55

Дедо ми --фронтовак

преди 5 години

Как дедо един път не каза за сърбите ,,братчета славяни ,,или нещо убаво ,тачеше лафа всите сърбе на въ--р--бе и инстинктивно се намръщяше и гледаше лошо като чуеше за някой техен кюлаф....Лепа Брена си я слушайте ,ама тея не са ни никакви другаре...А откакто мина 44-45 г когато ние бяхме окупатори АМА на СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗЕМИ--те ни мразят та чак се задавят...

54

Ханс

преди 5 години

Само мъртвия сърбин е добър сърбин.Албано - Българската граница ще е на Охрид!!!

53

Анонимен

преди 5 години

До фактЩе молиш ама защо Русия да ти помага заради спрения Южен Поток ли, ще молиш Соросидите от ЕС за помощ. Русия разбра че от нас нищо не става и стана приятел със Ердоган. САЩ ще насъска шиптърите Русия ще насъска Ердоган и с нас е свършено. САЩ и Русия наят на мюселаните им турят един аятолас марионетка отгоре и се управляват лесно.

52

шматка

преди 5 години

До рашкоА преди сърбите да отидат на границата кой бодеше косоварите да пращат армия(73 машини официално) да вършат полицейска работа.Борели се с престъпноста.хаЩе пратят две-три патрулки или един взод от спецчастите а не армия

51

Анонимен

преди 5 години

17, кои невежи имате предвид ? Сърбите може да не са забравили че:-"Официална причина за бомбардировките е югославската операция Подкова, която цели етническо прочистване на Косово. Операцията е разкрита от българското военно разузнаване и предадена... " (Уикипедия)- България дава въздушен коридор на НАТО по време на бомбардировките. Отказва такъв на Русия- България признава Косово. 5 държави от ЕС все оше не го признават.Признава първа и Македония.Пък може и да не са толкова злопаметни.

50

Факт!

преди 5 години

А че сърбите са тъ.и говедари е факт нали те запалиха ПСВ с оня Принцип която доведе до унищежението на половин Европа.Сърбите са гнусни исляметата два пъти повече как да вземеш страна?!

49

Факт!

преди 5 години

Колкото и да се напъват всички ислямета по всички земни кълбета те не могат да подържат високата си раждаемост до безкрай както и азиатците и африканците.

48

gumbol and darvin

преди 5 години

Решението е размяна на територии между Косово и Сърбия! Сърбите няма какво да плачкат и ***....това е закономерният резултат на десетилетия сръбско варварство спрямо съседните им народи!

47

Рашко

преди 5 години

До шматкаруските *** - сърбите, са на границата и са готови да влязат в Косово, обаче САЩ палели фитила :)

46

това е

преди 5 години

ИНТЕР-ФАКС,публикува разговор с военен пилот от базата на ВДВ до Москва че са получили заповед да се явят спешно в базата си и да готвят самолетите за изпълнение на задачи.

45

шматка

преди 5 години

Това е търсена провокация.Косоварите не са толкова т.пи че да не знаят каква ще е сръбската реакция.САЩ палят поредния кървав конфликт в Европа а ЕС брои бюлетини.Вижте само как са избрали времето.По време на избори когато на власта и се люлеят краката.Чакаме реакцията на ЕСЧакаме и Русия

44

дааа

преди 5 години

До Анонимен 47"Джуджето"е единственото спасение за християнските и православните народи и страни и ако можеше да мислиш,щеше да го проумееш.

43

Анонимен

преди 5 години

Бийте смрадливите мюсюлмански шиптари

42

факт

преди 5 години

До О парии презрениЩе молим Русия за помощ но след всичко което направиха нашите политици и продажници едва ли Русия ще ни помогне.

41

Анонимен

преди 5 години

За какво са разговаряли с джуджето? За хормон на растежа?

40

Анонимен

преди 5 години

Ех Ратко, къде си братко?! Да им покажеш Сребреница с продължение

39

факт

преди 5 години

Говорителя на Кремъл заяви че Сръбския президент е разговарял тази нощ с президента Путин повече от час по телефона.

38

О парии презрени

преди 5 години

Като сте свободни хора, що питате САЩ за всичко и на Балканите има американски военни бази държащии ви под колониално робство ? Ако САЩ заповяда на шиптърите Македония да се ризашири до София какво правиме ?

37

шматка

преди 5 години

ХехеБоко нари оправи Западните Балкани:)))Всичката му такава

36

Анонимен

преди 5 години

До 36ОТИВАЙ ДА ГИ ВРЪЩАШ НАЛИ СИ ДЕМОКРАТ КОЙ ТЕ СПИРА АЙДЕ ТРЪГВАЙ ДЕМОКРАТЕ