60

Боби

преди 5 години

До Анонимен"ЕС неиска руски газ. Кое не разбрахте ? 10 год вече едно и също. Вие бавно развиващи ли сте ? Хората не искат да са зависими от 1 държава и то враг."Грешиш САЩ не искат конкурентна Европа. А ЕС може да остане конкурентни на световните пазари само ако има евтини суровини. А евтините суровини се доставят само от РФ за сега. За това и изкарват Враг от Русия. А заради санкциите Русия вече се насочва към това сама всичко да си произвежда - самодостатъчност(скъпо да определено)

59

Анонимен

преди 5 години

ЕС неиска руски газ. Кое не разбрахте ? 10 год вече едно и също. Вие бавно развиващи ли сте ? Хората не искат да са зависими от 1 държава и то враг. Правят си Набуко и пускат газ от азарите, арабите и САЩ носят с танкери в александрополис. Скоро Израел и Египет ще доставят до Гърция. Това е плана и по него се работи. Какво толкова има което не разбирате.

58

Защо ли е така ?

преди 5 години

За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?

57

Анонимен

преди 5 години

Газовите потоци руснаците да си ги заврат отзад.

56

PILOT

преди 5 години

Много неграмотници тука ! Не сме искали потока , ама като спрът тръбата през украйна и ще се топлим на кюмбета ли бе отворковци ! Германия където е 1000 пъти по развита от нас си строи , а тука една дузина платени драскачи пишат глупости !

55

А тека

преди 5 години

Троловете не искат такси от руски тръбопроводи, а американците да купят и другите ТЕЦ-ове, като ТеЦ Марица, че да ни увеличат тока с 1000 %. Кога американците са дали пари на България? Кажете кога и колко? Изкараха милиарди от златото и среброто ни, ТЕЦ Марица 20ст ток, а АЕЦ Козлодуй 2 ст., безплатни бази? Искат и скъпи изтребители да ни продават, сигурно защото са ретро.

54

Анонимен

преди 5 години

На големия пример за руската прокоба е Финландия.От руска изостанала провинция до най развитата страна и една от най богатите във ЕС.Финландия е и най богатата православна страна

53

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

52

Анонимен

преди 5 години

Цялата схема е да се натяква на българите, че някой от Брюксел им е шеф. Ами, не щем ви потока бе, другару Лавров, ей тъй - условията ви не са добри. Коригирайте ги.

51

Анонимен

преди 5 години

България провали Южен поток по нареждане на господарите си от Брюксел, сега се моли на Русия тръбата на Турски поток да мине през територията и. Ами да се разбере България с началниците в Брюксел и тогава пак да се помоли на Русия, и може и да мине, ама едва ли...

50

Крим не е руски

преди 5 години

Че кой ви иска патоците бе Лавров..ха.ха Що не си ги държите в руската *** тези патоци. България вече ще има и други доставчици на газ и вие трябва да се помолите на Бойко за да ви разреши да минават през нашата Родина.

49

Анонимен

преди 5 години

Турски поток ще продължи през Гъфция, той така си е замислен и проектиран. Глупостите на Тъжния Кон са само пропагандни изригвания. Евентуално през нас може да пуснат отклонение до Сърбия, защото ги е страх през Македония и Косово.

48

Златен Стандарт

преди 5 години

Зозлял,по ли си хапчетата?

47

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще сдаде поста и после кой ще пази Русия и интересите и ли ? Никой,няма кой.Още година мъка докато му изтече мандата на Тръмпович,после Европа няма да е сама

46

Анонимен

преди 5 години

Нойко ако задържи топката още малко, Лавров и с вирки ще почне да предлага, само и само да си пуснат тръбата до Сръбско.

45

Анонимен

преди 5 години

До като има и един жив сорос-русофоб , България ще е робска държава !

44

Анонимен

преди 5 години

Това вече прилича на нормално поведение! Ок! Аз съм за при гарантирана цена на газта, вързана с тази в Германия или Австриа. Ето така ако говорите, руснаци, може и да повярваме, че сме братя! Колко малко трябва за да се заобичаме отново! Това го казвам аз - откровен русофоб. Към момента... :)

43

Гледна точка

преди 5 години

През Украйна транзита няма да спре!Черноморски тръби така ще ръждясат.Жужанка си мисли, че като постави ЕС при свършен факт тя ще клекне.

42

Анонимен

преди 5 години

1. Просия да плати авансово концесионен депозит за преминаването на тръбата 2. Просия изгражда газопровода под надзора на комисия от НАТО 3. България го обслужва и охранява, като разходите се калкулират в цената на газта на изхода към Сърбия. 4. България да има гарантирано право на отбор на 15-20% от трафика на цената, на която го купува Турция. 5. Просия по всяко време може да поиска демонтиране на тръбите и оборудването, ако на място заплати цената на рекултивиране на трасето.

41

БГ

преди 5 години

И да добавя вече строят конектора с Гърция а там газ от Азерите и Щатите и който друг предлага