛЕДНА кажи,твоите изкусни ТИКВЕНИ черти.Питам има ли власт,която да дава АКЪЛ и на васПитам има ли власт,която да дава АКЪЛ и на васколко път ни дели,аз съм човек,а ТИКВА си тиПитам има ли власт,която да дава АКЪЛ и на васколко път ни дели,аз съм човек,а ТИКВА си ти

209

Казват ,че

преди 5 години

И най умният си е малко ***!Властта изхабява!Токущо изгуби аудиторията на Веско Маринов,като избиратели!Много добър предизборен ход !

208

Маджо

преди 5 години

Веско Маринов искал тоя, а не иска ли пак да ми паркира колата като в доброто старо време?

207

Анонимен

преди 5 години

Този бял "мъж" има само един проблем и НИКОГА не е имал друг!КОГА Цв.Цв. ще проговори за това, което знае за ВОЖДА и КАК да го предотврати!Просто!Цялата игра от 10 години е за това, а ние сме заложници на чужд СТРАХ!

206

Анонимен

преди 5 години

*** сега при синчето в Щатите ли ще ходи или на Сейшелите?

205

Само ГЕРБ!!!

преди 5 години

Води ни Бойко! С тебе сме! Долу кръгът "Капитал" и неговите агенти!

204

Кратун

преди 5 години

Tоя снежен човек на снимката, се раздели със сиамския си близнак в името на собственото си оцеляване, но на следващите избори няма вече кого да уволнява.

203

Анонимен

преди 5 години

Лидер друг път ! По малко от една десета от избирателите го харесват . Лидер на шайката.

202

дядо от село

преди 5 години

Бойко използва прийомите на бай Тошо.Разкарва част от хората около себе си,с цел да поемат негативната енергия,натрупана в хората,от управлението на Герб.Явно го е било и страх от Цветан,защото повода за оставката не беше сериозен..Бойко ще се обгради с послушни сервилни некадърници,и ще свърши много зле..

201

ОСТАВКА

преди 5 години

А кога ще влезе в затвора Апартаменти остават му и парите от офшорни сметки много говори се че имал много ооо пари и за това е махнат ??!Не гласувайте за ГЕРБ никога ?

200

БИБИ СПОДЕЛЯ:

преди 5 години

Я ПА СЕ ЧУДИМЕ ЗАЩО МИ Е ПРАЗНО КУБЕТО, ДАЖЕ И КАКА СЪМ ПИТАЛ, НО И ТЯ НЕ МОЖА ДА МИ КАЖЕ? МИ МНОО Е ПРОСТУ, АМА ТРЯА И ЪКЪЛ ДА СЪ СЕТИШ - ПРУДЪЛЖАА БИБИ НАСТЪРВЕНУ. МИ КЪТ СЪ ВИДОХМЕ НА ФОТОТУ ГОРЕ И МИ БЛЕСНА В СИНЬО И ЧАРВЕНО!!! ЕЙ НА ПРИЛИЧЪМЕ НА ФОТОТУ НА ХЕЛУИНСКЪ ТИКВА - ФЕНЕР, ЗНАЧИ... И ЗА ДА НИ СЪ МЪЧАТ ОРАТА ДА ДЪЛБАЯТ, КУБЕТО МИ Е СЪФСЕМ ПРАЗНУ...

199

Горан

преди 5 години

Ама, ако си мислите, че на местните избори картинката ще е различна, ми няма да е! Колкото процента са гласували сега, все толкова ще гласуват и на местните избори. И, пак Бойко ще каже: Победата е категорична! А, би следвало избори с обща избирателна активност под 51 процента да се анулират, ама айде! То, така скоро никой няма да дойде на власт....

198

Ами така е..

преди 5 години

Намалеха парите на БСП и затова се върнаха в Парламента!Нинова и събуха червените кюлоти пред цела България, със 7%.....!!!СМЕХ, Бате.Смеееееееехх...... И РЕЗИЛ!!!!!!

197

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ имат колко евродепутати ? 5 ! СДС имат единБСП имат 5ДПС имат 3ВМРО имат 2ДБ имат единТа кой е победил ? ГЕРБ или БСП дето имат по 5 депутата..... Обяснете ми !

196

БИБИ СМОТОЛЕВЯ

преди 5 години

До Анонимен ДЕТО ПИТА, тогава к'во пра'им?КУО ПРАИМ? Е ПА ША СТУИМ ПРИ БАЙ СТАВРИ НА ТОПЛО..... ТО ОО ОТДАВНА ТРЯБВЪШИ ДА СМИ ТАМ - ПРИЗНА СИ ОЩИ БИБИ....

195

Анонимен

преди 5 години

Борисов, Цветанов, Цветанов, Борисов, до кога ще се занимаваме с някакви тъ панари от сутрин до вечер