198

:))

преди 5 години

Мария Габриел е събрала най-голям брой преференции.------------поставям под съмнение твърдението на Тиквата! Герберите едва ли са се затруднявали да гласуват преференциално! Те просто са Бокови зомбита /лубовта е сляпа/!

197

Теменужка Мейсън

преди 5 години

Мария Габриел е най-подходяща за председател на ЕК и ще гласувам за нея.

196

Анонимен

преди 5 години

Мухобойко смешен си жалък си

195

Сократ

преди 5 години

Ха ха ха ,ами то на глупаците и продажниците винаги всички ръкопляскат и се смеят ,защото първите са забавни а вторите са доходни,jrulf!

194

леле

преди 5 години

Сигурно са ръкопляскали на нашия Бай ***, а зад гърба му всички му се смеят. Не знае нито един чужд език, не знае изобщо как да се държи - потупва по гърбовете и раменете, нахилен неадекватно, и това му е цялата "комуникация". Ако не опитва да "комуникира", просто си рови в телефона. Срам и позор е наш *** Банкянски, ама е такъв ***, че хич не му пука.

193

ХЛЕБАРКА

преди 5 години

"В Добрич и Плевен ще чистя всичко до корен. Там можете да бъдете сигурни",закани се Борисов. Излиза,че всичко еднолично се решава,ама иначе се бият в гърдите какви демократи са. Като гледам изявленията на ББ в ЕС-то само български микрофони.Няма един от друга страна. Никой не го зачита за нещо в ЕС-потупват го по гърба,защото им са нужни тези 6-7 гласа.Ако се вярва на думите на Сидеров,че още преди изборите Цветанов му е казал, че ще спечелят с 5-7 процента-всичо е ясно.

192

Коце

преди 5 години

и Цветанов има вишу убразувание и го е земал с отличие у Вършец и аз също съм отличник оттам и затова съм у ГЕРБ партиен секретар

191

Поручик Лукаш

преди 5 години

Герб печели с 31%, и с 83000 гласа по-малко от предишните избори. Т.е. - с гласовете на 9.2% от избирателите. Бацо, *** ти "победата"!

190

ГЕРБ - МАН,ГАЛ ПАРТИ

преди 5 години

А ромите, на които ГЕРБ купи гласовете и гласуваха масово - те сигурно са високоинтелигентни

189

Дедо поп

преди 5 години

Чадо, ми то и клоуна в цирка получава аплодисменти!

188

men

преди 5 години

и не ти се радват а ти се смеят. монетки от по две евро метаа ли ти да закърпиш бижета?

187

туф

преди 5 години

До АнонименАма вярно ли? В махалата вишист в/у вишиста.

186

туф

преди 5 години

До АнонименЕ, ти си много умен като подкрепяш ГЕРБерунгерите.

185

17

преди 5 години

Може ли човек спечелил изборите със 7,7 процента от имащите право на глас и има ли ТОЙ право да управлява БЪЛГАРИЯ !?

184

mi

преди 5 години

Нинова кат излезе на конгреса веднага и скачат Герговци и Куюмджиевци, а на оня в ГроП който не е излязал той не го е провъзнесъл до небесата.В самото им изказване да сте чули да сте видяли/забвлязали дори и най-малка критика за него, за нещо,а?

183

123

преди 5 години

Призовавам всички , които смятат , че са българи на ВТОРИ ЮНИ да се явят пред парламента с нещо - половин бутилка вода , чашка кафе , сок , цигара , но без лозунги и плакати и да постоим там два часа ! Протестът на Ганди ! Непротивене на злото ! Ако ни питат , отговаряме , че си пием кафето ! Следващата неделя - пак !Нищо лошо и незаконно не правим !Спасовден !

182

Анонимен

преди 5 години

Абе Бойче, абе Брисов, 30% избирателна активнист не е победа, а чист резил. За всички партии. Мен лично би ме било срам в тази реалност да се бия в гърдите че печеля. Нищо не печелите, хората ви наказаха, но не можеш да го проумееш с едната прочетена книга.

181

imo

преди 5 години

Ако така както цакат Нинова в БСП, долните идйоти, Асфалт Паша щеше да се е гръмнал 1000 пъти. А нека и той да има *** долни професионални в неговата партия да го видя как ще се справи. Ще клекне веднага. А тази жена и се зема ъкъла да са оправя с тез. Само на Винету му пожелавам подводни камъни долни гадни като неините да го видя аз кат го знам къв е ревльо оле мале.

180

Анонимен

преди 5 години

Аз *** и вие сте прости затова гласувате за мене.

179

до Чочо

преди 5 години

Леле,какъв богат речник,какъв титаничен ум имате,точно като идола си!Ясно е,че такива,,високо интелигентни и образовани хора" са гласували за така наречения бате Бойко.В коя държава дават подобни просташки имена на премиер?Това да не ви е съседа?ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!Сега на всички става ясно какъв е умствения багаж на гербоизбирателите.