84

Анонимен

преди 5 години

Премиерът зарано предупреди,че се очаква провокация подобна на костинбродската в четвъртък или петък. Бил е информиран от спецслужбите.И ето започнаха провокациите!

83

Анонимен

преди 5 години

Току що започна да вали, избягвайте булеварда освен ако не си носите спасителна жилетка и лопата!

82

ЗИНКО

преди 5 години

До /=|=\: НЕ ЗА ВЕЛИК ДЕН ,А ЗА ИЗБОРИТЕ БЪРЗАХА -КАКТО ЗА МНОГО ДРУГИ ОБЕКТИ СТРУПАНИ НАБЪРЗО ! ЩЕ ИМА ДА ПИШАТ МНОГО В АРЕСТА ЗА НАЛАПАНИТЕ ЕВРОСРЕДСТВА- ТО НЕ БЯХА АПАРТАМЕНТИ ,КЪЩИ ,ПЕЧАТНИЦИ,ВАНЬОВЦИ , ТАНОВЦИ , БИРИ ,САЛАМИ ,СУДЖУЦИ ,БАРСЕЛОНА ,ДЖИПОВЕ И КАКВО ЛИ НЕ. ХОРАТА НЕКА УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ.

81

Фоти

преди 5 години

До az: Да , Станишев вече не е виновен ,защото не се разбираха с Нинова за джендърската конвенция и на Борисов му капеше мед на сърцето . Орешарски му е виновен за всичко ,въпреки ,че СДС и ГЕРБ го свалиха незаконно ,още преди да си беше съставил напълно правителството. Но ,понеже социалистите са умни хора и не се заяждат като десните ликвидатори , не обръщат много внимание на Борисов и лъжливите му персони и хората повярваха че Орешарски е виновен за всички мръсотии сътворени от тях

80

Анонимен

преди 5 години

Това е градът-лична васална държава на една трибуквена групировка и традиционно марионетен кмет. Докато трите букви се подиграват с Варна, така ще е.

79

Анонимен

преди 5 години

Не за Великден , за ИЗБОРИДЕН е бързано ! Даже и Кипрас повика на помощ !*** сме , да !

78

Анонимен

преди 5 години

За нищо не става горкия .... Че и български трудно говори мххх

77

Анонимен

преди 5 години

И Цецо има проблем с майсторите. Не може да си намери добър асансьорен техник.

76

Анонимен

преди 5 години

80 % не са за Йончева , а горката е много права !Борисов даже протест на пътищарите и спретна и ги награди с 1,5 милиарда .

75

Анонимен

преди 5 години

Айде утре ремонт ... Другия месец ремонт на ремонта .... Тва са му проектите на тоя мазния

74

Анонимен

преди 5 години

Добре, че комунистите не са строили нищо през последните 30 г, че сега няма за какво да ги плюете ;-)

73

/=|=\

преди 5 години

Днес от фирмата строител здраво работиха. След дъжд качулка малко, но оправиха всичко.От бързане да пуснат булеварда за Великден, претупаха доста неща на финала.

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗначи казваш, че е по-добре да ни грабят по-грамотно, а?Ха-ха-ха!По-крадливи са червените, каквото и да си говорим. А да сменим едни крадци с по-крадливи не е вариант.

71

Анонимен

преди 5 години

Ако се изчистят от списъците с гласоподаватели милион и половина мъртви души и не се напазарува ц*анския вот еврейско-джендърската шайка ГРОБ няма да хванат и 1 % на изборите Истината е,че няма нормален човек ,който да гласува за тази крадлива и продажна *** ГЕРп ,но за съжаление народа си трае,а (опозицията) в лицето на червените приемат това положение

70

Анонимен

преди 5 години

ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО НАРОДА СПИ И ПОЗВОЛЯВА НА ЕДИН ПОЛУГРАМОТНА МУТРА И НЕГОВАТА КРАДЛИВА ШАЙКА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ТАКА ЩЕ Е .И ТЕЗИ ИЗБОРИ МУТРАГЕНА И НЕГОВИЯ ЧОВЕК С АПАРТАМЕНТИТЕ И АСАНСЬОРИТЕ ЩЕ ВИ МАНИПУЛИРАТ И ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИ ПО СТАРОМУ .ПАК ГЕРБАВАТА ШАЙКА И РОДАТА И ЩЕ КРАДЕ И (УСВОЯВА) ЕВРОСРЕДСТВА ,ПАК ББ ,ЦЦ И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СИ СТРОЯТ ПАЛАТИ,ПАК НАРОДА ЩЕ МИЗЕРСТВА И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ,ЧЕ ИМА ЕДНИ 1,5 МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ В СПИСЪЦИТЕ ДЕТО (ЛАСУВАТ)ЗА ГЕРБ

69

Анонимен

преди 5 години

Оня *** кмета да слезе от черешата и да спре да блаботи ,че това е нормално ,най -скъпия булевард на света смех смех смех .Боци да се обади на дебелия владика инженера да направи молебен да няма повече дъжд.Нещастници.

68

Анонимен

преди 5 години

напълно е прав кмета-премахване и събаряне на всички незаконни къщи,а ц. и...ганските деца хвърлят камъни по стъклата на колите точно там от скатовете на незаконните къщи.

67

член на БКП

преди 5 години

Герберска работа, видими резултати

66

избирател

преди 5 години

Другарю Борисов,Вие вече се ПОХВАЛИХТЕ мисля с тия булевард ,нека си пада нали.....На Вас какво Ви пука......

65

Анонимен

преди 5 години

Абе стига сте плюле бе? човекот ви каза че пътя не е в експлоатация,не е приет. Ся не го притеснявайте,пали свещи да завали пак дъжд !