5

krem

преди 16 години

Искам да остане природа в България, искам децата ми да я видят един ден!!!Никога не ходя на почивка в гнусните бетонни хотели, в София има достатъчно бетон! Плаче ми се, като виждам какво става. Ще застроят всичко и после ще ходим в Тайланд например да видим природа и пусти плажове... ако можем да си го позволим.Най-лошото е че наистина не им пука, че унищожават шанса на страната да развива туризъм, те просто искат да си изперат парите...Евала на протестиращите, шапка ви свалям.Една поговорка - "Отнасяй се добре със земята. Не я наследяваш от родителите си, а я вземаш назаем от децата си. "

4

RAD

преди 16 години

Прави се пореден опит за маргинализиране на проблема с "Натура 2000" по утвърдената стратегия-изместване на проблема от истинската кауза,а именно системното и УЗАКОНЕНО унищожаване на българската природа в посока"колко са лоши протестиращи,понеже задръстват без разрешение града". Отврат! Защо въобще да я въвеждаме тая Натура? Да продадем всичко на любезните инвеститори,които благоволяват да превърнат всичко в бетон,стъкло и алуминий,което да продадат на още по-любезни англичани,перачи на пари и други стратегически "инвеститори" Ето това е просперитет!

3

KlimBo

преди 16 години

Напълно те подкрепям.

2

преди 16 години

глупави опити да изкарате нещо, което е правилно и нормално за демократична страна да изглежда като нерегламентиран фанатичен акт на откачалки, които са всъщност най-големите реалисти .. в днешно време хората с идеал са дефицит, а вие искате да смачкате и тях..но няма да стане.

1

Чукча

преди 16 години

Ало, днес... Кой ви каза, че не е подадено уведомление? Вие отидохте ли до СГО да проверите, или си измислихте "новина"? Ами ако ви пратим входящия номер, ще се извините ли публично? Кой лъже? Вие или СГО?