32

До 34 Олег

преди 4 години

Това го кажи на компанията за градски транспорт, за да си поправят разписанията, както ти твърдиш, че са. 35 минути в събота и неделя за автобус номер 1 - това е интервалът по тяхното разписание, а ти защо казваш, че разписанието им е грешно, само ти си знаеш.

31

Роден в София

преди 4 години

До sofetoДумата софето, я използват само провинциалистите. Имам вила до Панчаревското езеро от 1954 година и редовно всяка година ходя там. Като не знаеш как беше, защо се напъваш да противоречиш? Автобусите за Панчарево, Кокаляне и Пасарел в събота и неделя винаги бяха претъпкани до спирка Плажът, въпреки че единицата беше на пет минути и много редовна. Около езерото беше чисто, а и трите езера се почистваха всяка година. После пресушиха най-малкото езеро и останаха две, както е и сега.

30

Анонимен

преди 4 години

Явно някое зелено НПО се готви да източи няколко милиона от бюджета.

29

Анонимен

преди 4 години

До БабхИззел си на бабати хвърчилото, какъв е проблема с едно дълбоко замразено месо на 5-6 години, били обяснил експерте, за да се посмеем малко? По кой закон или наредба, не може да използва замрезено месо и риба? Имаш ли представа, че най-големите мастори на суши в света, казва че най-доброто суши се прави от риба която била замразена 2-3 години!

28

Олег

преди 4 години

1цата е на 15 минути делник и на 15 до 20 празник. 3то е на около час, а 4 с променлив график средно на 45 мин празник. Проблемите както казах не са в разписанието толкова, колкото достъпа до Цариградско от Гео Милев

27

Oleee

преди 4 години

Край няма тая анархия ...

26

sofeto

преди 4 години

До Стар софиянец"Автобус номер 1 беше на 5 минути в събота и неделя преди 1989 година"Ясно, толкова си бил "стар софиянец"!

25

Възмутен

преди 4 години

"отговорностите на езерото са разпределени между много институции"Ами няма ли Държава в тази държава, която да координира дейностите на тези "много" институции, да ги управлява, да им търси отговорност? А няма ли там Кмет и Община на Панчарево?

24

Стар софиянец

преди 4 години

Автобус номер 1 беше на 5 минути в събота и неделя преди 1989 година - Панчарево се водеше излетна зона. Отделно имаше и автобуси номер 2 и 3. Сега по разписaние автобус номер 1 е на 35 минути в празничните дни и между 12 и 40 минути в работните дни и това е сега, а до преди няколко години автобус номер 1 беше на 50 минути с едно прекъсване по обяд когато между 10:40 и 14:40 нямаше никакъв автобус.

23

Бабх

преди 4 години

Преди 2 години иззехме от едно турбо оборотно заведение 20 кг месо с надпис 2011 година от фризера, а цена на вретено в менюто от 40 лв. За прясната риба не ми се коментира.....въпросното заведение плати глоба и купи още няколко фризера за да отговаря на изискванията....но не за прясна храна. А безразборните кучета на разходка? А и половината София иска да влезе в язовира с колата, сакън да не извърви пеш 1 км

22

sofeto

преди 4 години

До Стар софиянец"Преди 1989 година това беше любимо място за почивка на софиянци - автобус номер 1 беше на 5 минути"Е чак пък на 5мин.(30min), а 2 на 1 час, иначе другото так си беше!

21

Олег

преди 4 години

Сега чакаш, чакаш щото не може да пробие задръстванията при Арена Армеец.

20

Стар софиянец

преди 4 години

Преди 1989 година всяка ранна пролет дъното на източеното преди това Панчаревско езеро се почистваше, а стената се преглеждаше и ако трябва се доукрепваше. От тогава не съм видял да се почиства или да прави преглед на състоянието на стената. И разбира се никога водата от това езеро не е използвана като питейна вода.Преди 1989 година това беше любимо място за почивка на софиянци - автобус номер 1 беше на 5 минути. Сега чакаш, чакаш, чакаш, ...

19

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавото място около София.

18

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 5Кажи кой трябва да управлява! За Герб съм съгласен с теб. Предлагам да управляват БСП! В краен случай АТАКА! Абе я по-добре кажи ти!

17

Анонимен

преди 4 години

Няколко пъти съм ходил на пикник между Кокаляне и Панчарево. 20 минути правя оборкана прежде билите на пикник. Българина мисли, че някой трябва да върви след него и чисти. Страходна природа на преобладаващо *** народ!

16

Анонимен

преди 4 години

То па гларусите сте едни културни и чисти,,отделно дето миекате и крякате,като ***!Стой си там ,на мръсния гьол и не се прави на велик!

15

софиянец

преди 4 години

Най силната мафия е панчаревските създадена от БКП и БСП.

14

pepe

преди 4 години

Само дъpвен шoп може да нарече един 100% язовир ЕЗЕРО.

13

Морски

преди 4 години

Те софиянци където минат оставят само *** и рушат.Същото е и по Черноморието - след тях мизерия и см.рад.