39

Анонимен

преди 5 години

До до 30Ще вземе 3-4 бона друг път след 5 години, ама ако дотогава не е получил инфаркт или ако не са го изгонили вместо някой студент на стипендия от 1200 лева.

38

Анонимен

преди 5 години

Къде е имало комунизъм? Никъде не е имало комунизъм, и никой не е претендирал, че е въвеждал комунизъм. Комунизъм има само в семейството, там благата се разрпеделят на комунистически принцип, и пак в семействата проблеми, ще се изпокарат и избият един друг не могат да си поделят, а уж се обичат. Та какво остава да се въведе комунизъм извън семейството в държавата!

37

Анонимен

преди 5 години

При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани.

36

Анонимен

преди 5 години

До Швейцария на балканиДемокрацията не ти дава хляб. Комунизма беше най-добрата система.

35

Анонимен

преди 5 години

До до 24Ами като сте толкова доволни, вероятно сте и оправни, а щом сте оправни можете да научите и другите да са такива. Хайде научете ни и нека започнем с Junior, пък ако се научим (защото сме ***) ще опитаме и по-нагоре. Четем ви с интерес

34

Швейцария на балкани

преди 5 години

Същото като в Швейцария, и там цялата заплата отива за храна, за сметки, за застраховки... При демокрацията станахме Швейцария на Балканите! Демокрацията е най-съвършената система, никога не сме живяли толкова добре както при демокрацията.

33

Аз

преди 5 години

Така е. Живея в Англия. Храната не се 4увства тук. Услугите са доста по-скъпи, а ако искаш да пиеш алкохол навън ве4е става по солени4ко..

32

до 30

преди 5 години

Мале мале, продължава... Не съм човекът, с когото спорите, но ще ти отговоря. 10 бона в чужбина са нищо. 5-6 тук са доста повече, отколкото 10 в коя да е страна от Западна Европа. Кой щял да дойде да работи в София за 2-3-4-6000лв.. Ами, всеки нормален млад човек. Ще започне за 2, след 2-3 години ще взима вече 3-4 и така. Няма какво да ти се обяснява на теб. Тоя не ставал и оня не ставал, ама ти си стоиш на жълтите стотинки. Е малко си смешничък, не мислиш ли?!

31

Анонимен

преди 5 години

До до 11 18Тия американски фирми са аутсорсинг и идват заради ниските заплати и не наемат никой в България защото в Африка и Азия заплатите са още по-ниски.

30

до 24

преди 5 години

Няма как да обясниш на човек, който използва думата "шеф", "чорбаджия" и подобни що е то труд в коя да е меджународна компания и как се заплаща. Няма да те разбере- ще те нарече връзкар и лъжец. Именно затова и си бачка за жълти стотинки, защото търси вината другаде, а не в себе си. Действително думите ти са абсолютно точни. Както е написано по-долу- направете си един профил в LinkedIn и вижте колко обяви и колко нещо има... Компаниите буквално наддават за вас, защото сте евтини за тях...

29

Анонимен

преди 5 години

До до 21Това показва само че не ставаш за шеф. Кой ще дойде в България при тебе като се е уредил на 10 бона в чужбина или си има фирма.

28

Анонимен

преди 5 години

Като инфлацията лети, въпреки глупостите на разни статистици, това ще е нормално явление...Вдигнете заплатите на хората.

27

Анонимен

преди 5 години

До 18Кои сте вие, дайте имената на тия ваши международни компании с европейски заплати, защото ние в провинцията нямаме международни компании с европейски заплати!Обаче данъците, таксите, токът, водата, услугите, храната, които плащаме всеки месец са на същите цени като в Сф, понякога и по- скъпи.

26

Анонимен

преди 5 години

Харчим най- много за храна, защото храната в Бг е прекалено скъпа. А доходите ниски.

25

Анонимен

преди 5 години

Българските мъже са импотентни от безпаричие. А жените им ходят в западна Европа да работят и да ги издържат, много българки работят в западна Европа.

24

до 21

преди 5 години

Офис 300 души сме, водя интервюта всяка седмица. Най-ниската заплата, която предлагаме (то е стаж) е 1500 месечно. Junior човек наемаме за 2200-2500лв.. Mid ниво- 3000-3500. Senior- 4000-6000++.. Приказките ти са празни и важат за нискоинтелектуална работа. А прочета ли "никой не работи за толкова, освен шефа"- нито пълен член, нито нищо, е ясно що за човек го е написал това. Аз съм "шеф", както му казваш и най-опитните хора под мен са със заплата по-висока от моята. Капиш?

23

Анонимен

преди 5 години

Храна по селата е много евтина, но искат да са на заплата в София.

22

Аз

преди 5 години

Да защото храната е на същите цени, както в западна Европа но обърнато в левове. Някои храни са дори по скъпи..

21

Анонимен

преди 5 години

До до 11Обявите са интервални за заплати от 800-3000 лева, но за 3000 лева се оказва че никой не работи на толкова освен шефа. Е няма как да вземаш 3000. Може да се спукаш от работа на париците ги прибира друг.

20

Анонимен

преди 5 години

Да ама има банани и тоалетна хартия и западни стоки по магазините са пълни със стоки от пиле мляко има (второ качество като за изчочно европейци втора категория)