38

Анонимен

преди 5 години

това че прехвърлиха 20те процента си е победа. без Нинова може и да не видят 20така отново.

37

Анонимен

преди 5 години

Червената Мафия не разбра, че без съветската армия не може да вземе властта !

36

Учуден

преди 5 години

Другарю ***, от коя дупка изпълзя?

35

Зозо

преди 5 години

До :-)Аз бях в Гърция, не съм гласувал. Още преди това ви писах тук, че пак ще изядете бакхура :))))))))))))))))))))))))))))Сега чакам пак да пуснат санирането и ще напълня гушата, а за *** - глад!!!

34

odpo

преди 5 години

Да грешка е... дано пак си я изберете! Г-жа Лъжа е най-големия препъни камък на БКП. Моля ви ИЗБЕРЕТЕ Я ОТНОВО

33

Анонимен

преди 5 години

Оскотялата и озверяла глутница като: Гергов, Миков, Кутев, Мерджанов,Дъбов и всички от така наречената вътрешна опозиция, начело със Станишев, целят само едно, да съсипят партията в угода на Бойко. Това са група престъпници.

32

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 30. А така, започнаха вече заканите за следващите избори. Мале колко сте жалки, да ва *** в червените мушмули. Така ще си минат десетилетия в закани за следващия път, който все е идва, лузъри.

31

чичо Гошо

преди 5 години

Чета коментарите и се чудя как някои още не са разбрали,че няма червени,сини,зелени,пембяни и други!Има крадливи,пребоядисани,ашладисани продажници от "прехода",които се страхуват ,че ще бъдат съдени като го правят румънците.Всички партии от прехода са производни и проекти на БКП-ДС и американците.Последните казват кой ще е Баш Баканът.За да се смени нещо е нужна революция в истинския смисъл.

30

Байфидан

преди 5 години

До 26. А ти пък кой си, с каква информация разполагаш, та знаеш истината бе, червен галошш? Моята статистика е на социологическите агенции, които винаги дават верни прогнози, а не като червените, които лъжат и нищо после не съвпада. Ти си просто един мръ.сен кре.тен, който умира от завист и злоба. Не става така, а с факти, ***. А те са, че ГЕРБ печели в 24 области, печели при младите, образованите и успелите българи. Ромите са при турците и бесепарите. Разбра ли, ***?

29

:-)

преди 5 години

ТОТАЛИТАРНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ ОТ герб-ИДИЛ АКО ЗАГУБЯТ КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ще започнат да взривяват църкви и да стоят джамии на името на Хаджи Дебелян.

28

Анонимен

преди 5 години

чудят се сега на кой да заложат мишоците и коя е печелившата карта в партията...

27

Анонимен

преди 5 години

ГТЕРБ-ГАДНА ТЕРОРИСТИЧНА БАНДА

26

:-)

преди 5 години

До БайфиданСтатистиката я виждаме не по вашите купени статистики а по резултатите в циго низира ните градове, където са най-високите ви резултати. Самия ти си си ром, разсъжденията ти го показват. За теб кражбите и присвояванията са политически актив а не пасив. Поздравявам те с извадка от ромската ти азбука ЕБВГЗ

25

Анонимен

преди 5 години

Цветун и кмета на Божурище духовни братя

24

Анонимен

преди 5 години

До 22. И сам не си вярваш в това, което си написал, ама нейсе. Да има с какво да оплакнем мъката.

23

Байфидан

преди 5 години

До ха-ха-ха. Много сте ми жалки и смешни като почнете да вадите "обосновани" оправдания за поредната ви загуба. Ти видя ли статистиката как са гласували ромите или си плямпаш по хавата - 42% за ДПС, 21% за БСП, 20% за ГЕРБ и 7% други. И пак поредната закана как вече на следващите избори ще сполучите. А бе, льохман, не разбрахте ли, че с ялови призиви и закани не успявате. И наесен ще гризете дръвцето, и то яко, отсега е ясно.

22

Анонимен

преди 5 години

В автентичните леви и десни партии има идеология, човеколюбие. В ГЕРБ има само далавери. ПАРТИЯ ОТ ОТПАДЪЦИ ИЗГОНЕНИ ОТ БСП И СДС И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ ЗА АЙДУКЛЪЦИСЕ РАДВА ЧЕ Е НАПАЗАРУВАЛА МЕДИИ И ИЗБИРАТЕЛИ С ПАРИ И ИЗМАМИБСП си има висок резултат, ако и Да, България си вдигне резултата над 10 процента, което е реално защото изгониха в ГЕРБ разните там Гърневци и Биковци, и ГЕРБ приключва с властта завинаги.

21

Анонимен

преди 5 години

Днеска гледах Пеевски по тв .... Качил е още поне 5 кг, според мен скоро ще почне да се търкаля вместо да върви.

20

:-)

преди 5 години

До ЗозоВзел е повече гласове от ГЕРБ-Суджук Добрич

19

:-)

преди 5 години

До ЗозоМурджо гербав ти нали не си гласувал, кво празнуваш. Лъжете си като еднокнижника. Кога е световното за лъжене, да вземете световната купа.