189

Анонимен

преди 5 години

"зад всеки успял мъж е на баща му фирмата", дали щяхме да чуем за него ако не беше син на баща си? колко ги има такива, че и със самочувствие

188

Анонимен

преди 5 години

опааа чакай малко, само бг депутатите блокират кръстовища в пиков час, за да минат гордо с лимузините си, ако слабаков си мислли, че западните депутати ходят на работа като българските, се лъже, ползват си градски транспорт и колело! а дали ще работите в полза роду?... сигурен съм, че не

187

Анонимен

преди 5 години

Ох, отдъхнахме си, добре , че си ти !! Само не забравяй да се изкъпеш най-накрая... преди да заминеш за Брюксел

186

ХЕИ

преди 5 години

ако и тоя, като Джамб. спи в Европарламента, за да икономисва от заплата, ще трябва след това да обезпаразитяват ....

185

степан

преди 5 години

Аз щях да кажа същото ако бях спечелил някой милион от лотарията.

184

Българин

преди 5 години

Срам за България!

183

Панайотова

преди 5 години

Мачкай , Андро ! Ти ще им разкажеш играта , а на деби.лите и олиго.ф.рените не обръщай внимание ! Добре е, че ги има такива читави българи иначе всичко е загубено.

182

Костадинов

преди 5 години

Грешка на природата ! Това е човекът избран от народа да ни представя в Европа - само, че той се бе си няма да мкоже да представи,а да не говорим за майка България ! Неговият иозбор идва още веднаж да покаже,че нищо не се е яроменило от времето Бай Ганьово,ко йто смело заявява,че и едно ... магаре може да бъде избрано за депута тин ?! Приятен,неприятен сега той ще си гушка заплатката,а ние,изберателите,де - ще "сърбаме супата "! Ха,да ни е сладко!

181

Анонимен

преди 5 години

Според мен този ще се напие и ще го изгонят. Другия вариант е да не иска да слуша какво му се нарежда и пак да го набедят в скандал и да го изгонят, както между другото виждам и Джамбазки.

180

Joko

преди 5 години

Андрейчо, колото по-вече остаряваш , толкова по-вече оглупяваш 1

179

ми

преди 5 години

Абе еййййй останалите обраха държавата, хората мизерстват те на техен гръб ядат и пият а вие тука бистрите хигиената на човека..........то българина от *** по *** винаги недоволен

178

ЛЛ

преди 5 години

Още от сега си пали цигара, налива си ракия и боцка от шопската салата. Срам и позор да пратим такъв Бай *** в Европа!

177

teo

преди 5 години

О, неразумний и слабоумний АНДРЕЙЧО, къде си тръгнал, като Бай *** в Европа, ТАМ КЪДЕТО НЕ СЕ ПУШИ И ГЛОБЯВАТ ВСЕКИ КОЙТО ПУШИ, АКО ЩЕ ДА Е И ЦАР???? Явно искаш да прославиш българите, които не зачитат законите! Щом така си решил ДЕЙСТВАЙ ПУШАЧО!!!

176

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам как можеш да работиш с ГЕРБ - гейовите толери, за които няма никакъв проблем, че евзето дете на български родител и момченцето е дадено за осиновяване на ....черна холандска мъжка гей-двойка?Ето за такива евродепутати гласувахте уважаеми избиратели и продажници на съвест и гласове... ГЕРБЕРЧЕТА

175

asacascasc

преди 5 години

Този освен да направи пушенето задължително за бебетата друго какво може да направи?

174

Фарс и падение..!!

преди 5 години

Ооооооххх малиййй, пази боже...!! Колко филма си режисирал бре майнольо, че нещо не се сещам...?!?! Добре, че фамилията ти е Слабаков, та барем някой ти обръща внимание от време на време...!! И на този изпаднал *** данъкоплатците ще му плащат тлъстата заплата ??? Е не, този ЕС в този му вид наистина трябва час по-скоро да се закрие...!!!

173

Kiro

преди 5 години

Бареков 2.Пародията БГ евро депутат продължава.Колко от тези евро "избраници" говорят друг език освен български? Или могат да смятат без калкулатор?Колко от тях ползват градски транспорт?Колко от тях могат да намерят на картата градове и села в които бяха преференционално избрани?Докато ни управляват хора които бъркат Виетнам с Китай, ваканцуват и единствената дума на чужд език която знаят е "конграчулейшъс', България ще продължи да дълбае дъното.

172

65

преди 5 години

Е,много е нагъл ли ,самовлюбен.Направо смешен.Ама хайде да му вярваме .Един в повече или по-малко,все тая.Втори Бареков.

171

Стига омраза

преди 5 години

Той обърка сметките на Доган.Забележете , че дори веднъж не спомена ВМРО.

170

Анонимен

преди 5 години

ще го оправи или ще го опуши?