111

Krom

преди 5 години

До е браво 109 - затова пък, каква "грандиозна победа" на БСП?! Така стана, щото съвместните "усилия" на Нинова и Йончева на чието чело бе изписано "драпам за Брюксел" накараха хората да харесат?! онзи б.рус Станишев. Така че, недей да говориш. Още по зле сте.

110

Сандо

преди 5 години

2на100 са пълни малумници.Как може да гласуваш за независим кандидат който търка пейките в панделата и се кандидатира само за да излезе от там

109

Анонимен

преди 5 години

Ало,журналистите!!!Надминахте себе си тоя път!!!Как така снощи в 20,04 часа имахте окончателни резултати,а днес в 7,47 са преброени 61 %???Ама оляхте се!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Алооо, гласуването не променя нищо. Колко години още трябва да го правите, за да го проумеете.Толкова ли ви е страх да покажете на политиците че не им вярвате."Не подкрепям никого" в бюлетината не променя нищо а само вдига избирателната активност. Но като гледам резултата само 3% са се хванали на тоя номер.Не ни мразете, така отново нища не печелим.

107

Reptile

преди 5 години

Стига хленч! Имаме средна активност и 100% идентични проценти дясно-ляво, както в ЕС. Иначе казано - нормална картина на европейска страна. БКП-то е на умирачка, няма млади. До 5 години съвсем ша изчезне.

106

На дъното

преди 5 години

Кое комунистите се правят, че не разбират? Това, че хората искат проевропейски партии? Това, че хората искат млади и необременени политици? Това, че хората искат да живеят в Европа пълноценно?

105

Krom

преди 5 години

До Анонимен 103 - теб какъв вулкан те е подгонил? Народът ни е толкова безотговорен, че нашите политици ще го яздят дълго и безметежно. Липсата на мнение, отказа от гласуване, мързела и безхаберието не са революция. Те са израз за това, че сме заспала и безотговорна пасмина - идеалния обект за манипулация тип "хляб и зрелища". Такива хора не правят революция. Доказва го цялата ни безропотна история.

104

Анонимен

преди 5 години

ДПС с 4 мандата, националистите - с 1. И то резултатът на всичките му там войводи и патриоти взети заедно е колкото на ДПС, даже по-малък.

103

е браво

преди 5 години

И какво, 350 хил. гласа за ГЕРБ. Че то администрацията на хранилка при ГЕРБ е повече. И колко процента са 350 хил. от имащите право на глас, 5-6% май.Страхотна "победа". Обезвериха народа, но както казват имало ден за прошка, но има и ден за разплата!

102

Krom

преди 5 години

За Европа идва тежко време. На власт дойдоха либерали и зелени. В сравнение с тях, националистите са направо цвете. А в България се игра мач между твърдите ядра подкрепящи партиите. И надделя ГЕРБ. Това е. Както винаги, ние сме на другия полюс. В Европа хората гласуваха яко, търсейки промяна на статуквото. В България - заспалия българин за три дни отиде да го види Гърция, а после ще псува под мустак четири години. Толкова си можем.

101

Анонимен

преди 5 години

Народът ни е без самочувствие! Може и да е обосновано исторически,но не ни извинява!Да си мърляв към бъдещето си,да не гласуваш понеже имаш нежна душа и си отвратен,не е оправдание за претенциите да живееш добре сега и да изискваш!Затова никога не сме правили революция,недоволни от ежедневието си - псуваме, не гласуваме и нищо не променяме....

100

Анонимен

преди 5 години

Назрява мълчалив гняв който може за избухне като заспал вулкан.Стига сте се надъхвали бе, само си личи колко сте безпомощни.

99

Анонимен

преди 5 години

Назрява, назрява... После, като стане време за действие, всеки си има по-важна работа. Вулкан, ама друг път.

98

анонимен

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕН ОТ БОЙКО. УСПЯ ДА ФАЛШИФИЦИРА И ДА ПОДМЕНИ БЮЛЕТИНИТЕ БЕЗ ДА СЕ УСЕТЯТ ДРУГИТЕ. СИГУРНО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА БИЛИ ОБРАБОТЕНИ И САМО ПОДМЯНА НА ЧУВАЛЧЕТАТА. БРАВО КАКТО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДО СЕГА. ФАКИРИ СА ВЪВ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.

97

Анонимен

преди 5 години

Не са гласували 73,78% от имащите право на глас. Данните са от ЦИК. Назрява мълчалив гняв който може за избухне като заспал вулкан. Политиците в България да се замислят сериозно независимо каква боя имат и от коя парламентарна мафия са. Народа е омерзен и погнусен от Вас!

96

На дъното

преди 5 години

Нинова по пътя на Станишев, БСП по пътя на Титаник :)

95

Анонимен

преди 5 години

Какво пишете срещу Русия, аз доколкото си спомням един наш виден политик подари едно време кученце на Путин а и неотдавна се прегръщаше с него в Москва, и двамата са диктатори единият само доста по невлиятелен

94

Анонимен

преди 5 години

Мълчанието не е съгласие. Гласуването е съгласие.Мълчаливи най-много ви обичат, така че те нямат проблем с това. Мълчете си. Един да гласува за тях, пак ще са валидни нещата, така че тях вашето мълчание ги устройва идеално.

93

опетков

преди 5 години

До Анонимен Гласуват българите, които имат някаква политическа позиция и не ги мързи да я изразят. Който не гласува няма право да се изказва, да недоволства, да филосовства. Както се вижда на пазара има партии от целия политически спектър. Ама следващия път не знам си какво щяло да се случи, гилотината да падне, дрън, дрън... Излез, гласувай, покажи позиция. Ако не гласуваш, значи си доволен от статуквото.

92

Боби

преди 5 години

Къде е Червен Колю да каже с колко процента води БСП?