204

Анонимен

преди 5 години

Лъжец!

203

Той

преди 5 години

Еднокнижният пак се прави на велик.

202

Анонимен

преди 5 години

Стига с този Борисов...Каква файда от него...Най-бедните и изостанали сме в Европа...

201

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за Вебер да е канцлер на ЕС че да отпусне еврофондове на мен Бойко и фашистите и ДПС че да упраеляваме още един мандат пък ми обеща и че губернатор ще ме прави.Айде че Цветанов не може да изплати апартаментите аз пък също а Доган ше си прави ново барбекю.Пак ни изберете да се до накръдем после ще ду.хнем с парите и няма да ни видите а вие ше платите сметката но сте си свикнали вече то е така редовно пък и сайдера Каракачанов и Симеонов имат да строят хотели за митничари и да купуват.

200

Анонимен

преди 5 години

Това е най гнусното същество било начело на държавата ни за цялата ни история ..

199

Анонимен

преди 5 години

Това първо не е вярно защото много повече хора гласуват за други партии ако беше истина ЕНП би имала над 50 процента а това от исниваването и никога не е било така, второ мнозинството от населението на ЕС не гласува което значи че не се припознава с никоя официална партия и не вижда полза от тях и трето ако ЕНП ще управлява като Бойко в коалиция с нацисти с тенденция към диктатура и в таен съюз с партии изразяващи чужди външни интереси като ДПС изобщо не ни е и затрябвал никак.

198

Анонимен

преди 5 години

Да, Европа е дясна ама ти не си

197

НА ФОТОТО БОКО

преди 5 години

ПАК СА ГО ФАНАЛИ ВЪВ ВЪРХОВЕН СТАДИЙ НА НАРЦИСИЗМА МУ!!! БРАВО! ФОТОТО ЯСНО ГОВОРИ: ---- АЗ БОКО, СЪМ БОЛЕН ЧОВЕК И НЕ МОГА ДА СИ ПОМОГНА САМ.... ЗВЪННЕТЕ НА 911...

196

Quo vadis?

преди 5 години

За да кажеш каква е Европа трябва както казва Андрей Фурсов - Да четеш умни книжки! Едно Винету не върши работа!

195

Бг

преди 5 години

Всички българи сме знаещи и можещи. хаха всички ли да се евакуираме - къде по дяволите да отидем , ше си траеме пожарникаря понеже останалите са още по-смотани и продажни и това си е . Ако пък се намери некой по-читав от Бочко с кеф ше го изритаме.

194

Анонимен

преди 5 години

"Всички знаещи и можещи българи да се евакуират още сега!"-- такива призиви са вредни, това са бойковите слуги.Мястото на знаещите и можещите българи (ако са такива наистина) е в България за сваляне на неграмотнатамутра диктатор, слуга на сатаната.

193

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

БЬЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА ОТ КЬДЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ТРЯБВА ДА ДАДЕШ

192

Анонимен

преди 5 години

Много Много необразован тип

191

БИБИ СИ Е ПРОС И ТЪП

преди 5 години

А НАРОДЪТ НЕ ЩЕ ГАЗОВ ХЪБ!

190

Занев

преди 5 години

Съдебната система е на каишката на глигана Пеевски. Какви инвестиции тогава? Всички знаещи и можещи българи да се евакуират още сега!

189

УМНИКЪТ БИБИ

преди 5 години

УСПЯ ДА ИЗРИТА СТОЛА НА КОЙТО СТОЕШЕ! УСПЯ ДА КОНСОЛИДИРА БСП, КОЯТО ЩЕ ГО ИЗМЕТЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!!! СКОРО ГЕРБ, ЩЕ СЕ СПОМЕНАВА ПО РЯДКО И ОТ НДСВ!

188

БИБИ УБЕДЕН

преди 5 години

НАРОДЪТ РАЗОРЕН И БИЕ ШУТА НА БОРИСОВ!

187

Анонимен

преди 5 години

Европа ни изоставя заради Борисов,при който ставаме все по-зле и по-зле...Герберастите крадат за себе си субсидиите от Европа...

186

до 226

преди 5 години

Ако само едната от посочените от теб групи гласува за БСП, те щяха да печелят всички избори! По скоро за БСП в голяма степен гласуват честни хора! Всички доносници и подлизурковци се завъртяха /пак/ към властта!

185

1

преди 5 години

Боко изглежда ужасно, заклевам се, направо нелепо ! Тази тиква не е част от бъдещето, а от грозното минало и да, разумът ще надделее, бъди спокоен :)