135

Анонимен

преди 5 години

Нинова... идеалистите не са на мода, и двете партии сте пишман европейци.

134

Аз

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаКолко да е мъдра?!Загуби!Трябва с чест да се оттегли!Не, че и тези дето печелят са избора на народа!

133

овчи мозък

преди 5 години

каква разлика има за вас дали ще ви язди еврейна Борисов или еврейката Нинова !?да не би нещо да се променя за вас !?

132

овчи мозъци

преди 5 години

каква разлика има дали България ще изпрати 17 депутати от ГЕРБ или 17 от БСП в т.н. европейски парламент, който всъщност е просто една парлама и в двата случая ротшилдския кибук наречен ЕС печели а Българския народ продължава да страда под хомота който юдо-масоните ни нахлузиха

131

Сата НАТО

преди 5 години

Ако от БСП изхвърлят руските от репки, зетове, баби Яги и Иво-Христовци (последните ни наричат 80% де били), то аз без колебание ще дам гласа си за г-жа Нинова. Бий им шута г-жо Нинова, бъди българка! Иво Христов да отива да рови в контейнерите за смед!

130

socialen

преди 5 години

Каква групировка може да е ГЕРП без Борисов? Никва. Еднодневка.

129

Анонимен

преди 5 години

ПП ГЕРБ са загубеняци и ромове.

128

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова ми е много симпатична лично на мене. Адмирирам постъпката и, дано я ***...изберът

127

БСП - победа!!!

преди 5 години

БСП всъщност победи на тези избори.И то благодарение на Корнелия и Елена Йончева. Победиха, и то убедително. Корнелия, освен всичко друго, е и много класна жена - облича се стилно отгоре до...долу... За рускинята не знам.

126

socialen

преди 5 години

ПП ГЕРП са феодална партия. Г-н Президентът и Г-жа Нинова съсипаха Борисов на президентските избори.

125

socialen

преди 5 години

БСП е най-модерната партия.

124

Йордан Йорданов

преди 5 години

БСП -никога не са имали по добър председател от Корнелия Нинова. Всички преди нея бяха поплювковци. Помните ли Станишев как се целуваше с Лютви Местан. Ами агент Гоце как отиде на лов когато се запали влака и изгоряха хора. Тогава имаше национален траур а Гоце отиде да се весели. Корнелия е по мъж от всички лигльовци преди нея. Дано пак нея да изберат - иначе БСП - е загинала.

123

Ха-ха

преди 5 години

Бойко им резна кранчето и сега ще се избият помежду си. "Социалисти "сър!Докато БСП не изчезне от политическия и обществен живот няма да се оправим

122

Анонимен

преди 5 години

На тази територия умните са излишни ,кодират се глупавите .Дори стават евродепутати .

121

Не се срамувай КОРНИ

преди 5 години

Докато батью Бойко се бори само с един Светия (по-известен като Цвъ Всьо Плюн),то какъ Корни е обградена от 5-6 Ротте Сер Гюни и най от горе им Станал Серго Гейшеф е възседнал Грюх Гогъ на Тракия.

120

Анонимен

преди 5 години

Глад тресе на всеки километър. Няма кокал вече 10 години . Хахаха

119

слаНинова

преди 5 години

В Сибир!За да има мир!

118

Нищо ново

преди 5 години

До Анонимен 150: Кой те пита пък теб как ти изглежда. Това ли можа да измислиш? Това е форум за новини и политика, не сайт за запознанства. Като е жена, трабва да е грозна, като е мъж, трябва да е алкохолик. Това ражда гербаджийския т'рол, за повече не му стига пипето.

117

НКОГА...

преди 5 години

НЯМА ДА ДОПУСНЕМ КОРНЕЛИЯ ДА НЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП - ТЯ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ ПРОМЕНИ БСП КЪМ ДОБРО ТЯ ВЕЧЕ ПОЧТИ ГО НАПРАВИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ГЕРГОВ И КАТО НЕГО - ИЗНЕНАДА НИ ПИРИНСКИ С ИЗКАЗВАНЕТО СИ БЯХМЕ С ДРУГО МНЕНИЕ ЗА НЕГО НО ВЕЧЕ МИСЛИМ ЧЕ И ТОЙ НЯМА МЯСТО В ТАЗИ ЗАЛА И ОЩЕ ДОСТА СА КАТО НЕГО - А МНОГО СА ЖЕЛАЕЩИТЕ НИНОВА ДА Е ВОДАЧА НА БСП И ДА Я ОБНОВИ С МЛАДИ ЧЛЕНОВЕ - УМНИ СА ТОВА СЕ РАЗБРА ОТ ВСИЧКИ СИМПАЗАНТИ

116

-

преди 5 години

Банкерките от Лондон да си ги турят да ръководят партията, а не в листата за евродепутати на високата заплата. А то с врачанската лидерка- до тук...