61

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига сте ни зинимавали с тия герберастки некадърници.На всеки нормален човек отдавна е ясно, че не стават за нищо.

60

/dw

преди 5 години

Къде ще го хванат в тези гори?! Той там си познава територията, а и при тези рядко населени села и вилни зони, може да стои до зимата там.

59

Добре ,че вие много

преди 5 години

знаете.... естествено ,че първата мярка след откриване на първия труп е била засилен контрол по границите видим и невидим---естествено ,че периметъра ще се стегне в района щом има второ убииство --тогава преднината вече от първите 12 часа я няма , а това че барети идр претърсват обкръжения район въобще не означава ,че групи по задържане не обикалят всички известни им възможности--да не би по тв. да кажат какво правят и косвено да го информират --даже по-добре нека си мисли ,че никой никъде не го

58

Свирка Близалкова

преди 5 години

Зайков се оказа супер професионалист - по-добър е и от Джейсън Борн , да го *** ...

57

Анонимен

преди 5 години

Ама е много по-лесно да хвърлиш едни пакетчета брашно в морето, после да разиграеш етюд с барети, военноморски сили, командоси и прочие как залавят огромна пратка хероин (от неизвестен подател), нали?И си мислят, че някой им вярва!

56

Ф.С.В.

преди 5 години

-Аз онзи ден го мярнах- рупаше зеле на бостана- Зайко.В -После се ослуша с големите си уши и скочи в един бидон с главата надолу!

55

Анонимен

преди 5 години

До: АнгелИмам няколко забележки:Сърбия уважава нашите закони. Нещо повече, Сърбия уважава собствените си закони за разлика от България. В България никакви закони не се уважават. В България единственият закон е законът на Бойко Борисов. Забелязвате ли как за всяка махленска свада се намесва Бойко Борисов, нарежда и отсъжда какво трябва да се направи и споровете се разрешават!И друго нещо. За да избягаш в Сърбия са ти нужни много по-малко от 28 хиляди.

54

стига бе

преди 5 години

Аз не разбирам, защо все още си пишат актив, имитират дейност и харчат едни пари.

53

Анонимен

преди 5 години

Ну, Зайков, ну погоди!!!

52

Анонимен

преди 5 години

До АнгелТо у нас полиция, съд и прокуратура не уважават законите, искаме сърбите да ги уважават....

51

Анонимен

преди 5 години

До пфффТой няма да се самоубие, ами да не почнат трътките от МВР да си правят харакири-та и сепуко.

50

Анонимен

преди 5 години

Дойдоха от МВР-то като аслани, тръгнаха си като ***!

49

пффф

преди 5 години

Мхм, МВР-то си взе поука след случая в Нови Искър с Росенчо - Главореза, Наемният убиец, Баретата или както там го наричаха, който го самоубиха на четвъртия ден, след като се беше крил и сега един месец тая смешка ги разиграва като мaймуни. Скоро и тоя ще се самоубие

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Много си далеч от истината, милиционерите мразят Суджука и ГЕРБ, защото им орязаха куп придобивки.Преди ония *** викаха "полицията иска Бойко, да могат да ни бият", после запяха друга песен - "Мръсни ченгета, вас само Бойко ще ви оправи!"

47

Анонимен

преди 5 години

Може в района да му се върти бельото.

46

Ф.С.В.

преди 5 години

Полицията е желателно тайно вечерта да почне да се изнася тихомълком от Костенец- ако трябва да бутат на ръце бусове и танкове, пустинни котки и всякакви ненужни неща на полицията- и после на сутринта жителите да се успокоят- Така ще избегнат срама на напускането си ,пък и Чане може да се появи от някой бидон -за да се кандидатира за кмет или евродепутат в другите избори, Вдигайте "гълъбите" и кажете на медиите да си мълчат- ТЕ нали са платени медии-За цени на ток и вода си мълчат ! хаха

45

odpo

преди 5 години

Некадърността на МВР е пословична за България. Тях ги бива да рекетират, заплашват, бият,да взимат част от оборота, да пробват стоката (безплатно) независимо дали е дрога или платена жрица. Бива ги да се хранят безплатно, бива ги да вършат престъпления и нарушения, без последици. Или на кратко ЗА НИЩО НЕ ГИ БИВА, ЗАТОВА СА В МВР.

44

Ф.С.В

преди 5 години

Мда - и на нас народът - ни стана ясно още в първите десетина часа - че Полицията е в много изостанало умствено състояние- Това не е да ходиш да биеш беззащитни хора по мегданите и площадите..Зайков направи за смях топ криминалистите и се получи подобие на случаят с чистачката от затвора- Тя гони тежковъоръжени гангстери с метла - а полицаите бягат като Зайковци из затвора от страх-Обявете 1 мил лева награда за информация и така ще си спестите милиони изхабени досега,, и народен смях! ХМ

43

Бау

преди 5 години

С парите, които има, едва ли е в района вече. Може да си позволи доста неща ... Ще го хванат ама ще мине бая време.

42

Shark

преди 5 години

Не ви ли е срам, а? Взимате една шапка пари от нашите данъци, а не можете един селски тарикат да хванете. Ами ако бяха терористи, досега да са гръмнали не знам колко обекта. Некадърници, уволнение за всички!